Row Süresi Anketi

Row Süresi Sizce nasıl olmalı

• Kullanılan toplam oy
    41

Balerion

Üye
Ben pek çok kişınin, özellikle solo oyuncuların rowdaki bu durumdan epey muzdarip olduğunu düşünorum. Siz ne düşünuyorsunuz?

Uçan Zürafa

Üye
Tek başıma ve sürekli exp kasan birisi olarak söylüyorum. Clanın yoksa exp parti bulmak zor. Partiye özel kod ayarlanması da buna eklenebilir. Ben yeni değilim ama madem yeni gelenler çok önemseniyor. Slot sayısı çoğaltılmalı ya da ROW süresi düşürülmeli diye düşünüyorum.

gamion596

Üye
8 Bilgisayarı olanlar için tabi 23 saat olması iyi ama oyunun başka oyunlar gibi full bot olmaması için bu süre 12 olmalı yoksa oyunda kimse olmayacak herkes afk farm yapıyor olacak mobların exp oranları 1.5 kat artıp 12 saate düşürmek bence daha dengeli olacaktır insanları eliyle oynamaya yöneltir hem parası olan kasmaz emek veren oynayan daha çok kasmıs olur

Lady

Üye
Bu çok pc li farmerlar anketi bile manipüle ederler. Hiç şaşırmam :)

Zbam

Üye
Rowa Drop attığı sürece saatin önemi yok slot kapatmak isteyen 8 16 24 bilgisayarla slot kapatır.
İnsanların mmorpg listelerinde gördüğü günümüz standartlarına uygun mmorpglerde nasıl bot yoksa Rise Onlineda da olmamalı
Sadece türklerin oynadığı günümüzde adını bilen çok az kişinin kaldığı 1 tane bile yeni oyuncu çekemeyen malum oyunun ayak izlerinden giderek bir yere varılamayacağı aşikar fakat var olanı kopyalamak ve bu şekilde para kazanmak ne yazık ki daha kolay.Rise Online da açıldığı günden itibaren bu çağdışı keyifsiz ama kolay yolu seçiyor. Umarım yeni server açarlarken var olan para kazanma modellerini daha ayakları yere basan günümüze uygun sistemlerle değiştirirler. İnsanlara Rowa satabilmek için var olan görevleri kullanılamaz hale getirmek cidden büyük saçmalık.
Bu şekilde devam ederlerse Rise Online 6.0.0 veya 7.0.0 da bir sonraki level cap gelir daha çok Rowa satın alırız.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt