sa

riseee

Üye
War Scythe iteminde bulunan Human damage bonusu tam olarak ne oluyor? Karşı ırktan oyunculara vurduğumuz damageyi mi arttırıyor, yoksa human sınıfında bir mob mu bulunuyor? Ayrıca silahların saldırı menzili konusunda sıkıntı olduğunu düşünüyorum, bugün yaptığım testte 1.3 menzilli silah ile ( Mino Axe), 1.8 menzilli silah (War Scythe) aynı menzilden vurabiliyordu; War scythtaki 0.5 lik menzil farkının hiç bir avantajını göremedim. Kontrol ederseniz sevinirim.

Ekli dosyalar

• war scythee.png
    war scythee.png
    193.5 KB · Görüntüleme: 62

unchained

Üye
Skill degil de düz vurus menzilidir belki ama tabi boyle bi olay tamamen ise yaramaz olurdu :D

Paris

Üye
Merhaba,

Bu bonus HUMAN ırkına ait yaratıklar için geçerlidir. PvP için bir etkisi yoktur.

Anthelior

Üye
hangi yaratıklar oluyor peki, hiç bi yerde göremedim human ırkında yaratık
Bilgim yok ama tahminim şu; yaratıklara tıkladığımızda üstteki çubukta yaratık adına ek olarak kategori yazıyor. Mesela Amphibian'larda Aquatic mi ne öyle bir şey yazıyor. Human da insansı forma sahip yaratıklar olabilir. Mesela Barbarian, Barbarian Orc vb. Human olarak kategorilendirilmiş olabilir, War Scythe da bu tür yaratıklara karşı bonus sağlıyor olabilir.

WoW'dan örnek verecek olursak mesela yaratıklarda Humanoid diye bir kategori var. İnsan, orc, troll gibi "insansı" ırklar Humanoid olarak geçer (Humanoid zaten insansı demek). Ayı, kaplan, domuz gibi yaratıklar Beast olarak geçer. Muhtemelen Rise'da da buna benzer bir kategorilendirilme var.

riseee

Üye
Bilgim yok ama tahminim şu; yaratıklara tıkladığımızda üstteki çubukta yaratık adına ek olarak kategori yazıyor. Mesela Amphibian'larda Aquatic mi ne öyle bir şey yazıyor. Human da insansı forma sahip yaratıklar olabilir. Mesela Barbarian, Barbarian Orc vb. Human olarak kategorilendirilmiş olabilir, War Scythe da bu tür yaratıklara karşı bonus sağlıyor olabilir.

WoW'dan örnek verecek olursak mesela yaratıklarda Humanoid diye bir kategori var. İnsan, orc, troll gibi "insansı" ırklar Humanoid olarak geçer (Humanoid zaten insansı demek). Ayı, kaplan, domuz gibi yaratıklar Beast olarak geçer. Muhtemelen Rise'da da buna benzer bir kategorilendirilme var.
onu anladım da hiç görmedim üstteki çubukta human yazan yaratık, o yüzden sordum

Yener

Üye
Mino ap olarak daha yüksek, mino bundan daha değerli o zaman

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt