Row Kullanılabilen Sunucu Ve Row Kullanılamayan Sunucu

seyo

Üye
2 adet yeni server açtınız neden birinde row kullanılabilirken diğerinde row a yasak getirmediniz insanlar istediği serverda oynardı.
2 sunucuda aynı özellikte olacaktı o zaman neden 2 sunucu açtınız

Anthelior

Üye
Sen olayı yanlış anlamışsın sanırım. Sunucular arasında ROW Assistant kullanım farkı yok, sadece belli başlı kanallarda kullanılamıyor.

ROW Assistant

yetiyet

Üye
ROW'un kalkmasını en çok savunanlardan biriyim ancak şuanki exp sisteminde ROW'u kaldıramazsın. Önce exp sistemini değiştirmen lazım yoksa kiimse 85'e kasamaz. Bir mmorpg oyununda hem farmın hem expin oyun botu ile kasılması kadar saçma bir şey yok. Hadi 2000li yılların başında çıkmış bir oyun olsa anlayacağım eskiden kültür buydu diyeceğim ama yeni çıkan bir oyunda ...

Gensuke

Üye
ROW'un kalkmasını en çok savunanlardan biriyim ancak şuanki exp sisteminde ROW'u kaldıramazsın. Önce exp sistemini değiştirmen lazım yoksa kiimse 85'e kasamaz. Bir mmorpg oyununda hem farmın hem expin oyun botu ile kasılması kadar saçma bir şey yok. Hadi 2000li yılların başında çıkmış bir oyun olsa anlayacağım eskiden kültür buydu diyeceğim ama yeni çıkan bir oyunda ...
oyunda 85 lvl olmak gibi bir zorunluluk yok zamana yaya yaya oyunun keyfini çıkararak kasabiliriz bence benim anlamadığım herkes eski ko'yu özlüyor ama aynı zamanda oyun kolay olsun istiyor o nasıl olacak :D

seyo

Üye
yooo yanlış okumadım bir sunucuda row un aktif olduğu diğer sunucunun row un olmadığı sunucu olarak açılmasını gerektiğinden bahsettim
oyuncular row olmayan sunucuda oynuyacaktı büyük ihtimal en azından ben row olmayan sunucuyu seçerdim oynamak için

seyo

Üye
arvard ın ilk başında row yoktu golden snake +7 bile çok değerliydi +1 golden snake bile 15-20m den satılıyordu en azından mantis veya galia iki serverdan birinde row un aktif olmaması gerektiğini savunuyorum row ile oynuyack bir sunucya row istemeyen kendi emeğiyle oynayacak oyuncular diğer sunucuyu seçerdi her iki tarafta mutlu olurdu

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt