ROW Yönetimi Konu Hakkında Açıklama yaparsanız Seviniriz.

BL4CKJ4CK

Üye
Arkadaşlar biz SaggitariuS clanı olarak okçu oynuyoruz +7 epik item olan Bluewing ve +7 heartseeker itemlerine sahibiz. Ama bluwingin atağının daha fazla olmasına rağmen heartseekerin çok daha fazla hasar vurduğu bluewingin quest bowuyla aynı hasarı vurduğunu tespit ettik. Ruh bağından dolayı item değiştirmemiz söz konusu değil.
Akşam aynı level ve statta olan iki okcunun ksclerini paylaşacağım bu bugun ne zaman fixleneceği hakkında bilgi almak istiyoruz. Yada yönetimin bu bugdan haberdar olup olmadığını öğrenmek istiyoruz
Saygılarımızla. Herkese iyi oyunlar diliyoruz.

Goden

Üye
bende ayni durumdam sikayetciyim bilgi alabilirsek sevinirim..

KhanConqueroR

Üye
Ticket atın hatta video çekip atın daha iyi olur. Böyle şeyleri not alıp düzeltiyorlar. Yönetimin bu yanını seviyorum

Paris

Üye
Merhaba,

Bahsettiğiniz eşyaları görselleriyle birlikte buradan yollayabilir misiniz. Açmış olduğunuz biletinizi de güncellerseniz yetkili ekip inceleyecektir.

Paris

Üye
Bahsettiğiniz hasar karşıdaki kişinin & mobunun resistine bağlı. Hasarlarda bir problem mevcut değilmiş.

exden

Üye
Baska konularda dile getirdim. Hasar formullerinde hata var, buyuk tutarsizliklar soz konusu. Stat, skill, AP, item AP, elemental damage hepsini goz onunde bulindurarak denemeler yapiyorun. Ya skiller ya da hasar hesaplamalari hatali. Eger hata yok diyorsa yetkililer gelsin AP ve hasar formullerini yazsinlar buraya kontrol edelim bakalim. Hedef resistlerine de gerek yok dummy uzerinden yazmalari yeterli. Hadi bakam

BL4CKJ4CK

Üye
Baska konularda dile getirdim. Hasar formullerinde hata var, buyuk tutarsizliklar soz konusu. Stat, skill, AP, item AP, elemental damage hepsini goz onunde bulindurarak denemeler yapiyorun. Ya skiller ya da hasar hesaplamalari hatali. Eger hata yok diyorsa yetkililer gelsin AP ve hasar formullerini yazsinlar buraya kontrol edelim bakalim. Hedef resistlerine de gerek yok dummy uzerinden yazmalari yeterli. Hadi bakam
Akşam video çekip atacağım 20 farklı mob kukla ve pvp olarak inanın bana 106 apli bi bowun 260 vurduğu moba 109 apli bowun 150 vurması tuhaf

exden

Üye
Akşam video çekip atacağım 20 farklı mob kukla ve pvp olarak inanın bana 106 apli bi bowun 260 vurduğu moba 109 apli bowun 150 vurması tuhaf
Poison damage da etkili onuda hesaba katin. Item apsine + damage olarak ekleyinde yakin ama hala buyuk oranda farkli sonuclar elde ediyorum kendi tuttugum formullerde

saintx

Üye
Tarafdan arkadaşım ile
İce resisti : 0'a indirilip Poison Resisti ise : 30'da kalmasına ragmen bluewing halen daha az vuruyor.

BL4CKJ4CK

Üye
Poison damage da etkili onuda hesaba katin. Item apsine + damage olarak ekleyinde yakin ama hala buyuk oranda farkli sonuclar elde ediyorum kendi tuttugum formullerde
Kanka çıplak şekildede denedim. Görev çitin kolluğunuda çıkarıp denedim.dediğim hasar farkı 10-20 değil emsali olan bowdan apsi yüksek olmasına rağmen 110-150 damage ok başı düşük çıkarması.

_Annatar_

Üye
Konu ile alakali 2 defa ticket acmama ragmen hicbir degisiklik ve bilgilendirme olmadan konu tamamlandiya cekiliyor. Ayrica ayni sorun vixen bowda da bulunuyor. Saniyorum ki problem poison damage harici elemental damage olan tüm bowlarda gecerli

BL4CKJ4CK

Üye
Konu ile alakali 2 defa ticket acmama ragmen hicbir degisiklik ve bilgilendirme olmadan konu tamamlandiya cekiliyor. Ayrica ayni sorun vixen bowda da bulunuyor. Saniyorum ki problem poison damage harici elemental damage olan tüm bowlarda gecerli
Lütfen videolayıp konuya atarmısın videonu

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt