Öneri Run Sistemi, Pvp alanında alınacak Puanlarla ilgili öneri.

IMJOLNNİR-FURKAN

Üye
İtemler Run basarak yükseltme durumumuz bulunuyor.Oyunun pvp alanı herkesin sevdigi kısım biliyorsunuzki burada kasmiş oldugumuz puanlarla karşiliginda run alabiliriz mesela puanlarla ilgili yeni bir market yapılır ve bu marketten örnek 20.000 puan karşiliginda low run 40 bin puana middle run 60 bin puana high 100bine unique run gibi bu hem pvp alanını canlı tutar ve bu emegin karşiliginda kazancimiz olmuş olur.

pvp alanında gunluk veya saatlık olarak gun içinde oluşan anlık aktiviteler olabilir Örnek saat:20.00 ile 22.00 arasi karşi ırk'tan 200 kill 20 x adli mob 20 y adli mob gibi görevler karşiliginda run, vb etkili kazançlar itemler elde etmemizi saglıcak bişiler verebilir ve bunlar no trade olabilir Hem Pvp Hem pve gibi olmuş olur 2 alanda bir nevi birleşmiş olur.

Sercan

Üye
Bahsettiğiniz şekilde olması sıkıntılara yol açabilir zira gücün gücü çekmesi gibi istenilmiycek bir durum oluşturabilir lakin NP ile alınan şeyler NP store özelinde kozmetik eşyalar olabilir.

Son düzenleme:

IMJOLNNİR-FURKAN

Üye
Bahsettiğiniz şekilde olması sıkıntılara yol açabilir zira gücün gücü çekmesi gibi istenilmiycek bir durum oluşturabilir lakin NP ile alınan şeyler NP store özelinde kozmetik eşyalar olabilir.
ama söyle durum var saten misal unique bir run almak için belki 1 ay pvp alanında olması gerekicek saten bunu kolay bir şekilde alamıcak saten gücün gücü cekmesi gibi belirtmişsin ama itemsiz birinin o pvp alanında olarak en azından run alarak o runle beraber eksiklerini tamamlamasını saglayabilir, yada pvp alanında alınan puanla no trade olacak şekilde kutu etkinligi olabilir bundan item atabilir onlarla eksiklerini tamamlayabilir hem bir nevi pve yapmiş hemde pvp yapmiş olacak. ben acıkca zararda cok destek verecegini dusunuyorum

hzljoepr

Üye
Dostum o zaman bilgisayarı iyi olan kazanır yani senin dediğin şuan çok saçma. Sen şuan bunu yaparak oyuna yeni başlayanlara şans tanımıyosun. sonuçta eğlence amaçlı olacak bu oyun. senin dediğin gibi olursa kimse keyif alamaz hep np kasan item alır kasamayan ne yapacak ?

Zonta

Üye
Rune taşlarının yaratıklardan düşme ihtimalinin olduğunu söylediler. Artık hangi tür yaratıklardan legendary rune çıkar bilmiyoruz. Yani np ile rune almaya gerek yok. Ama merak ettiğim durum 4 rune slotu olan silaha 4 üne de legendary rune yapabilicek miyiz acaba?

IMJOLNNİR-FURKAN

Üye
Dostum o zaman bilgisayarı iyi olan kazanır yani senin dediğin şuan çok saçma. Sen şuan bunu yaparak oyuna yeni başlayanlara şans tanımıyosun. sonuçta eğlence amaçlı olacak bu oyun. senin dediğin gibi olursa kimse keyif alamaz hep np kasan item alır kasamayan ne yapacak ?
ben misal 2021 başladim yeni başlayan 2023 tabi fark olacak arada ama bu benım dedigim sistemde 2023 başlayan birisi örnek unıque run dusurdu bunla eksiklerini tamamlayabilir. Benım dedigim durumda Run sadece örnek run yerine Kutu olabilir o kutuyu kırıp Misal 4 job var o joba ait itemler atabilir Düşük ihtimalle run atabilir vb vb. Buradaki benım dedigim durum pvp alanından alınan puanlar en azından bir işe yaraması ve pvp alanına ayırmış oldugumuz vakit boşa gitmemesi

hzljoepr

Üye
ben misal 2021 başladim yeni başlayan 2023 tabi fark olacak arada ama bu benım dedigim sistemde 2023 başlayan birisi örnek unıque run dusurdu bunla eksiklerini tamamlayabilir. Benım dedigim durumda Run sadece örnek run yerine Kutu olabilir o kutuyu kırıp Misal 4 job var o joba ait itemler atabilir Düşük ihtimalle run atabilir vb vb. Buradaki benım dedigim durum pvp alanından alınan puanlar en azından bir işe yaraması ve pvp alanına ayırmış oldugumuz vakit boşa gitmemesi
Şöyle bişey olabilir. np kastık atıyorum 25k np vericen 100m yada 50m altın vericen oyun sana bi kutu vericek o kutuların içinden rün düşecek şansa odaklı legendary yada rare rün.

IMJOLNNİR-FURKAN

Üye
Şöyle bişey olabilir. np kastık atıyorum 25k np vericen 100m yada 50m altın vericen oyun sana bi kutu vericek o kutuların içinden rün düşecek şansa odaklı legendary yada rare rün.
saten benım demek istedigim o tarzda np kasıyoruz evet ama bu emegının karşılıgında birşey almamiz lazımki o aldıgımız np boş kalmasın. kutu alırız kutudan run'den tut low middle vb itemler zırhlar atsın

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt