RoW hakkında bilgilerinizi paylaşın

arselando

Üye
Öncelikle merhaba MMORPG severler, ben daha önce MMORPG tarzında pek fazla oyun oynamadım Metin2 dışında. Son zamanlarda Mt2 PvP serverlarda dolaşarak vakit geçirdim. Ne Knight ne Sikroad nede WoW oynamış biri değilim. PK atma terimi nedir onu dahi bilmiyorum. Mt2 P2W muhabbetinden sıkıldığım için bu oyunu oynamak istiyorum. Beta/Alfa sürümlerini oynamadım bu oyunun şuan ne yapmalıyım? Ne tür videolar izlemeliyim karakter rehberin çoğunu okudum 5-6 skillli oyun oynadığım için biraz bana karmaşık geldi. Oyunu oynamalı mıyım yoksa hiç başlamamalı mıyım? Öneri ve bilgi paylaşımanızı bekliyorum. Sadece mt2 oynamış biri için önerdiğiniz karakter nedir?

nyctophilia

Üye
al benden de o kadar 12-13 yıldır metın2 oynuyorum.metin2 öteki mmorpglere göre biraz daha farklı kaçıyor metin2ci knightcıyı anlamaz knightcıda metin2ciyi anlamaz :D biz bu oyunda geriden başlamış gibi olucaz çünkü adamların deneyimi çok fazla.15 yıllık ko oyuncuları burda gözünü kapasa da oynar oyunu ezbere biliyor . ama yine de ben şans vermek istiyorum kitle gümbür gümbür.özellikle tr yapımı olması ayrı gururlandırıyor.

anil

Üye
Neden umursuyorsunuz ki diğer oyuncuları bu kadar :) Kendi hızınızda, zevk ala ala oynayın derim

nyctophilia

Üye
Neden umursuyorsunuz ki diğer oyuncuları bu kadar :) Kendi hızınızda, zevk ala ala oynayın derim
ben şahsen hard bir farmcı olarak ilklere oynamayı severim. bir oyuna geç girmeyi veya geride kalmayı sevmem.bu yüzden yeni bir mmorpg çıkıyor olması beni çok sevindirdi fakat ko oyuncularının bu denli oyunu biliyor olması da bi o kadar üzdü.en azından statlar karakterler farklı olabilirdi diye düşünüyorum.

arselando

Üye
ben şahsen hard bir farmcı olarak ilklere oynamayı severim. bir oyuna geç girmeyi veya geride kalmayı sevmem.bu yüzden yeni bir mmorpg çıkıyor olması beni çok sevindirdi fakat ko oyuncularının bu denli oyunu biliyor olması da bi o kadar üzdü.en azından statlar karakterler farklı olabilirdi diye düşünüyorum.
Bende aynı düşünceyi taşıyorum, bu oyuna geçecek insanların çoğunluğu Knight ve BD Online üzerinden olacak alıştıkları tarza göre gerçekten aynı özellikle Knight oyuncuları için. Diğer oyuncuların bizi kat olarak geçmesi elbette aldığımız eğlenceyi azaltacaktır. Sonuç olarak sadece PvE olan bir oyun değil yanı sıra PvP olan bir oyun oynayacağız. Onlar kadar hızlı gelişmek istememiz hızlı adapte olmak istememiz gayet anlaşılır olması gerekiyor. @Decrt @anil

Decrt

Üye
Bana kalırsa çok acele etmeyelim. Zaten şurada 2 gün kaldı. Bu saatden sonra ne sınıflar ne de eşyaların statları değişir. Getirirlerse zamanla değişim olur. :) Eğlence kısmında hala aynı fikirdeyim. Tabiki herkesin oyun anlayışı farklıdır.

Otchiwa

Üye
Yeni oyunculara önerim, discord üzerinden mutlaka yeni clanlara bakmanız. Orada müthiş partiler mevcut. Ben de metin2 oynadım açıkçası ko oynamadan da bu oyunu bir haftada çözebilirsiniz.

hiç gta serisi oynamamış biri, ilk başlarda biraz zorlanıp sonrasında gayet iyi şekilde gta v oynayabilir. :) (tam kıyas olmasa da)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt