Rün Siteminde Rng????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

turku6az

Üye
Epic bir silaha rün basmaya çalışıyorum, sözde %80 başarı oranı veriyor ama 8 denemeden sadece 2'si başarılı oldu. Basit bir mantıkla %80 olsa 8'de en az 6 tane geçmesi lazım. RNG sisteminin böyle çalışmadığını biliyorum ama %80 başarı oranı verilen bir şeyde 8 denemede 6 kere %20 ihtimal denk geliyorsa girin oyuna, şu yazan oranları düzeltin. Çünkü bana RNG falan deseniz de inanmam. Oyundaki relic upgrade, rün oranları gibi bir çok şey HATALI. Bunu kabul edin ve düzeltin lütfen.

Son düzenleme:

Reverentia

Yönetici
Game Master
Selam,

Belirttiğiniz hususlarda bir hata yoktur.

%80 başarı oranı net olarak 10 ürünün 8 tanesinin başarılı geçeceği anlamına gelmemektedir. Şansınıza bağlı olarak 10/10 olarak %20 de denk gelebilir 10/10 başarılı şekilde de sonuçlanabilir. RNG sistemi tam olarak bu şekilde çalışmaktadır.

İyi forumlar.

turku6az

Üye
Üç senedir oynadığım oyunda nedense bir bize gülmüyor RNG şansı. Ama maşallah lucky'de, upgrade'de, kutuda falan RNG'yle arası iyi olan çok oyuncu var. Şans işte, ne yapacaksın... Demek ki diğer oynadığım MMORPG'lerde RNG sistemi farklıydı ya da Rise Online'a başladığım an şansım birden bitti.

Üç seneden öte son bir haftamı yazıyorum;
+10 Relic'i +11 yapmak için 4 tane upgrade scroll harcadım, +12 olsun diye 1GB'ye yakın para gitti
1 tane epic rün basmak için 1.5GB'ye yakın para harcadım (istediğim rün değil, sadece başarılı olsun diye)
Katıldığım hiçbir lucky'den ödül alamadım (toplam olarak 49 katılım, 0 kazanım)
2 tane holy shield +5'e, 1 tane holy shield +4'e yandı
Zindanların hepsine girip aldığım en değerli drop: unique upgrade scroll
25-30 tane karışık kutu ve taşlardan aldığım en iyi drop: unique accessory shard
Zaten random bossları, bahçe farmını falan yazmaya gerek yok. Onlar da "random" olduğu için bana düşmez hiç.

+CFW'de kazanıp gold chest aldım, karşıda sıfır puanla kaybeden iki eleman celestial chest aldı. RNG yine bana gülmedi ama multicelere bayağı bir kahkaha atıyor gibi...

Ah şu RNG...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Reverentia

Yönetici
Game Master
Belirttiğim gibi RNG şans faktörü herkes için aynı ve eşit olmaktadır.

Not: Uygunsuz durumlar tarafımca düzenlenmiş ve konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt