Sadece farmer kesip slotlarda takılan tayfa

MaRaKeSH

Üye
dv de farm atmak serbest mi olacaktı yani herşeyin bir bedeli var. Ki solo kasacaksan geleni ber taraf edecek kudretin de olmalı bence bu sorun değil olması gereken bu zaten.

RickSancheZz

Üye
hiç şikayetçi olmadım bu konudan, dvde farm atmayı göze alıyorsan bu riskleride biliceksin, gelip kesenede ego tatmini demek yanlış

priesttt

Üye
farmer candır, tek atılır diğer slota geçilir, town attı kesemedin gelmesi beklenir, 10dk da bir tekrarlanır bu işlem sonra yarım saate çıkarılır gelmediğinde farmer, tüm death valley dönülür böylece pk atılır.

birol2003

Üye
hiç şikayetçi olmadım bu konudan, dvde farm atmayı göze alıyorsan bu riskleride biliceksin, gelip kesenede ego tatmini demek yanlış
PVP veya GVG olayını severim ama pk olayı (sadece assas) biraz kalleşçe geliyor, kesemediği zaman topuklamasa o zaman bir sıkıntı yok :) 75 geliyor topuk devri bitti tek atamayacakları için bu başlıklarda eski konular arasına girer.

Magicflow57

Üye
Pvp alanında farm yapıyorsan kesilmeyi de göze alacaksın. Beni de kesiyorlar.

RickSancheZz

Üye
PVP veya GVG olayını severim ama pk olayı (sadece assas) biraz kalleşçe geliyor, kesemediği zaman topuklamasa o zaman bir sıkıntı yok :) 75 geliyor topuk devri bitti tek atamayacakları için bu başlıklarda eski konular arasına girer.

Ben mageyim 2 arkadaş takılıyoruz, ilk başlarda 2 mageydik, asaslar gelip gelip tekliyordu, sonra birimiz priest oldu, ondada görünmez asaslar içimizden geçiyordu, sonra laptopta 55 e rogue kasıp townda oturttup lup açtırdık 3 ten az asas yanımıza yaklaşamıyor, sorun varsa çözümde var :D

FanteziTanrisi

Üye
Acaba ne zevk alıyorsunuz belli bir tayfa var sadece slotlarda geziyor psikolojik problemleri var galiba bu arkadaşların bir de flood atıyorlar kesince :D
Bahsettiğin tayfaları bılıyorum. Tum gun pk'da oldugum ıcın sebebinide iyi biliyorum :D Bu bahsettiğin tayfa bowl veya etrafında gezerken patates oldukları ıcın daha cok karsılık veremeyen guclerının yetebıldıgı yone slotlara yöneliyorlar. Benım ıcın sorun teskıl etmıyor tabiki dw'de farm yapmak riskli ama bahsettiğin tayfanın bılmem kac bp'siyle ovundugunu ve bununla iyi bir player olduklarını düşündüklerini biliyorum :D

Opus Magnum

Üye
Farmer kesiyorsan pvp de eziliyorsun demektir.

Şimdi lafa gelince "orası pvp arenası kesilen ağlamasın" diye zırvalarlar. Ancak şöyle bir durum var ki pvp alanı rekabet alanıdır, gidip farmer kesen adam kafadan ya yatalak ediliyordur ya da sıkıntılıdır. Rakibin benle rekabete girmediği ortamda bp kassam ne olur kasmasam ne olur böyle adamlarla iş yapmazdım ben.

Farmer değilim bu arada.

Maraz37

Üye
Bakın şu farmcı kesme kesmeme olayını kimse anlamak istemiyor sanırım şu 2 oyunuda oynamıyorum zamanında oynadık cafelerde yattık o kadar eskiyiz (yaş 40)
Bakın kesen tayfayı anlıyorum ego tatmin ediyor olabilir,rakibim farm yapıp eşya kasıp güçlenmesin diye kesiyor olabilir orası bir savaş haritası tabi kesecek her zaman anlamaya ve saygı duymaya çalıştım ama; bir adamı 1 kesersin 5 kesersin 10 kesersin 50 kesersin ama inanınki aynı adam oynadığım dönemde aynı gün içerisinde tam tamına 100 defa kesti yalan gelebilir ama bu gerçek bu olay sapkınlıktır kimse kusura bakmasın ağır sorunludur ben savaş haritasında droplar en azından masrfları çıkartıp cüzi bir miktar bıraktığı için en azından yavaş yavaşta olsa item almama olanak sağladığı için orda kesiyorum ben yıllardır str bp oynuyorum ve ve bp ile mob kesmek çok keyifli geliyor kendi halimde bir oyuncuyum ne bir clanla ne bir ortakla takılmıyorum gençliğimin oyunu olduğu için oyunu oyun olduğu için( hiç maddi beklentim yok ihtiyacımda yok) işten arta kalan zamanlarda stres atmak vakit geçirmek için oynuyordum kimse kusura bakmasın ama bu leş işsiz tayfa yüzünden oynayasım gelmiyor her iki oyun için konuşuyorum çünkü aynı kitle
DEĞİŞMEZZZ
kafanızı şişirdiysem kusura bakmayın

MaRaKeSH

Üye
Şimdi konuyu biraz derinleştirelim bir insan neden teklemeye çıkar bu oyunda. Asaslar maalesef oyun içerisinde var olamıyor tıpkı wariorlar gibi bunun nedeni çok fazla mage ve okçu olması. Death valleyde aktif olarak oynayan bir oyuncu olarak sölüyorum koca parti bazen slot bakalım diyoruz neden rekabet ortamının yerini orantısız savaş kabiliyeleri almış belirli savaş düzenleri bozulmuş bunun nedeni oyunun mekanikleri. Güzel şeylerde oluyor alışkın olduğumuz tarzın dışına da çıkıyor ama belirli joplarıda siliyor. Asasların 100/80 i okçu oynuyor ve bundan keyif almıyor acı çekiyor ama başka çareside kalmıyor maalesef parti bulamıyor. Yönetim bu konuyu ısrarla anlatmamıza rağmen önlemini de almıyor. Kısacası o asasların oynayabilecekleri tek alan kalıyor işte o tekleyebilecekleri farmerlar yapacak bişey yok maalesef eldeki malzeme bu yakında buna wariorlarda katılırsa şaşırmayın

jobulani

Üye
Bi kere DV ve farm. Hani bu iki olgu aynı cümleye girdiği anda her yol mübah hale gelir. Ne diyeceksin adama? Beni kesme ben farm atıyorum mu? :) öyle bir dünya yok arkadaşlar. 5 kere de gelir keser 500 kere de gelir keser. Yok sorunları var yok bilmem ne hikaye. DV de farm atıyorsan ya kendine güveneceksin ya da partyne. Aksi takdirde adamın aklını alırlar.

MaRaKeSH

Üye
farmer candır, tek atılır diğer slota geçilir, town attı kesemedin gelmesi beklenir, 10dk da bir tekrarlanır bu işlem sonra yarım saate çıkarılır gelmediğinde farmer, tüm death valley dönülür böylece pk atılır.

duasını da yaz baride tam olsun yavru :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt