Öneri Sağ sıfırlanmanın ilk günü okçu pt ler. . . Bi çare Warriorlar ve İnt preler) Skill sıfırlatmalar paralı veya sc li yada her ikiside olsun.

_ZamazinGO

Üye
Skill sıfırlatmanın paralı veya sc ile sıfırlama vakti gelmedimi ? Dün sağ Bp ler sıfırlandı DV de Okçular ve Mageler cirit attı. Pk dır atar haklısınız lakin asasların %80 i okçuya döndü dün Okçular mageler Ws si vardı. Warriorler ve İnt preler üzgün warriorler int preler şaşkın Warriorler int preler çaresiz… Arkadaş şu sıralamaya bir bakın Allahınızın Aşkına 17 k 15 k okçu adamlar Bp kasmış En âlâ Warrior 4 k 5 k kasmış. Ben nerf gelsin demiyorum ama bu Warriorler oynamasın mı arkadaş. Bütün karakterler çok fonksiyonlu da neden Warriorler tek kaba saba bi fonksiyona sahip. Diğer Karakterler Öz biricik evlat da Warriorler Üvey mi ? Haa Sc evet belki de bi önlem olmayacak ama sağlamıda eziğide Okçuya dönüyo yaklaştık mı warriorler olarak zaten çil yavrusu gibi yıkılıyoz. Okçuların dün ki güncellemesinde düzenlenen skilleri Warriorlerin İnt prelerin üzerinde denediler sanırım memnun da kaldılar… Bize sorarsanız da bizlerde beğendik okçuların skill düzenlemerinden ! Teşekkürler.

GrejuwalTRl

Üye
Sıralamaya bakınca hiç senin dedigin gibi olay yok kardeşim. Polemick yaratmak için yazmıyorum bunu ama her ay basında herkes 5 k np kasıp crystal etkinliğine girebilmek için ugrasıyor. Etkinlik kacırmamak için. Bende okcuyum ama senin dedigin gibi np yi clanımızda kimse kasmadı ki sıralamada lunaskar adına konusuyorum en yüksek 13 k sıralamada ki birinci kişi oda asas ilk üç asas okcu olduklarını hiç görmedim.

_ZamazinGO

Üye
Sıralamaya bakınca hiç senin dedigin gibi olay yok kardeşim. Polemick yaratmak için yazmıyorum bunu ama her ay basında herkes 5 k np kasıp crystal etkinliğine girebilmek için ugrasıyor. Etkinlik kacırmamak için. Bende okcuyum ama senin dedigin gibi np yi clanımızda kimse kasmadı ki sıralamada lunaskar adına konusuyorum en yüksek 13 k sıralamada ki birinci kişi oda asas ilk üç asas okcu olduklarını hiç görmedim.
Aahh Bp konusunda haklısın ben yanlış yazmışım Şu an 13 k Okçular Warriorlerde 7 k mış arada pek bi uçurum yok.

_ZamazinGO

Üye
Benim derdim nerf yesinler vay efendim bunlar vuramasın şu olsun bu olsun okçuların düşündüğü derdi warriorlar düşünmüyor mu sanıyosun ben polemik yaratmaktan ziyade Her heronun farklı skill ve farklı kombinasyonlara dönebilme imkanı varken Warriorlerin kara düzen bi sistemi var. Dün akşam PK çıyım zerre zevk almadım çünkü dengimize göre bir karşılaşma yok. Diğer karakterler rahatlıkla ÜCRETSİZ kombinasyon değiştirirken Warrior olursa olur olmazsa zorlama gibi bi muamele. Demek istediğim madem bi skill sıfırlama olayı var belli bir ücret karşılığı sıfırlasın. Yarın gör belki ilerde farklı bi Warrior skilleri gelir o zaman ücretli yaparlar skil sıfırlamaları.

Balerion

Üye
Yahu 4 aydır asaslar dvde uçuyor kaçıyor cıt cıkmıyor, okcunun bi yakından vurma skili olması gerektigi gibi r vuruş damagesine yaklaştırıldı diye (bu bir buff değil zaten öyle vurması gerekir) daha bir gün dolmadan başlık açılmış asaslar okçu oldu diye. Zaten neden o kadar asas vardi hic düşundün mu? Zaten denge olsa roguenin iki jobu arasında %40-60 şeklinde denge olur. Var miydı bu denge? Diger tüm joblarin toplamindan fazla asas vardı. Şu an bu düzeltmeye bunu yaziyorsan önceki duruma tepki olarak füze atman lazımdı. Bu arada asaslar hala O.P

_ZamazinGO

Üye
Yahu 4 aydır asaslar dvde uçuyor kaçıyor cıt cıkmıyor, okcunun bi yakından vurma skili olması gerektigi gibi r vuruş damagesine yaklaştırıldı diye (bu bir buff değil zaten öyle vurması gerekir) daha bir gün dolmadan başlık açılmış asaslar okçu oldu diye. Zaten neden o kadar asas vardi hic düşundün mu? Zaten denge olsa roguenin iki jobu arasında %40-60 şeklinde denge olur. Var miydı bu denge? Diger tüm joblarin toplamindan fazla asas vardı. Şu an bu düzeltmeye bunu yaziyorsan önceki duruma tepki olarak füze atman lazımdı. Bu arada asaslar hala O.P
Dostum zaten benim bu konuda bi lafımda yok iyi olmuş güzel olmuş büyük büyük yazıyorum ki öncedende yazdım.
BEN NERF YESİNLER DEMİYORUM.
SKİLL SIFIRLAMA ÜCRETLENDİRİLSİN…
VE
WARRİORLERİNDE DEZAVANTAJINDAN ÇOK EN AZINDAN 1 AVANTAJI OLSUN….
açılan konunun maksatı bu neden kendinize laf söylettirmiyorsunuz anlamış değilim Rogueler (Asas ve Okçular) ölsün bitsin demiyoz ki… Bu kadar agresif olmanızı anlamıyorum ben. Warriorun 62 ve 72 Skili 100 playerden 10 una işliyo. 10 undan da 2 si 3 ü kaçamıyo. Okçular da herkesin olduğu zaman pklarda rahat 4 5 pt kuruluyor. Asaslar ve okçular bu kadar alıngan olmayın sistemde denge problemi olduğunu düşünerek açıyorum bu konuyu. Alıngan olmaya gerilmeye gerek yok.

_ZamazinGO

Üye
Haa şunu da eklemek istiyorum dün Farm slotunu darlayan Human Asaslar okçulara dönmüş hepsi dönmesin demiyoruz Okçularda bu işin tuzu biberi okçu pt ile kapışmak inan güzel ama playerlerin çoğu okçu olduğu zaman zevk alınmıyor. Yaklaşamıyoruz da Atılan Lr ler iceler 10 kişiden 1 tanesi tutuyo ki karşı ırk dolu empati yap karşında 3 okçu pt ve sen mele pt sin yaklaşamadığın gibi town da atamıyon hızlıda koşamıyon. Keza bizim karuslarda aynı şekilde… tek taraflı düşünmemek lazım dostum. Ben skillerin belirli bir meblada olmasını ve her canı sıkılanın dönmemesini skil dönmek isteyeninde belirli bi bedel ödemesi gerektiğini söylemek istiyorum.

Alkoer

Üye
Kendi sebebinize göre size mantıklı gelebilir kolayca skill değiştirmeyi engellemek.

Bana göre premium un en güzel özelliği AH ( eski hali) ile birlikte.

levbom

Üye
valla hocam sıralamada 7k okcular 15k olan assaslar.
warrior işine gelince 2parti okcuyla sağlam 1 parti warrior int priest ve asas karmasını kesemiyoruz. içimize girerlerse 2 parti okcuyu parçalıyorlar.
öyle ağlanacak abartılacak birşey yok kusura bakmayında azcık karakterinize item yapın sağlam oyuncularla oynayın sağlam warrior partiler gayette okculara karşı dayanabiliyorlar.

Alkoer

Üye
Kendi sebebimden çok Warriorlar için düşünüyorum. Benim tek gayem bu oyunda Warrior oynamaya çalışmak.
Warrior un çok sıkıntısı var haklısınız. Ama diğer sınıfların elinden restat-reskill gibi çok kullanışlı bir özelliği almak çözüm olmamalı.

Warrior sınıfının düzenlenip diğer sınıflarla rekabet edecek seviyeye gelmesi gerekir.

Balerion

Üye
Warrior un çok sıkıntısı var haklısınız. Ama diğer sınıfların elinden restat-reskill gibi çok kullanışlı bir özelliği almak çözüm olmamalı.

Warrior sınıfının düzenlenip diğer sınıflarla rekabet edecek seviyeye gelmesi gerekir.
Asastaki tekme skilini warriora verip warriordaki zıplama skilini asasa vermeleri çok mantıklı bir hareket olur bu noktada.

Çünkü mantıken baktığınızda warrior gücsüz değil o kadar da, ama ne kimseyi yakalayabiliyor ne de kacabiliyor. Verin tekmeyi warriora adam yakalama ve kaçma şansı olsun. Ayni şekilde asasin birini yakalamak veya kacmak icin tekmeye ihtiyacı yok zaten en hızlı karakter fakat arada kaldiğinda kolay yatiyor bu yuzden ziplama skilini asasa verin seri adam kesip kendi partisinden birinin yanina kaçabilsin. Asasin mantiği budur, ileri atilır seri adam keser geri doner. Bu skill takasi jobların mantiğina çok daha uyunlu olacaktır

hele_hele

Üye
Asastaki tekme skilini warriora verip warriordaki zıplama skilini asasa vermeleri çok mantıklı bir hareket olur bu noktada.

Çünkü mantıken baktığınızda warrior gücsüz değil o kadar da, ama ne kimseyi yakalayabiliyor ne de kacabiliyor. Verin tekmeyi warriora adam yakalama ve kaçma şansı olsun. Ayni şekilde asasin birini yakalamak veya kacmak icin tekmeye ihtiyacı yok zaten en hızlı karakter fakat arada kaldiğinda kolay yatiyor bu yuzden ziplama skilini asasa verin seri adam kesip kendi partisinden birinin yanina kaçabilsin. Asasin mantiği budur, ileri atilır seri adam keser geri doner. Bu skill takasi jobların mantiğina çok daha uyunlu olacaktır
bu ne güzel bir çözümdür yiğidim. umarım değerlendirirler basit ve muthiş cidden.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt