Ruh Bağı Pazarcılığı-Ticareti-Emeği Öldürür Diyenler İçin

Frostowl01

Üye
Başlıktan da anlaşılacağı üzerine bu konu ile alakalı Youtuber Enis Kirazoğlunun bir videosu var 5.25 dakikasında mevzuyu anlatmaya başlıyor ruh bağı mevcut olan bilindik bir oyunu anlatıyor Videonun 5:25'inci dakikasında açın tabi siz tüm videoyuda seyredebilirsiniz. Buradan bir şeyler esinlenilebilir böyle olsun demiyorum tabi. benim düşüncem eğer değerli bir silah satışa konu olacaksa otomobillerdeki Engelli vatandaşlara sağlanan 5 yılda bir Özel Tüketim Vergisi Muaflığı gibi -amaç ticareti olmasın ama ihtiyaç görülsün- atıyorum 6 ayda bir ruh bağı cooldown'u olsun ve elden çıkarılabilsin. Böylece alacak olan adam alırken --ben bunu uzun bir süre kullanacağım hemen elden çıkaramıyorum uzun vade de satarsam zararım olmaz ama kısa vadeli karda edemiyorum onun için bir şey satın almak istiyorsam pvp için veya pve için satın almalıyım-- mantığını hissettirmeli diye düşüniyorum.

Son düzenleme:

Taarruz

Üye
89 doğumluyum liseden 2006-07 yılında mezun oldum. son senemde başlamıştım halen devam etmekteyim.

Siyah34

Üye
şimdi şöyle bir durum var karşılaştırdınız oyun wow dedi gibi 16 yıl dır var. ve her şey var. oyunda.

May Payne

Üye
KO'nun amele farmcıları geldiler buraya Ruh bağı olmasın diye çalışmalara başladılar.
Ben KO, M2 falan oynamıyorum. Ticaret olmaz ise nasıl PvE dönecek anlatır mısın bana? Oyunlarda ticaret yapmak benim hoşuma gidiyor açıkçası. Ben PvP sevmiyorum. Şimdi yönetim gelipte benim elimden PvE zevkimi alırsa, benimde bu oyunu oynayacak bir amacım kalmaz. Belli bir süre mecburen PvP oynamaya çalışırım ve sonra da oyunu bırakırım. Tek taraflı düşünenler yüzünden zaten oyunlar hep kaybediyor.

JohnPlane

Üye
Ticaret olucak Ruh Bağını çözmek içinde etkinliklerden ve bosslardan item düşücek. Ayrıca season pass'lerde bir adet ruh bağı çözme itemide olucak . İtem belirli seviyeye gelince bağlanıcak sadece yani pazar sistemi bitmicek. Ama zaten adamlar daha netleştirmiş değiller.

May Payne

Üye
Ruh bağını çözen item mağazada uygun fiyatla satılabilir. Bosslardan falan düşmesine de gerek yok. 1 veya 2 defa aktarılabilsin. En azından piyasada hareketlilik olur düşüncesindeyim. İtemi belli bir seviyeye getirdikten sonra zaten parayı bulacak satıcı. Düşük seviye itemleri kim ne diye alsın ki? Diyeceksin ki düşük seviye itemi alır kendi yükseltmeye çalışır. Nasılsa belli bir seviyeden sonra item yanmaları başlayacak. Ama yükseltince yine aktaramaz. Yani elinde kalacak. Bu da olabilir tabi ama demek istediğim yüklü meblağlar, yüksek derecede ki itemlerden kazanılıyor. Umarım herkesin gönlüne göre bir sistem getirilir.

anil

Üye
Ben KO, M2 falan oynamıyorum. Ticaret olmaz ise nasıl PvE dönecek anlatır mısın bana? Oyunlarda ticaret yapmak benim hoşuma gidiyor açıkçası. Ben PvP sevmiyorum. Şimdi yönetim gelipte benim elimden PvE zevkimi alırsa, benimde bu oyunu oynayacak bir amacım kalmaz. Belli bir süre mecburen PvP oynamaya çalışırım ve sonra da oyunu bırakırım. Tek taraflı düşünenler yüzünden zaten oyunlar hep kaybediyor.
Ben ruh bağına karşıyım, hoşuma gitmeyen bir sistem dersen anlarım ama "nasıl PvE olacak" dersen, örneği pek çok oyun var. Misal ESO, o kadar geniş ve harika bir PvE içeriği var ki, ticaret falan fasa fiso. Oyunu oyun yapan içeriktir her zaman. İçeriğin dolu ve sağlamsa, gerisi önemsiz.

Resquection

Üye
BDO tarzı olmalı. Ekstrası sadece belirli itemler ticaretten verilebilsin.

az768

Üye
Ruh bağını storede satarsan bizim Türklere yetişemezsin. O yüzden nadir bir şekilde ruh bağını etkinlik sezon pass gibi elde edilirse hem itemin kıymeti olur hemde o iteme ulaşan oyuncunun. Senin dediğin gibi sadece pazar yapıp al sat yapacak adamlar bu oyuna zaten gelmesin ki oyun para üzerine dönmesin.

X A

Üye
Şu item şu kadar bin tl lafını duymak dahi istemiyorum. Gerekirse pazar ölsün.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt