Akşamları girip iki sohbet ediyorduk, birbirimizle yardımlaşıyorduk güzel vakit geçiyordu, cumartesi günü akşamı olan olay şu puppet ları aldınızmı, hammerlar tamam mı 3k pot alın sc leri unutmayın, 1 kişi nöbetçi, teamviewer şiflerini yazın, sonra sessizlik taki ertesi gün öğlene kadar.Row gelince çökmedi biraz hızlandı zaten bu ağır ağır gerçekleşiyordu rowdan önce milyon tane sıkıntı oldu ya da sıkıntılı durum düzeltilmedi , oyuncu kaçtı gelmek isteyende bu olayları görünce vazgeçti bu taraftaki sıkıntılar uzar gider yazmaya üşendim. Yeni skiller , 60 seviyeye kadar istenen exp düşürülmesi , görev ve zindan exp artışları ve 75 levele ulaşmanın kolay yapılmasını takdir ediyorum ama row süresinin uzaması bence gereksizdi çoklu pc farm atanlara yaradı. Önüne geçilir mi zor ama elde edecekleri kar düşürülebilir bir IP'den bir kişi girer gider vpn almak zorunda kalır ya da birden fazla giriş için pre şartı koyarsın pre almak zorunda kalır , kutu mekaniğini değiştirirsin herkese ayrı kutu açılır (alfadan beri değişmesi taraftarıyım) 1 pet yerine 8 pet alır gibi gibi işlerini zorlaştıracak adımlar atılması gerektiğini düşünüyorum.
Oto atak geleceği zaman sevinmiştim, gündüz çalıştığım için akşam yemek ve günlük işleri yaparken oyuna oturmadan biraz lvl kasar diye istemiştim, ne bileyim işin b...u çıkaracaklarını 18 saat botmu olur metin2 mi bu oyun, kim ne zaman sosyalleşecek oyun içinde, az önce işyerinden toplama yapmak için gireyim dedim l2 kanalında biri mesaj atmış abi exp kasan yokmu diye cevap verdim 4 le 5 geç botla kasıyorlar diye, çocuk gitmiş mesajlarına yanıt bile alamamış parti için, bumuydu sizden istenilen, 24 saat sürekli bırakan guruplar var, birinin row u bitse öbürü devam ettiriyor, pus ta exp satsalardı da bunu yapmasalardı keşke.