Row yöneti̇mi̇ duy sesi̇mi̇zi̇ !!!!!!! Unutma herkes adalet İster !!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CiSK

Üye
Yönetime tekrar hatırlatmak isterim ki ;

Bu videoyu yayınladığınız zaman bir çoğumuzun tüyleri diken diken olmuştur.

Fakat her nedense sadece oyuna yenilik getirip 1-2 bug fixleniyor sadece o kadar. Biz oyuncular sadece bunun peşinde değiliz.

Bir ittifak kurup taksi yapıp veya bir birine vurmayıp mafya tarzında gezinen gerçek hayatta sokağa çıkınca yabancı kalan bu sözde topluluktan bahsediyorum.

akşam işten eve gelip 2-3 yada 4-5 saat oyunu zevkle oynayıp daha sonra bir dizinin diğer bölümü gibi bekleyerek, iple çekip aynı keyifle oynamak istiyoruz ve bunu sağlamak siz yönetimin elinde olsa gerek.

Aşşağıda twitch te yayın yapan bir kaç taksi yayıncı linki paylaşacağım. yayın geçmişlerinden de belli neyin peşinde oldukları. Umarım gerekli önlem kısa süre içerisinde alınır.

ByBrky

Üye
Farm yapan adamların, "üstünü doldur gel, droplar bana düşsün, sende exp kasmış ol" demesine tamamım. Fakat bana şu kadar saat için şu kadar para vereceksin diyen tipler, tek amacı para kazanmak olan ticariler, bunu oyun olmaktan çıkarttı. Bari vergilerini ödeseler... Biz böyle şeyler minimumda olacak diye bu oyuna geldik. Fakat yöneticilerden bir aydır hiç bir tepki görmedik...

ZazaCapitan

Üye
şuanda pk 4-7 ch lerine yeni baktım her ch de oracle ve harpylerde taksiler var artık exp kasmak için para ödememiz lazım mış :D

conyboiz

Üye
Bu konu çok can sıkıyor bir de Twitch üzerinden canlı yayın açıp taksi yaptıklarını bizzat belirtiyorlar kimse kimseye dokunmuyor bir de orası ayrı :)

chatlax035

C
hala yönetimden ses yok. En son biri gelir konuya, destek yada dc kanalından bıldırın dıye mesaj yazarlar, konu kapanır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt