row si̇stemi̇ hk.

Zafer1991

Üye
kardeş sen aklımızla dalga mı geçiyorsun. 20-30 dk da bir geliyor kod onu da adamlar afk olmuyor diye daha önceki yorum da belirttim. ha dediğin şöyle olur row'u açarsın 1 dakikada bir kod gelir eğer ki klavye ile işlem yapmıyorsa kodu otomatik girer yok klavyeden işlem yapıyor makro ile atak yapıyorsa tuşlara basılıyorsa kodu kendin girmek zorunda kalırsın bu sayede bu işlemi yapamazlar.
Bende diyorumki farm atan adam pc basında olmalı zaten kendin diyorsun pc başında biz pc başında olmadan exp kasma derdindeyiz......Exp derdinde olan adam farm atmaz atarsada row kullanmaz (kozymacrocu kaynıyor grimreeaper) yayıncılar da bahsediyor. RoW'a takıntınızı anlamadım.. Neyse ya biz ne desek boş ha row olmus ha olmamıs bi yorum atalım dedik iyi olmus row diye nerelere cektıler en iyisi sizsiniz benden bukadar...:^)

Dip Not:Konu dısı ama Tek merakım su forumlarda yazanların makro kullanıp kullanmadıkları row'a bu kadar sallayanlar acaba makrocular mı değiller mi ? Merak işte legal makroya karsı olanlar makro kullanmaz diye dusunmek gelıyorda içimden yerseniz:^)

UNDERT0KER

Üye
Bende diyorumki farm atan adam pc basında olmalı zaten kendin diyorsun pc başında biz pc başında olmadan exp kasma derdindeyiz......Exp derdinde olan adam farm atmaz atarsada row kullanmaz (kozymacrocu kaynıyor grimreeaper) yayıncılar da bahsediyor. RoW'a takıntınızı anlamadım.. Neyse ya biz ne desek boş ha row olmus ha olmamıs bi yorum atalım dedik iyi olmus row diye nerelere cektıler en iyisi sizsiniz benden bukadar...:^)

Dip Not:Konu dısı ama Tek merakım su forumlarda yazanların makro kullanıp kullanmadıkları row'a bu kadar sallayanlar acaba makrocular mı değiller mi ? Merak işte legal makroya karsı olanlar makro kullanmaz diye dusunmek gelıyorda içimden yerseniz:^)
ben rowa karşı değilim row altı makro açıyor adam yada dediğin gibi o kozy programı ile kasanları yönetim görmüyor mu? hadi eskiden oto atak yoktu göz yumuldu diyelim şimdi oto atakta var halen kozy k0xpuna ve makro açıp kasanlara yaptırım uygulanmazsa asıl sıkıntı o. ben makro dahil hiç bir şey kullanmıyorum ben elle oynanması taraftarı bir insanım makineye oynatcaksanız bu oyunu oynamayın diyenlerdenim sayımız 1000 de 1 belki ama işte.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt