Row hakkında tartışma

XİARA

Üye
Arkadaşlar malumunuz ,en üst seviye yeni slotlar dolu durumda, diğer slotlarda 15 16 saat rowa bırakanlar burda paylaiım altında buluşursa iyi olur. Slotta 2 3 puppetlik durmalık masrafın karşılayacak slotlar hangileri ? Örneğin troll beast gg satyr runic einged arch grim slotları var çok gidilen. Bu slotlarda deneyimleriniz neler ? Ben çoğu slottan sanki yarı yarıya zarar gibi gördüm şuana kadar.

GizliPriest

Üye
Coins olarak tüm slotlar puppet rpr ve power up karşılıyor sadece mana masrafin sana ait

Balerion

Üye
Arkadaşlar şu an hiçbir slot çöp+ coins + pot hatta + epic/unique droplari da dahil olsa bile row masrsfını karşılamaz (Ya da çok alt level bir slota girip ezik skill vurman lazim o zaman karşılar)

Karşılamaması da çok normal. Exp kasıyorsunuz bunun bir maliyeti tabiki olmalı. Normalde row farm diye bir şey var tabi ama 75 capte row ile farmlanıp kâr ettiren slotların dropları azaltildı (duyuruda belirtildiği üzere). Artı pota zam geldi + premium fiyayı 4 katına çikti. Bu da yetmezmiş gibi gb fiyayı %45 değer kaybetti. Hal böyleyken hicbir sekilde kâr etmeyi beklemeyin, kastiğiniz expin yatirımı olarak düşünün, şu an yeni ve eski yaratiklarin hepsi zarar.

Aradaki maddi farkı kurtarmak için dv'de brrotour kesebilirsin oranin drobu iyi. Orda iki saat manuel farm atsan günlük masrafinı çikartır.

HeaveN

Üye
En iyi tyrant bana göre gg olabilir eskisi gibi deil row masrafı çıksa bile mana pot repair masraf cıkmıyo malesef exp kasmak biraz paraya bakıyo açıkcası.

Uçan Zürafa

Üye
Diğer slotlarda yer bulamadığım için onları dahil etmiyorum. Ben hem okçu hem de assassin olarak kasıyorum. Arch ve grim slotunun hem exp hem de item konusunda tatminkar olduğunu düşünüyorum.

Opus Magnum

Üye
2 pc niz olacak ya da tek pc niz varsa iş bölümü yapacaksınız.

Misal ben parti bulamadığım zaman toplayıcılık yapıyorum, topladıklarımı AH den satıp bir önceki günden gelen coin, varsa drop ile puppet, power up ve rpr itemlerini çekiyorum.

Fakat dediğim gibi afk farm yaparken bir sonraki gün için iyi hazırlık yapmak gerekiyor. Yine de bunun çok sürdürülebilir olduğunu şu an için düşünmüyorum. Ek olarak para harcamanız gerekebiliyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt