Merhabalar yayın kesitlerini izkediğim kadarıyla kodan gelen yayıncılar ruh bağı sisteminin olmamasını istiyor. Arkadaşlar siz başka oyunları oynarken burada alfalarda bu sistem +7 bastığın an üzerine kilitleniyordu itemler, bence çokta iyiydi ihtiyacın olanı sen basacaktın ihtiyacın olmayan itemi +6 da satacaktın. Sizden önce yönetim istekleri aldı istekler doğrultusunda bu sistemde esnetme yaptılar artık basanda kilitlenmiyor takınca kilitleniyor itemler. Bazı yayıncılar bu oyunun tamamen koya benzemesini istiyor, ne anlamı kaldı o zaman farklı bir oyun yapmanın. Yayın kesitlerinde karşılaştığım cümleler ee ben 5 bine 7 golden aldım bundan bir ay sonra çöp olacak 8 almam lazım gibi cümleler var, bir kere sen o itemi TL ile alman zaten yasak yayında başına bir iş gelmemiş böyle konuşarak daha da üsteleme sessizce TL ile aldığın itemi kullanmaya bak oyunun senin ekonominde dönmesini istemen bencillik. Eğer benim aldığım item çöp olacak düşüncen varsa almayacaksın zaten adımlarını planlayarak atacaksın. İtem 7 iken elin armut toplamıyor 8 istiyorsan gidip basarsın bu kadar basit geçerse takarsın eline. Yönetimden ricam esnetmiş olduğunuz ruh bağı sistemini değiştirmemeleri başka oyunlara benzemek zorunda değil burası riseonline her oyunun başlıca sistemi vardır kafasına yatan oynar yatmayan istediği oynar. Kalın sağlıcakla