rowa drop hk.

feelfree

Üye
Yahu canım kardeşlerim ;
Bu oyunda afk ile yapılan bir eylemin getirisinin , emek ile yapılanın getirisiyle aynı şans oranına sahip olduğunu normal mi karşılıyorsunuz acaba ?
Daha düne kadar balıklar neden nerf yedi ? Burhan bey canlı yayında balıkların afk ile kasıldığını , ulaşılabilirliğinin kolay olduğunu ve bu durum için fazla avantaj sunduğundan
ötürü balıklar konusunda nerfe gidilmesi gerektiğini açıklamadı mı ? Benim kafamda şöyle bir taslak oluştu ''Bu yönetim emek kavramı iyi benimsemiş''
Şimdi açın canlı yayınları izleyin birebir şahit olun slotlar da hem exp hem farm yapan insanları bir gece de 10 golden snake alan mı dersin 6 archsword 6 vixen düşüren mi dersin
Yoksa 12 saat manuel oynayıp aynı şans oranıyla eli boş dönen farmerlar mı ? Yahu mageler bile tekli skill ile farm atmaya başladı rowa sisteminde nasıl olsa aynı şans oranı kafasıyla.
YÖNETİM EKİBİ KENDİNİZLE ÇELİŞMEYİN!!!!
ACİLEN ROWA DROP SİSTEMİ DENGELENMELİ !!!!

Benbu

Üye
Daha düne kadar balıklar neden nerf yedi ? Burhan bey canlı yayında balıkların afk ile kasıldığını , ulaşılabilirliğinin kolay olduğunu ve bu durum için fazla avantaj sunduğundan
ötürü balıklar konusunda nerfe gidilmesi gerektiğini açıklamadı mı ? Benim kafamda şöyle bir taslak oluştu ''Bu yönetim emek kavramı iyi benimsemiş''
Bu kısımda çok haklısın bencede gelmeli açayım 4 tane pc 1 ay bırakıyım yatayım evde full ay sonu 10 15 bini alayım kebap iş

Alkoer

Üye
Rowa oyunu etkilemeyecek demişlerdi. Şuan oyun rowa üzerinden yürüyor.

morganlefay

Üye
Kesinlikle katılıyorum, rowa aktif olan serverlarda ya kutu tamamen kapatılmalı ya da moblardan çıkan coin ve drop en az %75 daha düşük olmalı. Bu şekilde giderse oyuna çok büyük zarar verecek. Piyasada itemler çok ucuzladı, zaten ruhbağı sebebiyle upgrade yapan, +7/+8 item takan az, bir de bu kadar item girmesi çok sıkıntı yaratıyor.

Tanerrr

Üye
Yahu canım kardeşlerim ;
Bu oyunda afk ile yapılan bir eylemin getirisinin , emek ile yapılanın getirisiyle aynı şans oranına sahip olduğunu normal mi karşılıyorsunuz acaba ?
Şimdi açın canlı yayınları izleyin birebir şahit olun slotlar da hem exp hem farm yapan insanları bir gece de 10 golden snake alan mı dersin 6 archsword 6 vixen düşüren mi dersin
Yoksa 12 saat manuel oynayıp aynı şans oranıyla eli boş dönen farmerlar mı ? Yahu mageler bile tekli skill ile farm atmaya başladı rowa sisteminde nasıl olsa aynı şans oranı kafasıyla.
YÖNETİM EKİBİ KENDİNİZLE ÇELİŞMEYİN!!!!
ACİLEN ROWA DROP SİSTEMİ DENGELENMELİ !!!!
iş işten gecti artık kardesim yanlıs politika uyguladılar 100 kısıının 30unu memnun ettiyseler bunun 70i memnun olmadı

MaRaKeSH

Üye
çok özür dileyerek başlıyacağımda başkasının düşürdüğü item sizi neden bu kadar ilgilendiriyor yada kazandığı para vs vs. biz klanca row la exp kasıyoruz zaten item düşmüyoda en azından toplanan coinle magic popet ve mana gideri karşılanabiliyor. Birşey kazanabiliyorsan bu yoldan sende yap senin yapmamandan dolayı yapanın suclanması yada onun yapmasından dolayı senin yapmaman için suçlanman çok garip bir durum gerçekten. Herkese açık bir olay 2 saatte bedava slotlarda orda yapmak istersen yap yapanı da eleştirmeyin. he slot mafyaları var evet doğru jagger klanı var 7 bp priest geldi akşam bize ks atmaya :) 1 saat baktılar olmuyor gittiler bence bu daha büyük kaos

Brahindul

Üye
çok özür dileyerek başlıyacağımda başkasının düşürdüğü item sizi neden bu kadar ilgilendiriyor yada kazandığı para vs vs. biz klanca row la exp kasıyoruz zaten item düşmüyoda en azından toplanan coinle magic popet ve mana gideri karşılanabiliyor. Birşey kazanabiliyorsan bu yoldan sende yap senin yapmamandan dolayı yapanın suclanması yada onun yapmasından dolayı senin yapmaman için suçlanman çok garip bir durum gerçekten. Herkese açık bir olay 2 saatte bedava slotlarda orda yapmak istersen yap yapanı da eleştirmeyin. he slot mafyaları var evet doğru jagger klanı var 7 bp priest geldi akşam bize ks atmaya :) 1 saat baktılar olmuyor gittiler bence bu daha büyük kaos
başkasının düşürdüğü item sizi neden ilgilendiriyor mu? piyasayı düşürüyor olduğundan olabilir mi?

feelfree

Üye
Başkasının kazandığı itemde parada beni ilgilendirir senide ilgilendirmeli hepimiz aynı havuzdayız. Hemen ardından afk ile kastığın paranın masrafını çıkarması gerektiği yönünde savunma yapıyosun
ki bu bana göre de yanlış sonuçta coini expe çevirmeye yönelik bir sistemde neden stabilite olsun hani gb silinmeye yönelik çalışmalar değilmiydi bunlar ? ama afk ile düşürdüğünüz itemların piyasayı olumsuz etkileyip elinde ki itemların değerini kaybettirdiğinden bi habersin. son olarak sen de yap madem bu kadar iyi diyorsun ben emeğin yanındayım botun değil güzel kardeşim. Yönetim ekibi de bu saçmalığı kısa sürede düzeltmezse beraber oynarsınız :)

feelfree

Üye
Vakti olmadığı için exp kasamayan kesim oyunu daha geniş bir süreye yayabilirdi istemediler hemen talepleri yerine getirildi genie geldi süresi yeterli değil dediler hemen talepleri yerine getirildi utanmadılar masrafını karşılamıyor dediler paramız yok dediler kesin drop ihtimalide arttılmıştır rowanın onuda yerine getirdiler oyuncu kaybetmekten bu kadar çok korkan bir yönetim ekibi bu oyunu nereye kadar götürebilecek merakla takipteyim.

Archantos

Üye
ROW yerine Cash ile alınacak günlük zindan girişi ve bu zindanın %40 Exp fazla vermesini sağlayabilirlerdi.

Bu sayede elle kasacak vakti olmayan arkadaşlar 2-4 saat gibi süresini ayırıp expini kasardı.

Ne piyasa zarar görürdü ne de elle emek verenler

Son düzenleme:

Unbeatable

Üye
Rowa nın gelmesini kimsenin istememesine rağmen getirdiler hala neyin mücadelesini veriyorsunuz yönetim ne isterse o olur işinize gelirse oynarsınız bu kadar basit

MaRaKeSH

Üye
Başkasının kazandığı itemde parada beni ilgilendirir senide ilgilendirmeli hepimiz aynı havuzdayız. Hemen ardından afk ile kastığın paranın masrafını çıkarması gerektiği yönünde savunma yapıyosun
ki bu bana göre de yanlış sonuçta coini expe çevirmeye yönelik bir sistemde neden stabilite olsun hani gb silinmeye yönelik çalışmalar değilmiydi bunlar ? ama afk ile düşürdüğünüz itemların piyasayı olumsuz etkileyip elinde ki itemların değerini kaybettirdiğinden bi habersin. son olarak sen de yap madem bu kadar iyi diyorsun ben emeğin yanındayım botun değil güzel kardeşim. Yönetim ekibi de bu saçmalığı kısa sürede düzeltmezse beraber oynarsınız :)

ben savunma yapmak için yazmadım açıkçası olayın sunuş biçiminin yanlış olduğunu anlatmaya çalıştım eksik anlatmış olabilirim. Konuyu anlatırken o onu almış bu bunu almış tarzı anlattığımızda çözüme kavuşmuyor. ki konu böle olunca okumuyorlar bile aylardır burda tartıştığımız konuların hangileri çözüldü çözülmedi hepsini biliyoruz. Örneğini dün yaşadık 7 bp priest oturdu ks ye ne kutu alabiliyolar ne bişey 2 saat kafamızda durdular. Kısacası bunu kötüye kullanan her zaman olacak bunun nedenlerini açıklamak lazım o bunu aldı bu bunu aldılarla derdimizi anlatamayız

GizliPriest

Üye
Ne rowu abi günlük görev sistemi ekle her grup zindana 2 kez girme hakkı solo zindana 4 kez girme hakkı yapsalardi herkes aynı expi çok vaktini harcamadan kasabilirdi. Şuan da item piyasasi çöp oldu elinde +7 +8 item olanlar hep eski oyuncular yeni gelen kimse kitlenicek yeni itemler gelicek diye zaten almıyorlar. 18 saat archdemon yapıyoruz row ile vixen düşüyor e.s düşüyor üstüne de bolca coins kasıyorum masrafım da o kadar yok. Artık oyunu ben oynamiyorum asistan oynuyor ne death valey gidip farm ile eziyet cekicem aç row oyuna bakma. Telefon da olan mmorpg den bir farkı kalmadı oyunun yakın da oto pvp de gelir :D

Maximiliantr

Üye
Burhan bey canlı yayında balıkların afk ile kasıldığını , ulaşılabilirliğinin kolay olduğunu ve bu durum için fazla avantaj sunduğundan
Bu kısım bence oyunun tamamen potunu daha fazla harcamaları için yapılan bir nerf olmuştu. Golden snakeler 5m dibe vurdu. zaten normal şartlarda farm atan adama düşmeyen droplar afk farm atanlara takır takır düşüyor. Piyasa biterse oyunda oyuncu azalır.

Zbam

Üye
Ne rowu abi günlük görev sistemi ekle her grup zindana 2 kez girme hakkı solo zindana 4 kez girme hakkı yapsalardi herkes aynı expi çok vaktini harcamadan kasabilirdi. Şuan da item piyasasi çöp oldu elinde +7 +8 item olanlar hep eski oyuncular yeni gelen kimse kitlenicek yeni itemler gelicek diye zaten almıyorlar. 18 saat archdemon yapıyoruz row ile vixen düşüyor e.s düşüyor üstüne de bolca coins kasıyorum masrafım da o kadar yok. Artık oyunu ben oynamiyorum asistan oynuyor ne death valey gidip farm ile eziyet cekicem aç row oyuna bakma. Telefon da olan mmorpg den bir farkı kalmadı oyunun yakın da oto pvp de gelir :D
Dediğini yapsalardı para kazanamazlardı

priesttt

Üye
Ekran kartı miningi gibi sistem bırakıyorsun kendi kendine coin, item kasıyor masrafınıda çıkarıyor, exp bahane amaç farm. Bu itemleri bir oyuncu neden alsın ki kendi pcsi var kendisi de kasabilir row a bırakarak. Row sadece EXP e dayalı olması gerekirdi. Rowa ayrıca oyunun doğasına da aykırı emek ve sabır isteyen bir sürece katlanan oyunda güclü olduğu bir ekosistem. Rowanın etkisi 1 hafta sonra net olarak hissedilecek. 140m olan warschte 14me , 180m olan hatred balde 23m e düşmüş durumda. Gece yatmadan önce bırakıp işten dönünce bakıyor adam çarına :D

Blue

Üye
140m olan war schyte 14m , 180m olan hatred 23m düşmüş diye isyan etmiş arkadaş ama belirtmeyi unutmuş 65 levellerin daha çıkmadığı dönemlerde fiyatlar bu şekildeydi. Rowa geldi de bunların fiyatı bi anda düştü değil. Ayrıca fiyatların düşmesi neden sizi bu kadar geriyor? Stokçuluk mu yapıyordunuz yoksa ? Fiyatın uygun olması demek daha fazla kişinin erişebilmesi demek. İnsanlar için daha ulaşılabilir olması sizi neden geriyor bunu da anlamıyorum. Adamların yaptığı oyunda para kasıp illegal olarak satarak vergisiz gelir elde ediyorsunuz bir de üstüne bunu azaltacak herhangi bir şey olduğu zaman isyan ediyorsunuz. Cidden garipsiniz yani.

birol2003

Üye
140m olan war schyte 14m , 180m olan hatred 23m düşmüş diye isyan etmiş arkadaş ama belirtmeyi unutmuş 65 levellerin daha çıkmadığı dönemlerde fiyatlar bu şekildeydi. Rowa geldi de bunların fiyatı bi anda düştü değil. Ayrıca fiyatların düşmesi neden sizi bu kadar geriyor? Stokçuluk mu yapıyordunuz yoksa ? Fiyatın uygun olması demek daha fazla kişinin erişebilmesi demek. İnsanlar için daha ulaşılabilir olması sizi neden geriyor bunu da anlamıyorum. Adamların yaptığı oyunda para kasıp illegal olarak satarak vergisiz gelir elde ediyorsunuz bir de üstüne bunu azaltacak herhangi bir şey olduğu zaman isyan ediyorsunuz. Cidden garipsiniz yani.
Biraz daha düşse, ortalama seviye bir oyuncu paper set dener gibi epic item + denemeleri yapsa dadından yenmeyecek.

feelfree

Üye
İlk olarak Hatred'ın o dönemde o fiyatta olmasının sebebi sende biliyorsun ki silahların elemental damage den ötürü hasarını vurmamasıydı sonrasında poisona çevrildi ve +1 olarak 1gb leri gördü ama işte neden gerçeği söyleyesin ki belki hatırlamıyolardır diye bas yalanı savun tezini. Ayrıca fiyatların düşmesi seni neden germiyor ? Sence ticarete kapalı piyasası çökmüş bir mmoprg , oyuncuyu ne kadar tatmin eder her iteme kolay erişilebilmesi işin rekabetini bitirmeyecek mi ? ayrıca oyun kendini PLAY TO EARN olarak tanıtıyor yetti mi ? yetmedi kendi content creatorlerinin site sponsorlukları var sence bundan habersizler mi ? Oyun her türlü ticarete açık kardeşim istediğiniz kadar ayıplayın olan bu.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt