Rün sistemi nerede?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Balerion

Üye
Moblardan rüne stone düşup duruyor. Bu özellik oyuna ne zaman eklenecek? Güzel bir sistem aslında ama oyun açılalı 8 ay oldu, daha ne kadar bekleyeceğiz bunun için? Yönetim ekibi birşeyleri nerflemekle vakit harcayacağına rune sistemini aktif etmeye yoğunlaşsa daha güzel olmaz mı?

N1pple

Üye
Şuanda dv haritasına ağaç börtü böcek eklemekle tavuk eklemekle meşguller haritalara :) oynanışa da sıra gelir her halde oyuncu iyice azaldığında

Bogateg

Üye
Alfa da açık olan sistem erken erisimde yok 9. Ay bitiyor , lucky draw baya eğlenceliydi ilk patch de aktif edilecek dendi üzerinden 3 patch felan geçti ,

birol2003

Üye
Şu an karakterler arasında bir anormallik var, rün sistemi geldiğinde bu anormallik daha da büyüyecektir ayrıca sorunun ründenmi kaynaklı statlardanmı kaynaklı olduğu daha zor tespit edilebilir.

Rün sistemini niye istiyoruz karşımızdakine 3-5 daha fazla vursun diye, emin olun karşınızdaki size 5-10 fazla vuracaktır rün geldiğinde.

abuzer

Üye
Rune gereksiz şu an. çok daha başka şeylerin öncelikle halledilmesi lazım. Her şey bitti rune kaldı. Herkes tl derdinde. oyunu sallayan yok.

Balerion

Üye
Rune gereksiz şu an. çok daha başka şeylerin öncelikle halledilmesi lazım. Her şey bitti rune kaldı. Herkes tl derdinde. oyunu sallayan yok.
Katıliyorum, rün falan o kadar da önemli değil benim için. Ben sadece diyorum ki yönetim oyunu kısırlaştırmaya enerji harcayacağına bari rün sistemini yapsın,en azindan kötüye gidişatı hızlandıracak bir seyler yerine bunu yapsınlar diyorum

abuzer

Üye
Katıliyorum, rün falan o kadar da önemli değil benim için. Ben sadece diyorum ki yönetim oyunu kısırlaştırmaya enerji harcayacağına bari rün sistemini yapsın,en azindan kötüye gidişatı hızlandıracak bir seyler yerine bunu yapsınlar diyorum
bu konuda haklısınız. Kötüye gidişattan kasıtı anlıyorum, çözümü de dediğiniz gibi daha eğlenceli rekabetçi aktiviteler getirilmesi.

osi

Üye
Rünler bence önemli ama oyuna geldiğinde çoğu kişi hüsrana uğrayacak o yüzden heveslenmemenizi tavsiye ederim.

rün hk. Videoyu izleyebilirsiniz. İstediğin rünü tutturana kadar çok rün taşı, defter vs gidicek gibi

N1pple

Üye
Rünler bence önemli ama oyuna geldiğinde çoğu kişi hüsrana uğrayacak o yüzden heveslenmemenizi tavsiye ederim.

rün hk. Videoyu izleyebilirsiniz. İstediğin rünü tutturana kadar çok rün taşı, defter vs gidicek gibi

bu arada videoya bakınca fark ettim alfa beta zamanları bile envanter görünümü güzelmiş karakterin görünmesi falan baya hoş bir detay

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Rün sistemi ile alakalı kesin bir bilgi yok şu an, aşamaya geçildiği zaman duyurusu yapılacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt