Tekitekurin
Üye
ROW'un Epic Games, Steam v.b. bir oyun platformundan yayınlanmasını ister miydiniz ?
steam zor da epic olur oyunun unrealle yapilmasindan mutevellit kesintiler de daha az olacaktirBir online oyunun canlı olması için hatrı sayılır oranda yabancı oyuncu kitlesine ihtiyacı var. Birbirimizi kandırmayalım, maalesef oyuncu topluluğumuzun büyük kısmında sadakat konusunda eksiği var, her ne kadar Rise Online bizleri hype'lasa da.
O nedenle global anlamda daha fazla yabancı oyuncuya erişim için Steam / Epic Games gibi platformlarda yayınlanması gerektiği kanaatindeyim.
Onlar zaten bir kurtuluş olarak orayı denediler bence. Ama olmadı.Bence farklı platformlara çıkarmaya gerek yok yada çıkartılacaksa sistemler güzel ayarlanmalı. Mesela malum oyun Steam platformuna geldi fakat hile ve bug durumu ortada. Normal kendi serverları nispeten düzgünken Steam deki serverlarda Hack ve Koxp un önüne geçemiyorlar. Hangisi daha sağlıklı olacaksa öyle olsun. Bir yerlere gelmiş gelmemiş çok ta önemi yok.
Kesinlikle katılıyorum.Bir online oyunun canlı olması için hatrı sayılır oranda yabancı oyuncu kitlesine ihtiyacı var. Birbirimizi kandırmayalım, maalesef oyuncu topluluğumuzun büyük kısmında sadakat konusunda eksiği var, her ne kadar Rise Online bizleri hype'lasa da.
O nedenle global anlamda daha fazla yabancı oyuncuya erişim için Steam / Epic Games gibi platformlarda yayınlanması gerektiği kanaatindeyim.
Görüşünüze katılıyorum. Bu benimde düşündüğüm bir nedendi epic games olabilir.Rise Online için Steam daha uygun düşebilir ancak oyuncular acımasızdır. Oyunun puanını dibe çekip, olumsuz yorumlarla doldurabilirler. Bu sebeple ben Epic Games'in taraftarıyım. Bir yandan, tekelleşmenin önüne geçmek için Epic Games'in birkaç büyük online oyun daha katması gerekiyor bünyesine.
Hem evet Hem hayır diyebilirimROW'un Epic Games, Steam v.b. bir oyun platformundan yayınlanmasını ister miydiniz ?
Bir o kadar da mmorpg oyuncu kitlesini barındırmaz mı ters açıdan bakarsakTek taraflı olması iyi olur. Diğer türlü çok dağılır. Ama global olması açısından Epic Games olabilir. Steam'de olursa dezavantaj olur. Çünkü çok fazla MMORPG oyun var Steam platfomunda.
Bencede.Steam tek geçerim. Gerçekten iyiyse imkansızdır düşük puan alması. Ben şu ana kadar iyi oyun olupta kötü puanlama alan görmedim. Gerçekten iyiyse bir oyun olumlu puana sahip oluyor.