ROW İçin Pc Toplama Önerisi

SbY

Üye
Arkadaşlar pc topladım row için yeterli olur mu bilgi almak istiyorum iyi anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

İŞLEMCİ: AMD 3600X
E.KARTI:SAPHIRE RADEON RX5500 XT
RAM: 16 GB 3600 MHZ
M2 480 GB YÜKSEK HIZLI SSD
ANAKART :MSI MPG X570 GAMİNG EDGE WİFİ

bu kasa yeterli olur mu?

May Payne

Üye
Anakarttan kıs ekran kartına ver. En az RX 5700 XT al bari. Anakarta WI-FI çok lazım değilse, WI-FI olmayan versiyonunu tercih edip dediğim gibi ekran kartına harcayabilirsin kalanını. Diğer parçalar yeterli zaten. Sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum.

• Beğen
Tepkiler: SbY

SbY

Üye
Anakarttan kıs ekran kartına ver. En az RX 5700 XT al bari. Anakarta WI-FI çok lazım değilse, WI-FI olmayan versiyonunu tercih edip dediğim gibi ekran kartına harcayabilirsin kalanını. Diğer parçalar yeterli zaten. Sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum.
kral market işletiyorum malesef ki wifi şart o yüzden bu anakartı tercih ettim.ekran kartı ilerde değiştirebilirim sorun değil o kadar.başlangıç olarak yeterli olur mu

May Payne

Üye
Yeterli olur tabi neden olmasın. Sen yine de forum sitelerinde falan araştır, alacağın ürünleri kullananların yorumlarını değerlendir. Aceleye getirme derim.

• Beğen

huseyin35

Üye
30 TL'ye Wifi adaptörü
500TL'lik anakart
Rx 580 8 gb

Artan parayla da Mekanik Klavye falan alırsın

Siyah34

Üye
Merhaba bir sürü sistem toplama başlığı oldu. Çok karışık oluyor ricam artık sistem toplama başlığı açmayın bir tane konu üstünden devam edelim.

SbY

Üye
Merhaba bir sürü sistem toplama başlığı oldu. Çok karışık oluyor ricam artık sistem toplama başlığı açmayın bir tane konu üstünden devam edelim.
herkes farklı sistem topluyor ve burası forum herkes kendi istediği sistemi soruyor.buna modlar karar versin kardeşim sen değil

Siyah34

Üye
herkes farklı sistem topluyor ve burası forum herkes kendi istediği sistemi soruyor.buna modlar karar versin kardeşim sen değil
Ben karar verme gibi bi durum söylemedim. Sadece herkes sistem topluyor ve farklı farklı bir sürü konu hepsini 1 tane başlıkta toplarsak daha iyi bir konu olur herkes yararlanır karışıklık olmaz. Zaten modlar bir sorun olsaydı müdahale ederlerdi. Benim ki bir rica

• Beğen

DevilsFATHER

Üye
Arkadaşlar pc topladım row için yeterli olur mu bilgi almak istiyorum iyi anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

İŞLEMCİ: AMD 3600X
E.KARTI:SAPHIRE RADEON RX5500 XT
RAM: 16 GB 3600 MHZ
M2 480 GB YÜKSEK HIZLI SSD
ANAKART :MSI MPG X570 GAMİNG EDGE WİFİ

bu kasa yeterli olur mu?
Anakart olarak MSİ MAG B550 Tomahawk öneririm fiyatı daha uygun ve gerçekten kaliteli bir anakart , onboard olarak wifi kartı yok ama fiyat performans olarak çok daha iyidir. Ek olarak ekran kartını sonradan güncellerim diyorsan 2.el Rx570 veya Rx580 bakabilirsin daha uygun fiyatlı olucaktır sistem. Anakart kesinlikle bu olucak diyorsan da PSU alırken dikkat et Anakart güç beslemesi 8+4 Pin şeklinde

• Beğen

MuratYILDIZ

Üye
kral market işletiyorum malesef ki wifi şart o yüzden bu anakartı tercih ettim.ekran kartı ilerde değiştirebilirim sorun değil o kadar.başlangıç olarak yeterli olur mu
hacı sadece wifi özelliği taşıyan anakartına bu kadar para bayılman abest
30 TL ye bi usb wifi adaptör alıyorsun sorun çözülüyor :)

Son düzenleme:
  • Beğen

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt