En çok satışı 1.kamp yapıyor bu diğer kampdakilere haksızlık.camp değiştirip kurabilirsin illaki 1e kurulcak diye bir şey yok ben camp 4e kuruyorum gayette güzel satış oluyor
haklı olabilirsin belki de dediğin gibidir aslında afk pazar yani offline pazar gelse bu gibi sıkıntılar olmaz yani biz oyunumuzu oynarken itemlerimiz satılır acele de etmemiş oluruzEn çok satışı 1.kamp yapıyor bu diğer kampdakilere haksızlık.
yani bu offline pazar benim bildiğim 3 farklı oyunda var onlarda bir sorun olmuyor neden rise online da sorun olsun bunu pazarsc üzerinden bile yapabilirler mesela offline pazarlar pazar sc üzerinden görüntülense o bile yeterli olabilir tabi pazar sc suanda çalısmıyor o ayrı bir konu .doffline pazar gelir ise ;
Her oyuncunun bir adet pazarı olur .
Bunu ne sunucu nede oyuncu pc'leri kaldırır.
(Örnk:50.000 account =50.000 pazar,Her kullanıcının sürekli bir açık pazarı olur)
Ben o sistemin hiç geleceği kanaatinde değilim .
Offline pazar gelmez. Auction house gelmeli zaten. O sistemi de değil sunucu, dandik bir bilgisayar bile kaldırır. Zaten güncel MMORPG'lerin hiçbirisinde böyle oturup item satayım çilesi yok. Nostalji arayan yine kursun veya oturarak satınca vergi almasın, auction house kullanınca vergi alsın. Arada illaki bir fark olsun kolaylığından dolayı. Fakat Auction house olmalı. Yoksa tamamen gereksiz yere sunucular kasmaya devam edecek merchant yoğunluğundan. Manası yok oyunu kastırmanın.Bunu ne sunucu nede oyuncu pc'leri kaldırır.
benim şuanki tek derdim pazar kurmaktan oyun oynayamiyorum suanda bile pazardayım canım sıkılıyor boş boş ekrana bakıyorum oyun oynamak istiyorum ama itemlerimi de satmam gerekiyor illa 2 pc olması lazım ama 2ci pcyi alcak param yok .dOffline pazar gelmez. Auction house gelmeli zaten. O sistemi de değil sunucu, dandik bir bilgisayar bile kaldırır. Zaten güncel MMORPG'lerin hiçbirisinde böyle oturup item satayım çilesi yok. Nostalji arayan yine kursun veya oturarak satınca vergi almasın, auction house kullanınca vergi alsın. Arada illaki bir fark olsun kolaylığından dolayı. Fakat Auction house olmalı. Yoksa tamamen gereksiz yere sunucular kasmaya devam edecek merchant yoğunluğundan. Manası yok oyunu kastırmanın.
new world'de 50 tane itemi aynı anda afk satabiliyordun dostum ve oyun çıktığında oyuncu sayısı 1.500.000'du.offline pazar gelir ise ;
Her oyuncunun bir adet pazarı olur .
Bunu ne sunucu nede oyuncu pc'leri kaldırır.
(Örnk:50.000 account =50.000 pazar,Her kullanıcının sürekli bir açık pazarı olur)
daha önce den de bu konuları açtım ama görmemezlikten gelindi bireysel oyuncuyu bitirmeye çalışıyorlar pazarcı d1 d2 gibi sunuclarda açsın bireysel oyuncu d5-d9 hayelet sunucularda pazar açsın oda açabilirsebenim şuanki tek derdim pazar kurmaktan oyun oynayamiyorum suanda bile pazardayım canım sıkılıyor boş boş ekrana bakıyorum oyun oynamak istiyorum ama itemlerimi de satmam gerekiyor illa 2 pc olması lazım ama 2ci pcyi alcak param yok .d