Row gelince çöken oyun

birol2003

Üye
Row gelince çökmedi biraz hızlandı zaten bu ağır ağır gerçekleşiyordu rowdan önce milyon tane sıkıntı oldu ya da sıkıntılı durum düzeltilmedi , oyuncu kaçtı gelmek isteyende bu olayları görünce vazgeçti bu taraftaki sıkıntılar uzar gider yazmaya üşendim. Yeni skiller , 60 seviyeye kadar istenen exp düşürülmesi , görev ve zindan exp artışları ve 75 levele ulaşmanın kolay yapılmasını takdir ediyorum ama row süresinin uzaması bence gereksizdi çoklu pc farm atanlara yaradı. Önüne geçilir mi zor ama elde edecekleri kar düşürülebilir bir IP'den bir kişi girer gider vpn almak zorunda kalır ya da birden fazla giriş için pre şartı koyarsın pre almak zorunda kalır , kutu mekaniğini değiştirirsin herkese ayrı kutu açılır (alfadan beri değişmesi taraftarıyım) 1 pet yerine 8 pet alır gibi gibi işlerini zorlaştıracak adımlar atılması gerektiğini düşünüyorum.
Akşamları girip iki sohbet ediyorduk, birbirimizle yardımlaşıyorduk güzel vakit geçiyordu, cumartesi günü akşamı olan olay şu puppet ları aldınızmı, hammerlar tamam mı 3k pot alın sc leri unutmayın, 1 kişi nöbetçi, teamviewer şiflerini yazın, sonra sessizlik taki ertesi gün öğlene kadar.

Oto atak geleceği zaman sevinmiştim, gündüz çalıştığım için akşam yemek ve günlük işleri yaparken oyuna oturmadan biraz lvl kasar diye istemiştim, ne bileyim işin b...u çıkaracaklarını 18 saat botmu olur metin2 mi bu oyun, kim ne zaman sosyalleşecek oyun içinde, az önce işyerinden toplama yapmak için gireyim dedim l2 kanalında biri mesaj atmış abi exp kasan yokmu diye cevap verdim 4 le 5 geç botla kasıyorlar diye, çocuk gitmiş mesajlarına yanıt bile alamamış parti için, bumuydu sizden istenilen, 24 saat sürekli bırakan guruplar var, birinin row u bitse öbürü devam ettiriyor, pus ta exp satsalardı da bunu yapmasalardı keşke.

birol2003

Üye
Dostum Sen Sakamısın Ben Farmerım Ve 80 130m Arası Demissin Coinsten günde 20m zor kasılıyor item duserde satılırda para ederse farm farm suan herkez exp derdinde bi kendine gel silkelen brocum dediklerini tekrar bi gözden gecir ....
Arkadaş sonuna kadar haklı, 1 kişi günde 100m den fazla para kazanıyor row la

birol2003

Üye
Abi Siz Şakamısınız Ya 20m Zor Toplanıyor.
runic de 1 gecede 14 arch 4 vixen düşüyor ortalama bunu tüm güne yay, düşen coins ve çöp itemler, sc ler. 100 olmasa 80 olur 110 olur ama olur, ilk gün 2 saat içinde o dediğin parayı çıkardım ben, ama insanların gözünü exp ve para hırsı bürüdüğü için klanla aramı bozmamak adına exp kasmayı ve dc ye girmeyi bıraktım şu an sadece gathering yapıyorum, iki gün önce 75 olmak için ne kendimden ödün veririm nede kimse ile tartışmaya girerim, acelem yok varsın 3 gün sonra olsun her şey, yeterki yönetim bu olanları görüp önlem olsun yoksa iş zıvanadan çıktı.

Nusher

Üye
runic de 1 gecede 14 arch 4 vixen düşüyor ortalama bunu tüm güne yay, düşen coins ve çöp itemler, sc ler. 100 olmasa 80 olur 110 olur ama olur, ilk gün 2 saat içinde o dediğin parayı çıkardım ben, ama insanların gözünü exp ve para hırsı bürüdüğü için klanla aramı bozmamak adına exp kasmayı ve dc ye girmeyi bıraktım şu an sadece gathering yapıyorum, iki gün önce 75 olmak için ne kendimden ödün veririm nede kimse ile tartışmaya girerim, acelem yok varsın 3 gün sonra olsun her şey, yeterki yönetim bu olanları görüp önlem olsun yoksa iş zıvanadan çıktı.
dostum dropların ne halde oldugunu bilmiyorsun suan 6 arch anca düsüyor 24 saate 1 wixen belki oda senin ilk zamanlarındı sanırım bunlar bide gel bize sor

wreeq12

Üye
Dostum Sen Sakamısın Ben Farmerım Ve 80 130m Arası Demissin Coinsten günde 20m zor kasılıyor item duserde satılırda para ederse farm farm suan herkez exp derdinde bi kendine gel silkelen brocum dediklerini tekrar bi gözden gecir ....
Tyranttan gelen coins 4 5 k civarı balık vs yemek o bu derken düz 5 k dakikada 6 tane kesilse 30k saatte 1.8m 24 saatte 43.2 m eder güzel kardeşim ayrıca gelen item vs de cabası boşuna yazmıyoruz kasan arkadaşlarım var

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt