Ruh bağını kaldırın

mmogod

Üye
Şu an elimde +7 Mino var ve daha iyi seçenek çıktığı için geçmeye çalışıyorum. Şimdi bu itemi ne satabiliyorum ne takaslayabiliyorum. Sileyim mi bu itemi? Şu oyuna ya ruh bağı için cashle kağıt koyun. Ya da kilit olayı falan fistan bunları kaldırın. Ruh bağı dediğiniz sistem bu oyunun doğasına çok aykırı bir sistem. Bastığın itemin geçmediği takdirde patladığı bir upgrade sistemine entegre edilemez. En kısa sürede çözülmesi gerektiğini düşünüyorum.

edit: p2w engelliyo diyen arkadaşlar. para basıp item yapcak olan adamlar yine bağ mağ dinlemeden alıyo. olan yine bağ var diye o kadar parayı veremeyen sana bana oluyo .d

huseyin35

Üye
Alfa 1 den önce söylemiştik ki;

Ruh bağı sistemi yerine merkez pazar sistemi olsun. Kullanıcılar hem itemlerini gerçek parayla satamaz hem de senin yaşadığın gibi sorunlar yaşanmaz dedik.

Ama adamlar gb nin ve itemin kesinlikle tl ile satılmasını engellemek istemiyor hatta aksini istiyorlar ki player sayısı fazla olsun.

Bizim gibi p2w olmasin diyenler için de sus payı olarak ruh bağı getirildi işte. Boş muhabbet yani geçmiş olsun.

Solyd

Üye
Ruh bağı kaldırma item'ının geleceği söylenmişti sanırım ama tarihi belli değil. Ben de kaldırılmasından yanayım.

LASTANG

Üye
ruh bağı kalkmamali devam etmeli sende düşük item takma bekle en iyi itemi tak zor bişi değil.

wultrox

Üye
Ruh bağı , garibanları para babalarından koruyan sistemdir. en az 6 ay daha devam etmeli ki herkes bir yere gelsin.

MrJacues

Üye
Şu an elimde +7 Mino var ve daha iyi seçenek çıktığı için geçmeye çalışıyorum. Şimdi bu itemi ne satabiliyorum ne takaslayabiliyorum. Sileyim mi bu itemi? Şu oyuna ya ruh bağı için cashle kağıt koyun. Ya da kilit olayı falan fistan bunları kaldırın. Ruh bağı dediğiniz sistem bu oyunun doğasına çok aykırı bir sistem. Bastığın itemin geçmediği takdirde patladığı bir upgrade sistemine entegre edilemez. En kısa sürede çözülmesi gerektiğini düşünüyorum.

edit: p2w engelliyo diyen arkadaşlar. para basıp item yapcak olan adamlar yine bağ mağ dinlemeden alıyo. olan yine bağ var diye o kadar parayı veremeyen sana bana oluyo .d
Gönder +8'e daha iyi seçeneği sonra değerlendirirsin. :) Ben kaldırılmamasını istiyorum ve RoW ekibinin bu tutumunu beğeniyorum.

Jacques

Üye
Ruh bağı , garibanları para babalarından koruyan sistemdir. en az 6 ay daha devam etmeli ki herkes bir yere gelsin.
Para babalarının hepsinin elinde +7 +8 itemler var. Ama biz +7 Mino alamıyoruz paramız olmasına rağmen? Çünkü Çöpe atıcak o kadar paramız yok ama para babalarının var yarın yeni item çıkar onunda +7 sini alabilirler tl basıp ama ben mino 7 mi satmazsam o itemi alamam. Ruh bağı garibanın kamçısıdır hiç bir zaman +7 itemlerle oynayamıyacaksın çünkü 7-10 gb çöpe atacak durumda değilsin değiliz.

wultrox

Üye
Para babalarının hepsinin elinde +7 +8 itemler var. Ama biz +7 Mino alamıyoruz paramız olmasına rağmen? Çünkü Çöpe atıcak o kadar paramız yok ama para babalarının var yarın yeni item çıkar onunda +7 sini alabilirler tl basıp ama ben mino 7 mi satmazsam o itemi alamam. Ruh bağı garibanın kamçısıdır hiç bir zaman +7 itemlerle oynayamıyacaksın çünkü 7-10 gb çöpe atacak durumda değilsin değiliz.
kesinlikle katılıyorum. ama şöyle düşünelim. o mino 7 takıyor mesela / 8 i içinde para harcadı. buldu 9 unu aldı. bir süre sonra nakde çeviremediği atıl item canını sıkacaktır. sabrın sonu selamettir . eminim iyi olacaktır :)
Dikkat ederseniz konu açıp şikayet edenlerin hepsi no-life. 20 saat oyunda adam. merak etmeyin . günde normal 3-4-5 saat oynayabilenler bu oyunda mutlu olacaktır. inanıyoruz ko gibi aradakı fark ucurum olmayacak.

Nart

Üye
+7 minon varsa zaten sen de para babalarından birisin :)

Ruh bağı sistemi kaldırılmayı geç daha da zorlaşmalı. Upgrade edildiği gibi kişiye kilitlenmeli.

Jacques

Üye
+7 minon varsa zaten sen de para babalarından birisin :)

Ruh bağı sistemi kaldırılmayı geç daha da zorlaşmalı. Upgrade edildiği gibi kişiye kilitlenmeli.
+7 Mino alacak param var ama alamıyorum 1 aydır pazar/farm yapıp biriktirdiğim para öyle çöpe atmak kolay değil bu sistem benim item almamın önüne geçiyor +6 mino ile devam edip fazlasını Tl ye çevir diyor.

Ruh bağıda kalksa para babaları 7 leri toplayıp 8 e atacak 8 le gezecekler kısacası iki uçlu değnek işte yapcak bişey yok iyi tarafı da var kötü tarafıda var ama bildiğim birşey var biz hiç bir zaman o 8-10 bin tl lik itemleri elimize takamayacağız yapcak bişey yok +6 mino devam.

Son düzenleme:

Gensuke

Üye
her souldbound item kullanan konu açsın zaten arkadaş itemin üzerinde yazıyor 1 sene bağlanır diye ona göre hareket edeceksiniz

LunasCar

Üye
Kesinlikle kaldırılmamalı, eline takacağın itemi 365 gün üzerine bağlanacağını bilerek takmalısın. Burası mmorpg oyunu, iki günlük tak çıkar boz vazgeç değil gayet güzel sistem ve oyunu oynamaya devam edecek kalıcı userler olacak.

MadBeasT

Üye
Alfa 1 den önce söylemiştik ki;

Ruh bağı sistemi yerine merkez pazar sistemi olsun. Kullanıcılar hem itemlerini gerçek parayla satamaz hem de senin yaşadığın gibi sorunlar yaşanmaz dedik.

Ama adamlar gb nin ve itemin kesinlikle tl ile satılmasını engellemek istemiyor hatta aksini istiyorlar ki player sayısı fazla olsun.

Bizim gibi p2w olmasin diyenler için de sus payı olarak ruh bağı getirildi işte. Boş muhabbet yani geçmiş olsun.
Aynen bu arkadaşın dediği gibi ruh bapı denilen sistemin oyunun p2w olmamasını sağladığına inanan varsa o kişinin kafatasında böbrek vardır. Tl verilip oyun içinde item alınabildiği sürece, ki şuan öyle parayı basan charı düzer. +7 item isterse, 15 tane +6 alır, +8 isterse 100 tane +6 alır. Mevcut pazar sistemiyle p2w durumu engellenemez. Çünkü bir oyuncu diğer oyuncuya trade atıp karışıklığında hiç bir şey almadan istediği kadar +6 item verebiliyor. Niye böyle bir şey yapsın derseniz oyun içinde bir şey almıyor karşılığında IBAN'dan Tl alıyor.

beretta

Üye

daha iyi seçenek dediğin nedir yeni item mi çıktı

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt