Row gelince çöken oyun

wreeq12

Üye
Millet exp kassın diye row getirildi bi sorun yok bunda ama 18 saat farm atılıyor çıkan coinsler aşırı fazla afk bi adam sadece coinsden günde 80 ile 130m para kasabiliyor çıkan itemlerde cabası. Elit itemler dib seviyeleri gördüm Grim Reaper Runic slotları 24 saat afk farm atılıyor. Craft ile üretilecek itemlerin maliyet fiyatı 15 20 m arası golden snake piyasa fiyatı 5m war scy 15m. Ne yapmaya çalışıyorsunuz Row yetkilileri söyleyin bilelim ona göre oynayalım ya da oynamayalım

birol2003

Üye
Row şirket için çok büyük bir gelir kaynağı olduğu için hemen süresini uzattılar, ana kesim 75 olana kadar bu böyle gider sonra kısaltırlar, 12 saat bile fazla iken 18 saat yaptılar bunun oluru 5-6 saati geçmemeliydi, row yüzünden ne klan discortuna giriyorum nede klanla partiye gidiyorum asosyal oldu insanlar lvl kasmayı bıraktım toplamacılık yapıyorum 2 gündür.

Zbam

Üye
yıl 2022 oyuna battle pass günlük görev tarzı şeyler getirmek yeni Oto getiren yönetimin ellerine sağlık diğerlerinden de para kazanılabilir fakat illa oto gelicek.Bu oyuna günlük battle pass getirseniz magic puppet fiyatına 1 kişi ağzını açmazdı bir iş bu kadar faillanabilir akıl alacak kararlar değil alınan kararlar

Tanerrr

Üye
Death walley icin row getirin biz de afk sekilde pk atmak istiyoruz. Gunde oyuna giren coinsin haddi hesabi yok cikan coins 0. Bu ne zaman duzenlenecek oyunu neden bu hale soktunuz. Row acikken coins yuzde 50 azaltilmalidir veya kutu gelmemelidir. Ayrica row suresi en fazla 4 saat olmalidir ve premiumda 2 saat ucretsiz kismi kaldirilmalidir. Girin su oyunun pazarina bakin elite armorlar 20k 30k saka gibi. Tum itemler gunden gune deger kaybediyor eriyor. Ne yapilan farmin tadi kaldi ne pazarin elinize saglik

DraeThyN

Üye
Piyasa gerçekten 4 günde eridi ki daha bu 75 olana kadar devam edecek. Yani en az 1 ay :) Exp'i sorun edenler için row getirmek büyük saçmalıktı... Ben en kötü çıkar giderim oyundan ama siz burada kalacaksınız ona göre düşünün :)

DAHAKA

Üye
Level kasmanin zor olmasi sıkıntiydı ve row getirdiler . Kötü bir karar oldugu gozukuyor . Haddar da drop atan yaratiklarda afk farma döndü bile oyun.
Oyunun özünün iki irkin savaşi oldugu dusunulurse , battle pointin onemli bir şey haline getirilmesi , belki faydalı olabilir.

ImShepty

Üye
gerçekten komiksiniz ya sanki rise online değilde İŞKUR binası kardeşim siz bu oyuna baslarken kesin ve kesin para kazanacam diyer girmişsin fakat bu bir oyun insanlar ucuza item aldı diye bu kadar ağlanılmaz olursun 75 lw cıkarsın DW ye oynarsın bukadar basıt ya allah allah adama kafayı yedırtırsınız gercekten

Archantos

Üye
gerçekten komiksiniz ya sanki rise online değilde İŞKUR binası kardeşim siz bu oyuna baslarken kesin ve kesin para kazanacam diyer girmişsin fakat bu bir oyun insanlar ucuza item aldı diye bu kadar ağlanılmaz olursun 75 lw cıkarsın DW ye oynarsın bukadar basıt ya allah allah adama kafayı yedırtırsınız gercekten
Siteye GB satmıyorum.

Şurada bir anlaşalım Soulbound denilen olay yüzünden kimse item basmıyor , denemiyor ve takmıyor. Şimdi böyle bir ortam da çıkan itemlere talep azalıyor. Bu talep azalması sonucu fiyatlar düşüyor fiyatların düşmesiyle basılan üst seviye itemlerin fiyatlarıda düşüyor ve insanlar diyor ki basmayı deneyeceğime hazır alırım. Şimdi sebep sonuç ilişkisine dönersek;
.Soulbound olayı tamamen kalkmalı ve ya tüm itemler +1 de üstüne kitlenmeli.
.İtem satılmayan ve upgrade yapılmayan bir piyasa da nasıl GB eriyecek veya pazar dönecek.

İtem fiyatlarının düşmesi beni üzmüyor aksine dizeceğim itemlerin fiyatlarıda düşüyor. Fakat ROW yüzünden gerçek exp kasmak isteyenler geri planda kalıyor ve tamamen çeteleşme misali oldu bu olay. Evet bir kolaylık bu ROW ama drop çıkan haritada atması tamamen saçmalık ve oyunu bitirecek bir sistem.

Alkoer

Üye
Eğri oturup doğru konuşalım rowa yı kullanan kesimin çoğu afk farm isteyenler. Şimdi 75cap geldi diye extradan xp de kasılıyor.

Gerçekten xp kasmak isteyen oyuncu şuan parti zor buluyor.

Rowa nın coin ve item drobu kalksa kullanan kalmaz nerdeyse

Tanerrr

Üye
işkur binasıyla row istemeyenler ne alaka.Rowu savunsam ben row acar para kasar satarm ama burdakıler rowu savunmuyor nerden vardın bu fikre merak edıyorm.Row u savunan farmcıdır bu işten ekmek yıyendir.Savunanlar demelidir ki kutu gelmesin .Row da amac neydi vakti olmayan insanlar exp kassın degilmiydi .Smdı noldu sana soyleyeyım hem işine gitti bu adam hem de eliyle emek veren adamdan daha cok exp kastı farmını attı.Oyuna en buyuk zararı veren rowu savunanlardır.Bu gunler daha iyi gunleriniz...

CanY

Üye
Ben kutulardan sonra bıraktım görüyorum ki yerinde bir karar olmuş kutularla erimeye başlayan emeğin değeri rowla beraber 0
Olmuş aklı olan şurda dirsek çürütmez varsa imkanınız atın 3-5 pc rowa ekmeğinize bakın 0 zevk

priesttt

Üye
rowa nın etkisi azaltmak için kura etekinliği çıkardılar ama nafile, rowa item ve coin attığı sürece yoğun bir item coin enflasyonu yaşanacak kaçınılmaz aga bu

Zbam

Üye
Priestin skilini 2 kişi ağladığı gübü nerfleyen yönetim ROW dan para kazandığı için nasıl sessiz hiç bir şey yapmıyor

Jigglypuff

Üye
Row gelince çökmedi biraz hızlandı zaten bu ağır ağır gerçekleşiyordu rowdan önce milyon tane sıkıntı oldu ya da sıkıntılı durum düzeltilmedi , oyuncu kaçtı gelmek isteyende bu olayları görünce vazgeçti bu taraftaki sıkıntılar uzar gider yazmaya üşendim. Yeni skiller , 60 seviyeye kadar istenen exp düşürülmesi , görev ve zindan exp artışları ve 75 levele ulaşmanın kolay yapılmasını takdir ediyorum ama row süresinin uzaması bence gereksizdi çoklu pc farm atanlara yaradı. Önüne geçilir mi zor ama elde edecekleri kar düşürülebilir bir IP'den bir kişi girer gider vpn almak zorunda kalır ya da birden fazla giriş için pre şartı koyarsın pre almak zorunda kalır , kutu mekaniğini değiştirirsin herkese ayrı kutu açılır (alfadan beri değişmesi taraftarıyım) 1 pet yerine 8 pet alır gibi gibi işlerini zorlaştıracak adımlar atılması gerektiğini düşünüyorum.

Nusher

Üye
Millet exp kassın diye row getirildi bi sorun yok bunda ama 18 saat farm atılıyor çıkan coinsler aşırı fazla afk bi adam sadece coinsden günde 80 ile 130m para kasabiliyor çıkan itemlerde cabası. Elit itemler dib seviyeleri gördüm Grim Reaper Runic slotları 24 saat afk farm atılıyor. Craft ile üretilecek itemlerin maliyet fiyatı 15 20 m arası golden snake piyasa fiyatı 5m war scy 15m. Ne yapmaya çalışıyorsunuz Row yetkilileri söyleyin bilelim ona göre oynayalım ya da oynamayalım
Dostum Sen Sakamısın Ben Farmerım Ve 80 130m Arası Demissin Coinsten günde 20m zor kasılıyor item duserde satılırda para ederse farm farm suan herkez exp derdinde bi kendine gel silkelen brocum dediklerini tekrar bi gözden gecir ....

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt