NORMA
Üye

Bildiğimiz üzere oyunun ilk aşamalarında yüksek seviye (High Class - Epic İtems) diyebileceğimiz itemlere sahip oluyoruz. Oyun açıldıktan belirli bir zaman sonra oyuna yenilik için farklı itemler eklenebiliyor. Bu İtemler geçmişte kullanılan itemlerden farklı olmak zorunda ya da güçlü olmak zorunda ki insanlar o iteme sahip olabilmek için çabalasın. Yalnız bu durumun şöyle bir dezavantajı var. Yeni gelen itemler otomatik olarak eski itemlere ihtiyacı düşürüyor. Diğer bir değiş ile eski itemler çöp oluyor. Bu sebeple insanların o itemleri elde edebilmek için aylarca hatta yıllarca farm yada dungeon kasarak yaptığını göz önünde bulundurursak, yeni gelecek itemler sebebiyle eski itemler işe yaramaz hale düşebiliyor ve haliyle oyuncunun morali bozuluyor.
Rün taşları hakkında naçizane bir önerim var. (Öncelikle taşlar hakkında pek bir fikrim olmadığı için tamamen kendi fikirlerim üzerinden konuşuyorum.) Eğer ki rün taşları seviye arttırılabilir, silaha yada zırha eklenebilir ve çıkartılabilir bir halde ise çok güzel bir önerim olacak. Rün taşları seviye yükseltilebilir şekilde olduğunda ister eski silah, eski armor olsun yada yeni çıkan itemler olsun pek bir önemi kalmayacak. Önemden kastım itemler eğer ki Rünler ile belirgin ve güzel özellikler kazanırsa insanlar ister eski itemleri ister yeni itemleri kullansın pek bir farkı olmayacak. İlk çıkardığı Yüksek seviye eşya ile 5 sene sonra çıkan eşya arasında dağlar kadar fark olmaz ve bu sebeple silahlar hiç bir zaman popülerliğini yitirmezler.
Rün taşları hakkında naçizane bir önerim var. (Öncelikle taşlar hakkında pek bir fikrim olmadığı için tamamen kendi fikirlerim üzerinden konuşuyorum.) Eğer ki rün taşları seviye arttırılabilir, silaha yada zırha eklenebilir ve çıkartılabilir bir halde ise çok güzel bir önerim olacak. Rün taşları seviye yükseltilebilir şekilde olduğunda ister eski silah, eski armor olsun yada yeni çıkan itemler olsun pek bir önemi kalmayacak. Önemden kastım itemler eğer ki Rünler ile belirgin ve güzel özellikler kazanırsa insanlar ister eski itemleri ister yeni itemleri kullansın pek bir farkı olmayacak. İlk çıkardığı Yüksek seviye eşya ile 5 sene sonra çıkan eşya arasında dağlar kadar fark olmaz ve bu sebeple silahlar hiç bir zaman popülerliğini yitirmezler.