ROW günlük,haftalık,aylık masrafı

18thStreetGang

Üye
Arkadaşlar herkese merhaba,

row sistemi hakkında henüz çözemediğim bir sorum var;

günlük,haftalık ve aylık row masrafını detaylı bir şekilde açıklayabilir misiniz ?

(Amacım para kazanmak değil, iş yerimde olduğum süre boyunca yapacağım masrafı bilmek istiyorum)

konu bulamadım.

Şimdiden teşekkürler.

18thStreetGang

Üye
exp kasarken doğru slot ve yöntemlerle masrafını çıkarıp üzeri kar bile bırakıyor
Dostum cevabın için teşekkürler, öğrenmek istediğim bu değil. Masrafını çıkartıp çıkartmadığıyla ilgilenmiyorum, row için cebimden çıkacak net rakama ihtiyacım var.

murbal

Üye
Öncelikle drop alamadığın hiç bir slot masrafını çıkarmıyor. ( vixen arch sword hatred earthsheker golden snake imperial bazı parçalar ) dışındaki droplar para etmiyor. Slotlardaki coin miktarı yeterli değil eğer priest oynuyor ve master 10 yada 20 vuruyorsan günlük 5 k mana harcarsın. Sadece row olarak değil row + pot + rpr masrafını toplu düşünmelisin.

İlgili yazıdan alıntı
Row : magic puppet 175 Cash x3 : 525 cash 52,5 TL
Power up : roko ile alındığından fiyatını bilmiyorum pazar fiyatını baz alıcam. 2,5mx2:5m 20,25TL

18thStreetGang

Üye
Öncelikle drop alamadığın hiç bir slot masrafını çıkarmıyor. ( vixen arch sword hatred earthsheker golden snake imperial bazı parçalar ) dışındaki droplar para etmiyor. Slotlardaki coin miktarı yeterli değil eğer priest oynuyor ve master 10 yada 20 vuruyorsan günlük 5 k mana harcarsın. Sadece row olarak değil row + pot + rpr masrafını toplu düşünmelisin.

İlgili yazıdan alıntı
Row : magic puppet 175 Cash x3 : 525 cash 52,5 TL
Power up : roko ile alındığından fiyatını bilmiyorum pazar fiyatını baz alıcam. 2,5mx2:5m 20,25TL
Çok teşekkürler dostum bilgilendirmen için.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt