Exp kasmak bir tek bana mı zulum gelmiyor Yok neymis exp kasma sistemi cag dısında kalmıs abi madem oyle git güncel cag dısı olmayan oyunlara başla bu oyunun en basında boyle sistemi olcagı belliydi herkes istiyor ki seri son levele geleyim farm atayım hazır 1m 5 6 tl iken satıp parama bakayım benim şahsi fikirlerim bu yondedir he oyunun eksıklerı var mı var ama sen daha 1 aylık erken erisim oyundan pek bir şey bekleme zaten 1 sene gectiginde bu hatalar varsa ozaman konuş ozaman göm suanda da elestirebilirsin ama gidipte baska oyunlarla karsılastırıp oyunu gömüyosan o elestiri olmuyor zaten şunun farkına varın ben inanıyorum ki gorevler seni son levele getirse bile bu seferde gorevler cok zor bu ne boyle diyecek cok sıkıcı diyecek insanlar mevcut bu oyunda adam 65 level olmus ne olcak simdi diyor abi amacın zaten pk atmak atacaksın pk nı bakıcaksın keyfine gidiceksin estanta bakacaksın keyfine kovala bosunu topla partini kes asıl sizin solo oyunculuk dediginiz sey cag dışı az sosyal olun gidin clan kurun parti kurun adamlarla discorda girin tek basınıza bu hayatta bile bir yere gelemiyorsunuz sen düzgün bi takım kur emin ol 1 hafta 65 olman ya mızmınlanmanın anlamı yok birileri güclü olcak birileri gücsüz olcak gercek hayatta da kural budur