Öneri Ruh bağı ve End-Game hakkında

KalasnikovTolu

Üye
Öncelikle merhabalar, ruh bağı ve oyun sonu hakkında bir önerim var.
Oyun sonuna ulaşmış bir oyuncu(70 seviye/Üst düzey eşya seti) high class eşyaları dropladığında halihazırda o eşyaların upgrade yapılmış hallerine sahip, bu eşyaları takas edemeyeceğinden dolayı upgrade edip ölüme göndermekten pek fazla seçeneği yok gibi. Mesela x eşyasının 10 adımlı bir upgrade sisteminde +8 seviyesindeki haline sahipsiniz, +1 halini dropladınız satamıyorsunuz, takas edemiyorsunuz; bu senaryoda tek çare upgrade yapıp gittiği yere kadar gider demek bir nevi %0.1lik şansı denemek.
Bu senaryodan kurtulmak için şunu öneriyorum; high class eşyaların üzerindeki nadir(unique) eşyaların bu upgrade istemine dahil olmaması ve bu eşyaların tıpkı high class eşyalar gibi oyuncuya bağlı olup oyuncunun oyun içerisindeki aktivitesinden xp kazanması. Bu nadir eşyalara maksimum seviyeye ulaşmamış bir oyuncu sahip olamamalı bu sayede oyuncunun xp ile işi bitsede farm yaparken, dungeon yaparken, pvp yaparken hâlâ geliştiğini hissedebilir. Ayrıca işimize yaramayacak high class eşyaları da bu eşyalara emdirip xp kazanmasına yardımcı olabiliriz.

Vakit ayırdığınız için teşekkürler.

Siyah34

Üye
Ben end game olmasını istemiyorum. Hep bi görev ve mücadele olması lazım yoksa oyun çok sıkıcı olur.
Meslekler olur clan olur farklı konseptler olur

KalasnikovTolu

Üye
End game kaçılmaz bir son. Oyuncular her daim güncellemelerden önce tamamlayacaklardır oyunu tek çaresi sezon sistemi onunda tam olarak nasıl işlediğini henüz bilmiyoruz.

SCOI

Üye
Bence itemın sürekli upgradelenebilmesi yeni bir oyuncuyu yarışa dahil olamayacağı düşüncesine itecektir. Sezon sistemi daha optimal bir seçenek gibi end game kaçınılmaz bir son olmayabilir farklı alternatifler illa ki olabilir diye düşünüyorum.

KalasnikovTolu

Üye
Sınırsız bir ilerlemeden söz etmiyorum tabi ki üst limiti olmalı ve ilerleme sağlaması zorlaşmalı demek istediğim high class eşyaları upgradeleyip hemen giyebilirsiniz bu sizi güçlü kılar ama eğer ben uğraşırım vaktim var diyorsanız bu tarz unique eşyaları ufak extralar sağlamak için geliştirebilirsiniz ama sonuçta eşyanın seviye 1 halini de kullanmak durumunda kalacaksınız yani işleri zorlaştıracaktır. Mesela x eşyası warrior sınıfının silahı olsun +7 de 150 atak versin unique eşyayı 7. seviyeye getirdiğinizde 150 civarı atak ve extra hp resist gibi bonuslar versin. Ama bu eşyaların ilerleme zorluğu tabi ki de upgrade sisteminin zorluğu ile doğru orantılı olmalı yani upgrade yapmaktan daha kolay olmamalı burada iyi denge önemli bi etken.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt