ruh bağı sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MachuPicchu

Üye
Selam,

Ruh bağı ile bir gelişme var mı? Bildiğim kadarıyla yeni item alan arkadaşlarımız ürünlerini istediği zaman satıp değiştirebiliyorlar paraya çevirebiliyorlar.
Peki eskiden item alanlar neden çeviremiyorlar? Ruh bağının yenisi eskisi mi olur? itemin yenisi eskisi mi olur? İtemin güncellemeden sonra güncellemeden önce diye bölünmesi mi olur? Ne kadar mantık çerçevesinde bu yapılan iş. Kaç güncelleme geldi, düzelir diye bekliyorum ama gelen giden bir şey yok. Var mı bu konuyla ilgili kaçırdığım bir gelişme?

bRT E

Üye
Ruhbağlarının açılma gibi bir durumu söz konusu değil malesef. Eğer tüm bağları açarlarsa piyasada ciddi bir düşüş sağlar. Bununda olmasını kimse istemez. Oyun pvp gibi olur. Zindanlardan düşecek bazı eşyalarla açılabilceği söyleniyor ama ne zaman olur belli değil. Ben en azından markete konulan bir eşya ile açılması taraftarıyım. Ücreti nft scrool ücreti gibi birşey olabilir mesela.. Bir senede itemler ciddi değer kaybedecek en azından böyle bir bedelle zarar biraz olsun azaltılabilir. Bu şekilde hem piyasaya hareket verir, hemde insanları + basmaya yöneltir , hemde GB değer kazanır diye düşünüyorum.

MaRaKeSH

Üye
Asıl soru ruh bağının kaldırılması değil neden ısrarla kaldırılmadığıdır. bir çok insan tanıyorum elindeki silahı yükseltmek isteyen ama ruh bağı yüzünden elinden çıkaramıyor oyuna olan güvensizlik yüzündende yatırım yapmak istemiyor. Pazar satılamayan unig silahlarla dolu sorsan item yok oyunda bunun ana nedenlerinden biri ruh bağıdır. oyunda çeşitlilik yönünden çok faz item olmasına rağmen rağbet konusunda ciddi sıkıntılar oluşturmaktadır ruh bağı. Koca oyun toplasan 10 çeşit item üzerinden gt gel yaşıyor yönetimin buna bunca zaman sessiz kalması da garip bir durum ki mevcut durumu düzeltmeyip bundan sonrakiler i kurtaralım çözümüde çok yanlış bir strateji.

MachuPicchu

Üye
Valla ben ruh bağı tamamen kalkana kadar daha 1 lira atmam. Adaletsizlik bu resmen. Eskiler ruhlu yeniler ruhsuz mu bu nasıl adalet, tam tersi olması lazım asıl.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Merhaba,

ruh bağı sistemini tamamen kaldırma gibi bir düşüncemiz bulunmuyor. Daha önce belirttiğimiz gibi materyaller, görevler vs gelebilir ilerleyen süreçte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt