Rün Sistemi aktif mi?

TolAcharn

Üye
Forumda rün sistemine dair bilgilendirici konular var ama verdikleri görsellere benzer bir "rune system" kısmı falan içeren bir item ben hiç göremedim. Rün sistemi aktif mi diye sorduğumda da aktif olduğu söyleniyor. Şu görseldeki "item bonus" yazanlar mı rünlü itemler oluyor? Yoksa rünlü itemlerin dropları kapalı ya da çok çok çok mu nadir? Lütfen bilenler şu konuya bir açıklık getirsin.

Ekli dosyalar

• rün.png
    rün.png
    345.5 KB · Görüntüleme: 290

DeLLeChiaie

Üye
Çok nadir çıkıyor o yeşil bonusların arasında bir satır düşün içi boş kutucuk yada kitli kutucuk.
Kitli olursa kitap ile kilidi açıp boş hale getiriyorsun.
Sonraki adımda ise boş olan kutucuğa rün taşlarından basabiliyorsun buda sana ekstra özellik sağlıyor.
Oyunun başından beri henüz rün slotlu item görmedim, bence nadir olması herkes için faydalı olur hele ki şu zamanlarda henüz her şey yeniyken cz de tek yiyip kimse oyundan soğumak istemez.

TolAcharn

Üye
Çok nadir çıkıyor o yeşil bonusların arasında bir satır düşün içi boş kutucuk yada kitli kutucuk.
Kitli olursa kitap ile kilidi açıp boş hale getiriyorsun.
Sonraki adımda ise boş olan kutucuğa rün taşlarından basabiliyorsun buda sana ekstra özellik sağlıyor.
Oyunun başından beri henüz rün slotlu item görmedim, bence nadir olması herkes için faydalı olur hele ki şu zamanlarda henüz her şey yeniyken cz de tek yiyip kimse oyundan soğumak istemez.
Fahiş fiyattan da olsa en azından pazarda bir tane görürdüm diyordum nadir de olsa. Ben de hiç görmediğim için acaba henüz dropları aktif değil mi diye merak ettim.

TolAcharn

Üye
Oyunun en önemli bileşenlerinden birine dair bilgi paylaşabilecek bir yetkili yok mu gerçekten?

Paris

Üye
Merhaba,

Sadece rün slotu olan eşyalara rünler eklenebilir.

1651782343769.png

TolAcharn

Üye
Rün sistemi aktif değil ve ne zaman aktif olacağı da bilinmiyor, anlaşıldı.

MrLeO

Üye
önce soruya bakıyorum sonra modun verdiği cevaba bakıyorum :D
Mod arkadaşın yanlış cevapladığı soruyu ben cevaplayayım :D

Rune slotlu item dropları şuan oyunda bulunmamaktadır. Ne zaman geleceği hakkında bir bilgi verilmedi henüz. Görselini paylaştığınız itemde bulunan bonuslar o iteme ait spesifik bonuslardır.

Son düzenleme:

husko241

Üye
Bence de aktif değil en çok beklediğim özellik bu ve zindanlar. İnsallah erken gelirler. Runlu itemler zindanlardan dusse guzel olur bence ayrica

Gensuke

Üye
Mod arkadaşın yanlış cevapladığı soruyu ben cevaplayayım :D

Rune slotlu item dropları şuan oyunda bulunmamaktadır. Ne zaman geleceği hakkında bir bilgi verilmedi henüz. Görselini paylaştığınız itemde bulunan bonuslar o iteme ait spesifik bonuslardır.
ben de öyle düşünüyorum şu zamana kadar pazarda illa 1 tane görürdük

TolAcharn

Üye
Rün sistemi geldiğinde şu an piyasada var olan silahlarda değil de sadece yeni droplarda bulunacaksa şu an piyasada var olan en baba silahlar bile bayağı değer kaybedecektir bence. Düşünsenize 10GB'ye silah alıyorsunuz ve bir güncelleme sonrasında aynı silahın yeni düşenlerine şahane bonuslar eklenebiliyor ama seninkine eklenemiyor. Rün sistemini aktifleştirirken nasıl bir yol izleyecekleri kimilerini bayağı bir üzüp sinirlendirebilir. Bu sebepten değerli item almaya çekiniyorum ben açıkçası.

Gensuke

Üye
Rün sistemi geldiğinde şu an piyasada var olan silahlarda değil de sadece yeni droplarda bulunacaksa şu an piyasada var olan en baba silahlar bile bayağı değer kaybedecektir bence. Düşünsenize 10GB'ye silah alıyorsunuz ve bir güncelleme sonrasında aynı silahın yeni düşenlerine şahane bonuslar eklenebiliyor ama seninkine eklenemiyor. Rün sistemini aktifleştirirken nasıl bir yol izleyecekleri kimilerini bayağı bir üzüp sinirlendirebilir. Bu sebepten değerli item almaya çekiniyorum ben açıkçası.
böyle bir sorun çıkacak kesinlikle bakalım yönetim ne yapacak bu arada gerçekten mevcut rün slotsuz silahlar ciddi değer kaybedecek

DeLLeChiaie

Üye
böyle bir sorun çıkacak kesinlikle bakalım yönetim ne yapacak bu arada gerçekten mevcut rün slotsuz silahlar ciddi değer kaybedecek
Rün slotsuz silahlar değer kaybetmeyecek dostum emin olabilirsin, rün slotu olan silahlar çok daha pahalı olacak.

MrLeO

Üye
Yanlışın var dostum o iteme ait bonuslar değil rün ile sonradan eklenmiş bonus onlar kesin bilgi betada bastık oradan biliyoruz.
O zaman yanlış biliyorsun. Bir bilgiyi tamamen araştırmadan yanlış bilgi demen saçma.
1. Basılan rünler item açıklamasında Rune system adı altında yazıyor. Bu itemdeki bonuslar spesifik iteme özgü bonuslardır.
2. Rün bonusları tamamen değişti betada basılan rün türleri artık oyunda yer almıyor. Resmi discord da burhan bey paylaşmıştı araştırırsan bulabilirsin
3. Oyunda şuan endgame itemler olmaması için bir süre daha getirilmeyecek

TolAcharn

Üye
O zaman yanlış biliyorsun. Bir bilgiyi tamamen araştırmadan yanlış bilgi demen saçma.
1. Basılan rünler item açıklamasında Rune system adı altında yazıyor. Bu itemdeki bonuslar spesifik iteme özgü bonuslardır.
2. Rün bonusları tamamen değişti betada basılan rün türleri artık oyunda yer almıyor. Resmi discord da burhan bey paylaşmıştı araştırırsan bulabilirsin
3. Oyunda şuan endgame itemler olmaması için bir süre daha getirilmeyecek
"Bir süre daha getirilmeyecek" bilgisi resmi bilgi mi aga? Burhan Bey falan mı söyledi yani? Piyasaya çok büyük etki edebilecek bir sistem ve yetkili ağızlardan bir bilgiye ulaşamıyorum ben. Discord'da modlara pm atıp onlara sordum ama onların da bilgisi yok bu konuda.

Bogateg

Üye
Bende görmedim afla aşamasında moblardan çıkıyordu tahminimce zindanlar açıldığında droplar orada olacak gibi yoksa pazarda 1 tane bile olsa görürdük ,

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt