Öneri Rün'ler Offical'demi gelecek ?

Burtto

Üye
Bazı arkadaşlar yönetimin rün sistemi officalde açılacağı tarzında birşeyler söylediğini söylüyor bu doğrumu gerçekten ?
yani beta da alfa da olan şeyler erken erişimde neden olmuyor düşünüyorum çözemiyorum anlayan varsa açıklayabilirmi :D
Şimdi gelmicekde Officaldedemi tester olarak kullanılacağız :D

Otto

Üye
Kanka rün sistemi biraz karışık iş anladığım kadarıyla, sanıldığından çok daha fazla emek ve zaman istiyor gibi. Bence level sistemi oturduktan sonra tamamen buna odaklanacaklar.

Alkoer

Üye
Erken erişimde rün sistemi başlangıçtan itibaren var demişlerdi. Duyuru mesajında net olarak yazıyor.

Hatta " erken erişimde lv sınırı 65 " ibaresi dışında resmi sunucu diye yazar duyuru mesajında.

platoon0x

Üye
Erken erişim bitince de yeni sv patlatirlar o runlerin de turşusu kurulur xd

Powerslavee

Üye
Klan sistemindeki bina görsellerini freelancer’a yaptırıyorlar arkadaşlar :) bunu kendileri söyledi. Bu durumda acaba rün sisteminin düzenlemesini öteki freelancer yetiştiremedi mi acaba diye aklıma geliyor

RickSancheZz

Üye
söylediğiniz gibi hazır olan bir sistem oyunculara sunulmuyorsa vardır bi sebebi, niye bu kadar dert ettiniz ki anlamadım, oyunda eksikliği mi hissediliyor sanki

Burtto

Üye
söylediğiniz gibi hazır olan bir sistem oyunculara sunulmuyorsa vardır bi sebebi, niye bu kadar dert ettiniz ki anlamadım, oyunda eksikliği mi hissediliyor sanki
belki ben hissediyorum kardeşim. ben bütün aşamalarda oynadım rün sistemide upgrade gibi çok keyifli şansa dayalı bir sistem acaba ne özellik gelecek diye.
gelmesini çok isterim.

Burtto

Üye
Kanka rün sistemi biraz karışık iş anladığım kadarıyla, sanıldığından çok daha fazla emek ve zaman istiyor gibi. Bence level sistemi oturduktan sonra tamamen buna odaklanacaklar.
erken erişimden önce vardı test ettiler. şuan getiremiyorlar bende ona şaşırıyorum zaten :D

N3v3N

Üye
Ya pm pencerelerini acamiyoz daha ne runu. 10 defa tıklayınca açılıyor :s
İu optimizasyon tikli iken bu sorun olusuyor

Son düzenleme:

Aziz

Üye
Muhtemelen hayır. Burhan Bey çalışmalarını mutlaka yapıyordur ya da alt yapısını hazırlıyordur. Ancak Rüne'den önce o tarafta bir çok iş olduğunu belirtmişti. Öncelikle coin sistemini bekliyoruz.

machinee

Üye
bu oyuna bir şey gelmesi gerekmiyor bence.
önce sorunların çözülmesine odaklanılması lazım.

Rosalindaa

Üye
Aynen öyle önce şu sorunlar çözülsün oyun oynanmaz hale geldi.Işınlanırken crash yiyoruz zindana giriyorum 3 kişi farklı odada doğuyor asaslar diğer joblardan daha güçlü craft uğraşmaya değmez haftalık görevin sadece adı haftalık gibi gibi ya saymakla bitmez önce bunlar düzeltilsin daha sonra yenilikler gelir.

UnreaL

Üye
Beyler canlı yayında açıkladılar, Official açılırken gelecek rünler.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt