Row Paramı ? oyunmu ?

BaranRM_

Üye
Merhabalar Arkadaşlar detaylıca okuyalım lütfen..

Öncelikli olarak Oyunda hali hazırda büyük sorunlar var. Bunlar sırasıyla ;

lag , pazar kurma , macro , mobların sıkışması, itemlerdeki bozukluklar , vs.

Yönetimin gelen güncellemede , sorunlar yerine, para kazanmaya yönelik çalışmalar yapması normalmi ? Sorarım size ?

Yeni kostümler , oto atack , bunlar dükkan ürünleri satalımda para kazanalım mantıgı değilde nedir ?

Sayın yönetimde arkadaşlarım veya row ekibinde görev yapan insanlar .

Tamam yatırımcı para ister , tamam personel maaş bekler. Ama Düzgün ürün , düzgün kazanç demektir . Sizin yaptıgınız defolu ürün satmaktan başka birşey değildir.

Oyuncu kaybı yaşanmasın. ROW bizimle birlikte daha ileriye taşınsın isterim. Söverek Değil , Severek oynayalım , Veda etsek dahi Gülerek özleyerek gidelim .

@SunRise @BEARFACT @Justice

Son düzenleme:

Marakesh2

Üye
arkadaş her gelen aynını yazıyor her akşam dv ye girerken zone full uyarısı alıyorum kim bırakıyomuş nereye bırakıyomuş milleti galyana getiriyosunuz. oyunda sorunlar var evet hangi oyunda yok yada hanginde olmadı. hangi foruma girsem bir ağlama duvarı oyundan değil de bu zihniyetten soğudum yeminle

BaranRM_

Üye
arkadaş her gelen aynını yazıyor her akşam dv ye girerken zone full uyarısı alıyorum kim bırakıyomuş nereye bırakıyomuş milleti galyana getiriyosunuz. oyunda sorunlar var evet hangi oyunda yok yada hanginde olmadı. hangi foruma girsem bir ağlama duvarı oyundan değil de bu zihniyetten soğudum yeminle
Kimseyi galyana getirdiğim yok , ayrıca güzel dostum oyuncu kaybı yaşanıyor demiyorum. Dikkatini çekerim konuyu oku mantıgını anla başlıktanda yola çıkabilirsin .

Kolfinn35

Üye
Oyundaki sorunların çözülmesi gerekirken bir bakıyorum yeni kostümler gelmiş

farfara

Üye
oyun açıldığından bu yana ilk defa mağazaya yeni kozmetikler geldi, çok abartmamak lazım ancak çözülmesi gereken öncelikli sorunlar var.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Öncelikle Merhaba,

Arkadaşlar bir çoğunuz sanırım Oyun ve Yazılım Geliştirme kısmında uzmansınız bu nedenle bu kadar rahat söyleyebildiğinizi düşünüyorum. Tam olarak bana iletirseniz CV şeklinde DM üzerinden yardım istediğimiz konularda size yazabiliriz.

Bunun dışında ; Ekibimiz 3-4 kişiden ibaret değil, Market, Oyun içi geliştirme, Teknik, Destek ekibi gibi bir çok departman ve kişi barındırıyoruz bünyemizde. Herkes kendi uzmanlığı olduğu alanda hizmet veriyor ve hazır olanları oyuna entegre ediyor.

Ben kendim yıllardır proje içerisindeyim daha henüz oyunculara tanıtılmadan önce bile ilk hedef oyuncuları da mutlaka dinleyelim, mantıklı isteklerine kulak asalım buna göre ilerleyelim ki şu an bu şekilde yürütmekteyiz %90 işleyişi.

shisuixg0dd

Üye
Öncelikle Merhaba,

Arkadaşlar bir çoğunuz sanırım Oyun ve Yazılım Geliştirme kısmında uzmansınız bu nedenle bu kadar rahat söyleyebildiğinizi düşünüyorum. Tam olarak bana iletirseniz CV şeklinde DM üzerinden yardım istediğimiz konularda size yazabiliriz.

Bunun dışında ; Ekibimiz 3-4 kişiden ibaret değil, Market, Oyun içi geliştirme, Teknik, Destek ekibi gibi bir çok departman ve kişi barındırıyoruz bünyemizde. Herkes kendi uzmanlığı olduğu alanda hizmet veriyor ve hazır olanları oyuna entegre ediyor.

Ben kendim yıllardır proje içerisindeyim daha henüz oyunculara tanıtılmadan önce bile ilk hedef oyuncuları da mutlaka dinleyelim, mantıklı isteklerine kulak asalım buna göre ilerleyelim ki şu an bu şekilde yürütmekteyiz %90 işleyişi.
türk milletini memnun edemezsiniz hiç bir zaman herzaman daha fazlasını ister xd

birol2003

Üye
Free to Play oyunların tamamı oyuncuyu mağazasına yönlendirir, mağazada oyunun gidişatına çok fazla etki eden ürünler olduğu zamanda parayı veren düdüğü çalar sistemi olan p2w olur, ama bu firma oyunu bedava yaptığı gibi p2w içinde önlemler almaya çalışıyor, tamam oyunda eksikler var ama biz değilmiydik aceleden açın diye baskı kuran, kod işi boyacı küpü değildir, bir değişken farklı onlarca satırı etkiliyor olabilir tüm test ve kontroller yapılmadan kodçu modülü teslim etmez, bu bir günde sürebilir haftalarda sürebilir bilemeyiz, eldeki üründen keyif alabiliyorsak bununla idare edeceğiz keyif almıyorsak biraz kenara çekilip tamamlanmasını bekleyeceğiz, tepelerinde teneke çalarak bir arpa boyu yol gidemezsiniz.

birol2003

Üye
2010 öncesi knigt oynuyordum oyunu bırakıp farklı oyunlar oynadım senelerdir, knightı bırakmamın tek sebebi leş bir oyuncu kitlesinin çoğunlukta olmasıydı, sonra ROW Alfa geldi, son dakikasına kadar oynadım oyun eski tadı veriyordu oyuncu kitlesi bir iki gömlek iyiydi, betada çok oynamadım ilk günler crash çok olacağı için sadece akşamları oynayan ben resmi sürümü bekledim, resmi sürüm geldi ama ısrarlar sebebi ile erken açıldığını inkarda etmedi hiç bir yönetici, ama forumda o knigttan kalma kitleyide bol bol görür oldum, keşke oyun tamamlanınca F2P olsa da elmalarla armutlar tamamen ayrılabilse diyorum içimden.

Tanerrr

Üye
Oyun p2w dir aksini kimse iddaa etmesin.1 gun magazadan pot almadan oynamaya calis kac dk oynayacaksin merak ediyorm. Ayrica ucuz dediginiz pot 10 tl 1000lik. Malum oyunda 5000lik vardi o daha ucuzdu burada karsilastrma yapmak gibi bir amacim yok asla. Demek istedigimiz kafanizi kullanin kafa yorun bazi seylere

EHTIYAR

Üye
Siz öncelikle oyun destek sisteminden iletilen sorunu Discort'a yönlendirme huyunuzdan vaz geçin. Oyunun resmi destek sisteminden iletilmiş bir sorunu "Discort'tan yazarsanız inceleriz" demek hangi oyun kuralında var? Üstelik, discort denen şeye yönlendirdik nasılsa diye açılan ticket'i "Tamamlandı" diye işaretlemek hangi mantığın ürünüdür? Beni, güvenilirliğine inanmadığım bir uygulamayı kullanmaya mecbur kılmak kimin fikridir? Burada sorun bildiren bir çok oyuncuyu oyun içi destek sistemine yönlendirirken, destek sisteminden sorun bildiren bir oyuncuyu, oyun dışı bir programı/uygulamayı kullanmaya mecbur etmek çelişki değil midir? (Yapmayacağım ama) Hadi diyelim discord denen şeyden sorunu ilettik, oradan da beni twitter, instagram. twitch vb. gibi başa bir yere yönlendirmeyeceğinizin garantisi var mıdır, varsa nedir?

Söylediğiniz şeylerle yaptığınız şeyler tutarlı olursa ancak o zaman oyuncuların güvenini ve sabrını kazanabilirsiniz. Benim bugüne kadarki eleştirilerimin %90'ı bu tür tavır, anlayış, üslupla ilgilidir. Ve ne yazık ki, iyiye doğru bir ilerleme görmüyorum.

birol2003

Üye
Oyun p2w dir aksini kimse iddaa etmesin.1 gun magazadan pot almadan oynamaya calis kac dk oynayacaksin merak ediyorm. Ayrica ucuz dediginiz pot 10 tl 1000lik. Malum oyunda 5000lik vardi o daha ucuzdu burada karsilastrma yapmak gibi bir amacim yok asla. Demek istedigimiz kafanizi kullanin kafa yorun bazi seylere
p2w de yer alan Win kısmını potlamı örtüştürüyorsun ?

Tanerrr

Üye
P2w ne demek onu ogren snra bu tarz oyunlar oyna. Sen bugun magazadan para ile pot almazsan oynayamazsin bu oyunu. P2w nin tam anlaminin da uydugu oyun budur

birol2003

Üye
P2w ne demek onu ogren snra bu tarz oyunlar oyna. Sen bugun magazadan para ile pot almazsan oynayamazsin bu oyunu. P2w nin tam anlaminin da uydugu oyun budur
Özrü kabahatinden betere dedikleri bu olsa gerek :)

"Pay to* Win" kelimelerinin kısaltılmış halidir. Oyunda para verenlerin üstünlük elde ettiği oyunlardır.

Pot ile ne üstünlüğü sağlanıyor bu oyunda onu bir tarif et hemen pot stoklayım.

Tanerrr

Üye
Özrü kabahatinden betere dedikleri bu olsa gerek :)

"Pay to* Win" kelimelerinin kısaltılmış halidir. Oyunda para verenlerin üstünlük elde ettiği oyunlardır.

Pot ile ne üstünlüğü sağlanıyor bu oyunda onu bir tarif et hemen pot stoklayım.
Sen bu oyunun free to play oldugunu savunuyorsun. Ben de sana diyorm ki magazadan pot almadan bu oyunu oynayamazsin konu bu kadar basit. Ayrica premium alirsan premium alamayan insanlara ustunluk sagliyorsun. Oto kutu alirsan ustunluk sagliyorsun. Bunlarin hepsi one gecmektir az ya da cok gecersn beni baslamaz. Bu tarz oyunlar f2p degildir anlayacagin

husuji

Üye
oyunun başında upgrade normaldi şimdi basit itemler +4 e geçmiyor belliki günlük ayarlarıyla oynanıyor piyasaya göre ayar veriliyor bu apaçık ortada kimse bunu yemez

Marakesh2

Üye
Kimseyi galyana getirdiğim yok , ayrıca güzel dostum oyuncu kaybı yaşanıyor demiyorum. Dikkatini çekerim konuyu oku mantıgını anla başlıktanda yola çıkabilirsin .
sana lafım yok dostum alıntıda yapmadım zaten. bir grup var her foruma girip sürekli karalama yapıyor onlara tutuluyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt