Ruh bağını kaldırın

mmogod

Üye
Yorumları okuduğum kadarıyla aradaki bazı aklı selim kardeşler dışında mantıklı düşünebilen yok. Çünkü %90lık bir kesimin tek kıyas noktası malum oyun olmuş.

Neden bu oyun sadece Ko ile karşılaştırılarak ona göre bir sistem düzenlenmeye çalışılıyor. Burada soulboundu savunan kitle kafamda net olarak 2 kesime ayrıldı.

1- Görev itemiyle PK atıp, Soulbound sistemi yüzünden +6 dan fazla item takamayan insanlarla arasında fark açılmasını istemeyen kitle.

2- +7 ve +8 itemleri Soulbound farketmeksizin parasını hiçe sayarak çarını fule ful dizen yarınını düşünmeyen +9 çıksa +8 i çöpe basıp +9 u parayla direkt alacak olan balina kitle. Ki bu adamlar şu an bayağı mutludur tahminimce. Çünkü onlardan başka kimse +7 +8 takamıyor. Onlarda elini kolunu sallayarak insanları darlıyor.

Kısacası insanların iyiliğine konuşmak ülkemizde yararlı olmadığı bilinen bir gerçek ve forumda da devam ediyor.

SON OLARAK;BU OYUNUN SİSTEMATİĞİNDE SOULBOUND P2W KARŞITI DEĞİL, AKSİNE DESTEĞİDİR. MANTIKLA DÜŞÜNÜN ESEN KALIN DOSTLARIM.

Porteur

Üye
Ruh Bağı kesinlikle KALDIRMAMALI..
Oyuncuyu ticarete değil, oyun oynamaya zorlayan bir sistem.
En üst seviye eşyalar sürekli dolanmamalı ki, yeni çıkan +1 eşyalar para etsin.

Porteur

Üye
Yorumları okuduğum kadarıyla aradaki bazı aklı selim kardeşler dışında mantıklı düşünebilen yok. Çünkü %90lık bir kesimin tek kıyas noktası malum oyun olmuş.

Neden bu oyun sadece Ko ile karşılaştırılarak ona göre bir sistem düzenlenmeye çalışılıyor. Burada soulboundu savunan kitle kafamda net olarak 2 kesime ayrıldı.

1- Görev itemiyle PK atıp, Soulbound sistemi yüzünden +6 dan fazla item takamayan insanlarla arasında fark açılmasını istemeyen kitle.

2- +7 ve +8 itemleri Soulbound farketmeksizin parasını hiçe sayarak çarını fule ful dizen yarınını düşünmeyen +9 çıksa +8 i çöpe basıp +9 u parayla direkt alacak olan balina kitle. Ki bu adamlar şu an bayağı mutludur tahminimce. Çünkü onlardan başka kimse +7 +8 takamıyor. Onlarda elini kolunu sallayarak insanları darlıyor.

Kısacası insanların iyiliğine konuşmak ülkemizde yararlı olmadığı bilinen bir gerçek ve forumda da devam ediyor.

SON OLARAK;BU OYUNUN SİSTEMATİĞİNDE SOULBOUND P2W KARŞITI DEĞİL, AKSİNE DESTEĞİDİR. MANTIKLA DÜŞÜNÜN ESEN KALIN DOSTLARIM.
Bu yazıyı okuğumda malum oyun dışında bir oyun kültürünüz olmadığının farkına vardım. Öncelikle malum oyun mantığından ayrılıp dünyaya ayak uydurmanız gerekli.
Dünya'nın en çok oynanan MMO oyunlarında (burda isim vermeyeceğim) zirve itemler direk karakterinize kitlenir. Burda zirve itemlerin karakterinize kilitlenmesi neden sizi rahatsız ediyor anlamış değilim. Oyunu seven ve oynamak isteyen her birey zirve itemleri hesabına takıp oynar. Daha sonra oynadığı karakterden sıkılması vb. sorunlar,kullanıcıyı ilgilendirir. Sıkılırsa bir çaresine bakar, oyun yönetimini ilgilendirmez bu konu..

mmogod

Üye
Bu yazıyı okuğumda malum oyun dışında bir oyun kültürünüz olmadığının farkına vardım. Öncelikle malum oyun mantığından ayrılıp dünyaya ayak uydurmanız gerekli.
Dünya'nın en çok oynanan MMO oyunlarında (burda isim vermeyeceğim) zirve itemler direk karakterinize kitlenir. Burda zirve itemlerin karakterinize kilitlenmesi neden sizi rahatsız ediyor anlamış değilim. Oyunu seven ve oynamak isteyen her birey zirve itemleri hesabına takıp oynar. Daha sonra oynadığı karakterden sıkılması vb. sorunlar,kullanıcıyı ilgilendirir. Sıkılırsa bir çaresine bakar, oyun yönetimini ilgilendirmez bu konu..
Aklına gelebilecek her ama her MMORPG oyunu TOP 10 içerisinde bulunacak seviyede oynadım içinde bulunduğum dönemde. Tek kıstasım malum oyun değil. Senin aksine geniş açıdan bakabiliyorum. Bastığın itemin fahiş fiyatlar etmediği ve upgrade başarısız olması dahilinde iteminin kaybolmadığı sistemler içerisinde Soulbound yapılmıştır. Fakat bu oyun için yapılamaz olduğunu açıkladım. Boşuna daha fazla sen ve senin gibi amacının ne olduğunu anlayamadığım insanlara açıklama yapmak istemiyorum kardeşim. Yormayın lütfen siz günde 1 saat oyununuzu oynayıp çalı çırpı yolmaya devam edin.

rasulalkan

Üye
Dostum senin 7 mino İtemin yüzünden güzelim sistemi kaldırmalarını mı istedin sen şimdi? Seçeceğin var elindeki itemi yükseltebilirsin upgrade yaparak. Eğer bu sistem kalksa ko dan farkı kalmaz oyunun b.ku çıkar. Enes Zet gibileri oyunu satın alır hale gelir.

Delucia

Üye
Ruh bağı kalmalı seneye satarsın. Bu oyunu şuan ayakta tutan yegane sistem ruh bağıdır ve yönetim bunun farkında

mmogod

Üye
Dostum senin 7 mino İtemin yüzünden güzelim sistemi kaldırmalarını mı istedin sen şimdi? Seçeceğin var elindeki itemi yükseltebilirsin upgrade yaparak. Eğer bu sistem kalksa ko dan farkı kalmaz oyunun b.ku çıkar. Enes Zet gibileri oyunu satın alır hale gelir.
Farkında mısın bilmem de adam zaten satın aldı :D biraz yayınları izleyince sistemin zengini daha da güçlü hale getirdiğini anlamak cok basit. Ama forumda geze geze anladım ben bazılarının derdini. Korkmayın kardeşim +7 item almıcak kimse ve sizde 59 level asaslarınızla quest itemiyle insanları kesmeye uzunca bir süre devam edeceksiniz. Ya da +8 itemlerinizle +6 bariyerini korktuğu için aşamayanları elinin tersiyle tekleyip ego kasacaksınız :)

WoxHades

Üye
Markete eklenen bir eşya ile soulbound kaldırılmalı.Hem firma hem oyuncular açısından mantıklı.Şimdilik eklenmemesinin sebebi günde 3 saat online olup cebinden 5 kuruş çıkmadan oynamak isteyen garip tayfanın gönlü olması için bence.Elinde sonunda gelicektir ve umarım en kısa sürede gelir.Ücretsiz olmasını da istemiyorum sonuçta şirket de birşeyler kazanmalı çok pahallı olmamak şartı ile markete eklenmeli diye düşünüyorum.

vroslav

Üye
Ruh bağı gayet güzel düşünülmüş bir mekanik. Kalkmasın.

Atom0619

Üye
daha iyi seçenek dediğin nedir yeni item mi çıktı
Şuan bu arkadaş sanıyor ki '' Reaper '' oyuna eklenicek yeni item gelicek. Cevap veriyorum. Hayır eklenmicek o tarz itemler Uniq olmuş zaten oyuna ekli. Max uniq item takabileceksin onu da düşürüceksin de bascaksın da falan filan. ileri de şuan almadığın item için de pişman olabilirsin iyi düşün.

Tengrikut

Üye
Merhaba,

Ruh Bağı sistemiyle ilgili herhangi bir değişiklik düşünülmüyor.

Oyun yönetimi gerekli açıklamayı yapmış kaldırılmaması yerindedir herhangi bir şeyle açılmaması da.

@MadBeasT oyun içi "yardım" bölümünden bu kişileri bildirebilirsin rise online yönetimi yasak olduğunu belirtmiş.

mmogod

Üye
Markete eklenen bir eşya ile soulbound kaldırılmalı.Hem firma hem oyuncular açısından mantıklı.Şimdilik eklenmemesinin sebebi günde 3 saat online olup cebinden 5 kuruş çıkmadan oynamak isteyen garip tayfanın gönlü olması için bence.Elinde sonunda gelicektir ve umarım en kısa sürede gelir.Ücretsiz olmasını da istemiyorum sonuçta şirket de birşeyler kazanmalı çok pahallı olmamak şartı ile markete eklenmeli diye düşünüyorum.
Dediğin gibi elbet gelecek bir sistem fakat amacımız gelişini hızlandırmak :)

Silversierra

Üye
Dediğin gibi elbet gelecek bir sistem fakat amacımız gelişini hızlandırmak :)
yok senin amacın gelişini hızlandırmak değil. Senin amacın olayları kendi yararına yorumlamak. 365 gün sana bağlı kalacağını bildiğin halde eşyayı giyiyorsan gerisi oyun yönetiminin sorumluluğunda değildir. varsa +8 kullanırsın diğeri açılana kadar yedekte kalır. Mecazen söylüyorum; RNG sana iyi davranmış, +7 ve +8 basmışsın +7yi niye nakite dönüştüremiyorum diye ağlıyorsun. Oh birazda şu tarafıma ağla.

mmogod

Üye
yok senin amacın gelişini hızlandırmak değil. Senin amacın olayları kendi yararına yorumlamak. 365 gün sana bağlı kalacağını bildiğin halde eşyayı giyiyorsan gerisi oyun yönetiminin sorumluluğunda değildir. varsa +8 kullanırsın diğeri açılana kadar yedekte kalır. Mecazen söylüyorum; RNG sana iyi davranmış, +7 ve +8 basmışsın +7yi niye nakite dönüştüremiyorum diye ağlıyorsun. Oh birazda şu tarafıma ağla.
Seal item taktığında bu konuya geri gel. Şimdilik quest itemin ile başarılar veyahut +7 rare :d

Silversierra

Üye
Seal item taktığında bu konuya geri gel. Şimdilik quest itemin ile başarılar veyahut +7 rare :d
Seal item taktığımda burada olmam. bir eşyayı alıyorsam kullanırım olursa daha iyisini basarsam yedekte tutarım. nakite döndüremiyorum diye forumlarda ağlamam. Senin yürüdüğün yolları ben kaç defa turladım hatırlamıyorum bile :) Xigenon ELT clan üyesinden selamlar. Yolun yarısı geçeli çok oldu ve üzerinden 10 yılı aşkın zaman geçti kusuruma bakma karakterimin ismini hatırlayamadım yaşlılık diyelim he :)

X A

Üye
Neden kaldırılsın kardeşim ruh bağı ? Gayet yerinde güzel bir olay. Öyle haldır haldır item yapayım adama keseyim derdine düşmesin millet. Sen +7 mino yapmışsın ben daha pazardan item çekmiyorum parama yazık olmasın diye yarın bir gün uniqler çoğaldığında o itemlerin çöp olacağı aşikar.. Çöpe para yatırmak zaten mantıksız.

mmogod

Üye
Neden kaldırılsın kardeşim ruh bağı ? Gayet yerinde güzel bir olay. Öyle haldır haldır item yapayım adama keseyim derdine düşmesin millet. Sen +7 mino yapmışsın ben daha pazardan item çekmiyorum parama yazık olmasın diye yarın bir gün uniqler çoğaldığında o itemlerin çöp olacağı aşikar.. Çöpe para yatırmak zaten mantıksız.
Senin bu mantıkla +9 - +10 itemler gelene kadar item alman mantıksız çünkü ne alırsan al elbet bir gün çöp olacak :d kendinle çelişiyosun. Polyannacılığı bırakın kardeşim yorum atmış olmak için yorum atmayın bu kadar da olmaz ya .d

outawz

Üye
yeni item çıkmadı çıktı ki çıkanı da alabilirsiniz bağlı itemi bankaya atın :DAma yok ben tl ile mino aldım satamıyorum dolayısıyla yeniyi de alamıcam diyorsanız ozaman haklısınız kaldırılsın :d

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt