Saat 10'daki Blood Valley Etkinliği Harita Dolacak 3 Dakika Bekle Yazısı

UNDERT0KER

Üye
Saat 10'daki Blood Valley Etkinliği Harita Dolacak 3 Dakika Bekle Yazısı Çıktı Ve En Az 10 Dk Beklememe Rağmen Haritaya Giriş Yapamadım. Benden Kaynaklı Bir Sorun Mu? Yoksa Başka Başına Gelen Var Mı?

Jacques

Üye
Bazen oluyor o neden bilmiyorum çıkarsanda etkinliğe giremiyorsun.

MaRaKeSH

Üye
zindana girerken bana bir kaç kez oldu sanırım internet bağlantın kötü ise o anda yapıyor 1 kaç arkadaşımın daha başına geldi.

enokaptan

Üye
Oyun motorundan kaynaklı tamamen net ile pc ile alakası yok 100mb net 30binlik pc kerde bile oluyor

samess

Üye
Haftada 1 posta oluyor galiba ya kaniksadim artık, yönetimin de pek umrunda değil ilk günden beri var bu hata.

Lady

Üye
İnternet bağlantısı ya da pc ile ilgili değil arkadaşlar oyunla ilgili bir durum bu.
Etkinliklere katılacağınız zamanlar beklerken alt tab yapmayın. Hele geçiş ekranında asla alt tab yapmayın.
Oyun bu sırada aşırı işlem yaptığı için anlık yaptığınız geçişler oyunun hata,crash ya da donma sorunu vermesine neden oluyor.
Bunun dışında olanlarda da yine dediğim gibi oyunun optimizasyonundan kaynaklıdır. Umarım ilerde düzeltilir.

HeaveN

Üye
1 kere banada oldu bekle bekle girmedi kapattım açtım girmemiş bazen oluyo içeri almamış seni yani girerken

KhoneMai

Üye
Bence bu etkinliğin mantıklısı deat valley haritasındaki herkesi cekicek girmek isteyen haritaya geçiş yapicak npsi olan lwl i tutani iceri cekicek böyle bı düzenleme olsa güzel olur gibi geliştirilebilir

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt