Öneri Rün sistemi hakkında ;

CAZBEM

Üye
Rünler bosslardan , etkinliklerden başarılı kişilere ve en iyi oyuncu , en iyi klanlara ödül olarak verilebilir ama az sayıda . Bu rünler en son seviye zırhlara takılmalı . Rünler 2x özellik vermeli misal 15 str veriyor zırh 30 olucak . Rün değerli ve aranan bir ekipman olucak ve bu rün için büyük savaşlar büyük etkinlikler olabilir ki savaşların ve etkinliklerinde değeri artsın oyun komple yükselsin . SAYGILARIMLA , RİSE UPP

Vintair

Üye
bunun gibi şeyler plan dahilinde olduğunu belirmişlerdi
ama 2 katı olacağını sanmam ufak tefek yükseltmeler gelir.
direk silahlara entegre değil de achive sistemini geliştirmeyi düşünüyorlar. (silaha değil karakterin güclenmesi)
3 tane kırmızı boss kesersen +10 def alacaksın vb.

cango53

Üye
achive sisteminin getirilmesinin amacıda oyuna yeni baslayan ve eski başlayan kişiler arasında fark olmasını istemeleri emek veren daha önde olsun istiyorlar haklılar bence ama achive sistemi sadece tek karaktere değil bütün accounta gelmeli tüm account da işlev görmeli. nede olsa o accountta oynayan baskası değil. örneğin magede sıkılıp warrior a dönen biri zaten oyunun eskisidir.

Vintair

Üye
achive sisteminin getirilmesinin amacıda oyuna yeni baslayan ve eski başlayan kişiler arasında fark olmasını istemeleri emek veren daha önde olsun istiyorlar haklılar bence ama achive sistemi sadece tek karaktere değil bütün accounta gelmeli tüm account da işlev görmeli. nede olsa o accountta oynayan baskası değil. örneğin magede sıkılıp warrior a dönen biri zaten oyunun eskisidir.
benim düşüme göre mantıksız o zaman rogue zırhını da bir şekilde dönüştürüp mage giyebilir hale gelmeli
karakterde görevlerle kazanılmış bir şeyi yan karakterin de sahip olması mantıklı gelmiyor.

cango53

Üye
benim düşüme göre mantıksız o zaman rogue zırhını da bir şekilde dönüştürüp mage giyebilir hale gelmeli
karakterde görevlerle kazanılmış bir şeyi yan karakterin de sahip olması mantıklı gelmiyor.
Bana göre achive sistemi komple mantıksız ama oyunun bize direkttiklerine hayır diyemeyiz her oyunun kendine has mekanikleri var örneğin albion online da istediğin zırhı istediğin karaktere takabilirsin sınıff seçmeden oyuna başlarsın hangi skille daha çok oynarsan fame in artar ve o classı güclendirirsin. bence en mantıklısı gene bu sistem bir çar açınca sınıf seçmeden başlayalım ve sonrasında devam edelim. Rogue zırhı neden mageye giymek isteyebilirsinki bana göre mantıksız geliyor dex verip yada dex bonus lu bir rogue zırh giyip seri nova mı atmak istiyorsun :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt