rowa drop hk.

Sadece_GerçekLeR

Üye
ben row muhabbeti açıldığında o günde söyledim row gelirse piyasa biter herşeyi biter hatred blade bile 25m oldu şimdiden kutu fiyatlarıda dibin dibini gördü oyuncular etkinliklerde artık sc bile kullanmıyor 1 ay sonra ne olcak hatred blade 5m mi :) ben hiç farm yapmadım yapmam da farm bana göre değil ama şunu bilirimki farmer oyunu bırakırsa (pkcı tayfa bizlerde bırakırız) farmer pk cı tayfadan daha çok oyuncu kitleye sahip bu denge bozulursa hiçbirşey olmaz.... neyse arvard da güzel zamanlar geçirdik teşekkürler yönetime nisan-temmuz günlerini unutmucaz... ben tüm itemlerimi sattım biliyordum itemler değersizleşcek iyikide yapmışım yoksa 3 günde %50 zarar edicektim

wreeq12

Üye
Hiçbir morpg de afk kalarak aktif oyuncunun önüne geçen bir sistem yok Row tam olarak bunu sağlıyor adam afk şekilde expsini coinsini itemini kasıyor. Ne oyunu bu morpg mi böyle morpg mi olur bot dolu sanki heryer

zukcu

Üye
Yahu canım kardeşlerim ;
Bu oyunda afk ile yapılan bir eylemin getirisinin , emek ile yapılanın getirisiyle aynı şans oranına sahip olduğunu normal mi karşılıyorsunuz acaba ?
Daha düne kadar balıklar neden nerf yedi ? Burhan bey canlı yayında balıkların afk ile kasıldığını , ulaşılabilirliğinin kolay olduğunu ve bu durum için fazla avantaj sunduğundan
ötürü balıklar konusunda nerfe gidilmesi gerektiğini açıklamadı mı ? Benim kafamda şöyle bir taslak oluştu ''Bu yönetim emek kavramı iyi benimsemiş''
Şimdi açın canlı yayınları izleyin birebir şahit olun slotlar da hem exp hem farm yapan insanları bir gece de 10 golden snake alan mı dersin 6 archsword 6 vixen düşüren mi dersin
Yoksa 12 saat manuel oynayıp aynı şans oranıyla eli boş dönen farmerlar mı ? Yahu mageler bile tekli skill ile farm atmaya başladı rowa sisteminde nasıl olsa aynı şans oranı kafasıyla.
YÖNETİM EKİBİ KENDİNİZLE ÇELİŞMEYİN!!!!
ACİLEN ROWA DROP SİSTEMİ DENGELENMELİ !!!!
Balıkçı kastım AFK kasıldı denildi ve özellikleri azaltıldı. Aynı mantıkla amaç insanların exp kasması, rahat kasması olsa günlük görevler, bol exp veren ekstra görevler eklenirdi ki eklenmediği için amacın insanlara exp kasması değil amacın ticari bir çıkar olduğunu düşünüyorum. Yapılmayacak denilen bütün eylemlerin ilk 4 ay içerisinde yapılması aslında yönetim içerisinde bir takım bozukluklar veya dengelerin olmadığını gösteriyor. Bu şekilde oyuna devam etmeyeceğimiz için bıraktık, şuan forumda belki oyun düzelir diye geziniyorum ama maalesef halen bu oyun hayal kırıklıklarımın başkenti olmaya devam ediyor.

PEZEBERK

Üye
Balıkçı kastım AFK kasıldı denildi ve özellikleri azaltıldı. Aynı mantıkla amaç insanların exp kasması, rahat kasması olsa günlük görevler, bol exp veren ekstra görevler eklenirdi ki eklenmediği için amacın insanlara exp kasması değil amacın ticari bir çıkar olduğunu düşünüyorum. Yapılmayacak denilen bütün eylemlerin ilk 4 ay içerisinde yapılması aslında yönetim içerisinde bir takım bozukluklar veya dengelerin olmadığını gösteriyor. Bu şekilde oyuna devam etmeyeceğimiz için bıraktık, şuan forumda belki oyun düzelir diye geziniyorum ama maalesef halen bu oyun hayal kırıklıklarımın başkenti olmaya devam ediyor.
Toplum olarak 20 yıldır nelere inandık nelere, yalan söyleyenleri bırakıp ne zaman kendimize bakacağız büyük bir heyecanla o günü bekliyorum. Sen koyun olursan başında çoban bitiverir.

Kemal0122

Üye
Oyunu bırakalı 2 ay oldu ama arda formu takip ediyorum, bu asistanı getirirken oyuncuların çoğu istiyor diye getiriyoruz demişlerdi (başka yalan bulamadılar)
Yöneticilere sormak isterim herkes ele kasarak 65 olduktan sonra hangi oyuncular bunu istemiş olabilir acaba

wreeq12

Üye
çok özür dileyerek başlıyacağımda başkasının düşürdüğü item sizi neden bu kadar ilgilendiriyor yada kazandığı para vs vs. biz klanca row la exp kasıyoruz zaten item düşmüyoda en azından toplanan coinle magic popet ve mana gideri karşılanabiliyor. Birşey kazanabiliyorsan bu yoldan sende yap senin yapmamandan dolayı yapanın suclanması yada onun yapmasından dolayı senin yapmaman için suçlanman çok garip bir durum gerçekten. Herkese açık bir olay 2 saatte bedava slotlarda orda yapmak istersen yap yapanı da eleştirmeyin. he slot mafyaları var evet doğru jagger klanı var 7 bp priest geldi akşam bize ks atmaya :) 1 saat baktılar olmuyor gittiler bence bu daha büyük kaos
Sen o magic puppeti afk kalarak expini kasmak için alıyorsun kardeşim drop coins veya masraflarını karşılamak için değil

priesttt

Üye
dungeon yeteri kadar exp veriyordu zaten, 65 e kasmak şuan ki 75 e kasmaktan çok çok daha zordu(72-75 hariç), o zaman kasan şimdi kasamayacakmıydı kasacaktı, exp bonuslu kıyafet satsaydı da şu rowu getirmeseydi aga -row mahvetti ortalığı-

Pitou

Üye
Drop fiyatları olmuş zaten 10 -15 m farm yapsa nolcak para yaktığın potun harcadığın row asist masraflarını bile çıkarmıyor ki oyunda party ile yapılabilen farm slotu yok kimsenin kar ettiğinide düşünmüyorum.

Archantos

Üye
Drop fiyatları olmuş zaten 10 -15 m farm yapsa nolcak para yaktığın potun harcadığın row asist masraflarını bile çıkarmıyor ki oyunda party ile yapılabilen farm slotu yok kimsenin kar ettiğinide düşünmüyorum.
Wormdamı parti kuruyorsunuz acaba ?

Her bir slot kendi masrafını her türlü çıkartıyor partide sıkıntı olmaz ise 18 Saat.

Drop atan slota göre olaylar değişir ve sen bu rakamlarda diyorsun ki kar ettiğini düşünmüyorum ilginç

Alkoer

Üye
Wormdamı parti kuruyorsunuz acaba ?

Her bir slot kendi masrafını her türlü çıkartıyor partide sıkıntı olmaz ise 18 Saat.

Drop atan slota göre olaylar değişir ve sen bu rakamlarda diyorsun ki kar ettiğini düşünmüyorum ilginç
Dostum burda eleştirilen noktayı kaçırıyorsun. Bizim anlatmak istediğimiz rowa ilk çıkış amacı xp. Zaten verdiğiniz ücretin karşılığını xp olarak alıyorsunuz.

Drop alınınca rowa amacını kaybediyor farm odaklı oluyor.

Örnek kendi gözlemim haddar da venom golem sadece drop için kesilirdi zaten xp si iyi değil. 2-4 kişi arası bir parti düzeni ile farm atılıyordu. Şuan 7/24 8 kişi parti var venom golem de. Oyunun piyasasını etkileyen farm odaklı bir düzen.

Archantos

Üye
Dostum burda eleştirilen noktayı kaçırıyorsun. Bizim anlatmak istediğimiz rowa ilk çıkış amacı xp. Zaten verdiğiniz ücretin karşılığını xp olarak alıyorsunuz.

Drop alınınca rowa amacını kaybediyor farm odaklı oluyor.

Örnek kendi gözlemim haddar da venom golem sadece drop için kesilirdi zaten xp si iyi değil. 2-4 kişi arası bir parti düzeni ile farm atılıyordu. Şuan 7/24 8 kişi parti var venom golem de. Oyunun piyasasını etkileyen farm odaklı bir düzen.
Bende aynı şeyden bahsediyorum yazdığım yazıyı yanlış mı anladınız acaba?

Blue

Üye
İlk olarak Hatred'ın o dönemde o fiyatta olmasının sebebi sende biliyorsun ki silahların elemental damage den ötürü hasarını vurmamasıydı sonrasında poisona çevrildi ve +1 olarak 1gb leri gördü ama işte neden gerçeği söyleyesin ki belki hatırlamıyolardır diye bas yalanı savun tezini. Ayrıca fiyatların düşmesi seni neden germiyor ? Sence ticarete kapalı piyasası çökmüş bir mmoprg , oyuncuyu ne kadar tatmin eder her iteme kolay erişilebilmesi işin rekabetini bitirmeyecek mi ? ayrıca oyun kendini PLAY TO EARN olarak tanıtıyor yetti mi ? yetmedi kendi content creatorlerinin site sponsorlukları var sence bundan habersizler mi ? Oyun her türlü ticarete açık kardeşim istediğiniz kadar ayıplayın olan bu.
Algı yapıyorsun hocam hatred sanki rowa gelmeden önce 180m falanmış da rowa gelince 23m'e düşmüş gibi. Düşmesi lazım zaten kaç ay oldu. +1 epic itemin karşılığı nerden baksan 300 TL olmamalı. Alt kademenin de ulaşabilmesi gerekiyor. Siz muhtemelen pazarda al sat yaparak cebine para koyan insanlarsınız kusura bakmayın da destek gerektiğinde niye destek olmuyorsunuz? Kaç kere KC çektin kaç kere gb yaktın? Piyasayı şişiren sizin gibi pazarcılar zaten. 10-20m edecek itemlar 70-80m lere satıla satıla alıştırdı sizi tatlı bedava paraya.

Alkoer

Üye
Bende aynı şeyden bahsediyorum yazdığım yazıyı yanlış mı anladınız acaba?
Masrafını çıkarıyor demişsiniz. Çıkarmaması gerekir diyorum ben. Zaten verdiğiniz ücret karşılığı oto xp alıyorsunuz. Hakkı budur. Alınan drop emek verilmeden alınan ve oyunun dengesini bozan unsurdur.

Rowa yerine mağazada xp direkt olarak satılsaydı kimse almazdı. Herkez farm için kullanıyor xp amaçlı rowa yı.

Archantos

Üye
Masrafını çıkarıyor demişsiniz. Çıkarmaması gerekir diyorum ben. Zaten verdiğiniz ücret karşılığı oto xp alıyorsunuz. Hakkı budur. Alınan drop emek verilmeden alınan ve oyunun dengesini bozan unsurdur.

Rowa yerine mağazada xp direkt olarak satılsaydı kimse almazdı. Herkez farm için kullanıyor xp amaçlı rowa yı.
Evet yukarıdaki arkadaşa cevap olarak onu yazdım.

Aynı şekilde bende çıkarmaması gerektiğini hatta drop atmaması gerektiğini savunuyorum.

wreeq12

Üye
Bu kadar dile getiriyoruz konuyu bir tane yetkili de el atmıyor izliyorlar öyle takip ediyorlarmış drop coins oranını bir sıkıntı yokmuş dalga geçer gibi. Pazar fiyatını giren itemi biz AH den göremiyoruz sanki

UNDERT0KER

Üye
Bu oyunun büyük kısmı çalışan kesim ve onlara kolaylık diye R.O.W getirildi deniliyor adamlar zaten işten güçten yorgun argın geliyor exp bile kasamaz olan adamlar item nasıl kasacak ve item kasamayan adamlar gidip TL ile Coin veya item almak zorunda kalacaklar burada r.o.w ile item düşmesin diyen tayfa da çalışan adamlara item ve gb mi satmayı amaçlıyor anlamadım ki herkes açsın r.o.w kassın arkadaş itemini coinini R.O.W masrafı Rpr'yi de işe katarsak zaten çok. öyle ahım şahım bir item de düşmüyor moblardan zaten upgrade yapsan item geçmiyor. He şöyle olur +9 +10 upgrade açılır +7 +8 item basma oranları artırılır +9 +10 itemlere görsel parlaklık efekti yüklenir ve millet upgradeye özendirilirse pazardaki itemlerin akışı daha kolay sağlanmış olur. Ama öbür türlü R.o.w droplarını düşürmek yada kaldırmak çalışan kesimi TL ile alışverişe sürükler. Şuan sorun item çıkması yada R.O.W değil upgrade sistemidir Upgrade kolaylaştırılmalı ve +9 +10 itemler teşvik edilmeli. tabi +9 +10 kolay olmamak şartıyla.

priesttt

Üye
Bu oyunun büyük kısmı çalışan kesim ve onlara kolaylık diye R.O.W getirildi deniliyor adamlar zaten işten güçten yorgun argın geliyor exp bile kasamaz olan adamlar item nasıl kasacak ve item kasamayan adamlar gidip TL ile Coin veya item almak zorunda kalacaklar burada r.o.w ile item düşmesin diyen tayfa da çalışan adamlara item ve gb mi satmayı amaçlıyor anlamadım ki herkes açsın r.o.w kassın arkadaş itemini coinini R.O.W masrafı Rpr'yi de işe katarsak zaten çok. öyle ahım şahım bir item de düşmüyor moblardan zaten upgrade yapsan item geçmiyor. He şöyle olur +9 +10 upgrade açılır +7 +8 item basma oranları artırılır +9 +10 itemlere görsel parlaklık efekti yüklenir ve millet upgradeye özendirilirse pazardaki itemlerin akışı daha kolay sağlanmış olur. Ama öbür türlü R.o.w droplarını düşürmek yada kaldırmak çalışan kesimi TL ile alışverişe sürükler. Şuan sorun item çıkması yada R.O.W değil upgrade sistemidir Upgrade kolaylaştırılmalı ve +9 +10 itemler teşvik edilmeli. tabi +9 +10 kolay olmamak şartıyla.
direk herkes itemli başlasın oyuna bro bu mantıkla ? boşu boşuna pcler çalışmamış olur

UNDERT0KER

Üye
direk herkes itemli başlasın oyuna bro bu mantıkla ? boşu boşuna pcler çalışmamış olur
böyle kestirip atmaya gerek yok. Direk itemle başlama ne alaka sende kurarsın R.O.W sende çıkarırsın item zaten bu oyunda item nedir millet yapsın itemini atsın pk'sını.

HazyShade

Üye
Herkes bunun bir oyun olduğunu unutuyor. Kesinlikle bir insanın "saatlerce aynı tuşlara basarak pc başında beklemesi" anlamsız bir durum. ROWa kesinlikle gerekliydi. Önerilerinizi ROWa yı etkileyecek şekilde değilde başka türlü sunsanız nasıl olur ?
Elle farm yapan arkadaşlar veya item stoklayanlar durumdan rahatsız olmuş belli ki.
Elle farm yapan arkadaşlar, sanki yeni bir harita ya da unique dropları olan ayrı moblar isteseniz daha mantıklı. Yine söylüyorum insan vaktini bu şekilde zayii etmemeli.
Item stoklayanlar .. uzun vadede zaten dandik sayılacak itemların fiyatlarının düşmesinden rahatsız olmanız çok bencilce.

feelfree

Üye
Algı yapıyorsun hocam hatred sanki rowa gelmeden önce 180m falanmış da rowa gelince 23m'e düşmüş gibi. Düşmesi lazım zaten kaç ay oldu. +1 epic itemin karşılığı nerden baksan 300 TL olmamalı. Alt kademenin de ulaşabilmesi gerekiyor. Siz muhtemelen pazarda al sat yaparak cebine para koyan insanlarsınız kusura bakmayın da destek gerektiğinde niye destek olmuyorsunuz? Kaç kere KC çektin kaç kere gb yaktın? Piyasayı şişiren sizin gibi pazarcılar zaten. 10-20m edecek itemlar 70-80m lere satıla satıla alıştırdı sizi tatlı bedava paraya.
Senden çok iyi siyasetçi olur. İlk cümlende rowa'nın düşürmediğini söylüyorsun ikinci cümlende zaten düşürmeli şeklinde devam ediyorsun bana birilerini hatırlatıyorsun. Piyasayı çökerten birden fazla unsur var benim değindiğim nokta +1 item piyasası erimiyorken , piyasaya bot ile +1 item sokmaya devam etmesi bunu her aklı selim insan kabul edecektir. Senin oyun mantığın pvp server bunu açıkça görebiliyorum her iteme erişebilirlik kolay olmalı yönünde yazılar yazıyorsun bense daha geniş bir süreye yayılması gerektiğini düşünüyorum sizin kafanızla hareket edilirse oyunun ömrü kısa olacaktır. Pazarcı yada al satcı değilim bu kesime item satıp kar marjını onlara onlara veren kesime de mantıklı yaklaşmıyorum. User olarak upgrade üzerinden 6gb coin yaktım 3 ay düzenli premium ve puslarımı da aldım. Algı yaptığımı söylüyorsun beni tanımadan belirli suçlamalar yaparak algı yapıyorsun hiç etik değilsin.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt