Sağlam bir asas dizmenin maliyeti sizce ne kadar ?

CrystalMaidenDota

Üye
İstediğin itemi al ama benim görev tokmaklı bpmi diğer bpler hariç solo kesebilcek job yok

Eldorax

Üye
Hangi eşyaları alacağın konusunda farklılık gösterilebilir bir durum bence piyasa araştırması yapabilirsin.

PlayzZersHD

Üye
Iki tane +8 golden snake, +8 heavy plate set, ranger takı seti ile tahmini max atak 1800-1900 olabilir ve 30bine sağlam char dizilebilir.

HERO

Üye
benim mesaji Kim neden sildi xD
Alican elite Set +8+9 taki dex ve Dual AP yüksek olan silah.
12. ayi beklemen mantikli olur, kışın item fiyatlari düşer

jobulani

Üye
Cüzdanının kalınlığına göre değişir. PK da ben de varım demen için en az 5-6 bini gözden çıkarmalısın.

Stupendous

Üye
Selam

Sevgili Sidolin,

Oyunculuğunuz iyi değilse, dilediğiniz kadar bütçe ayırın tatmin edici sonuçlar almanız pek mümkün değil. Tabi hiç kimseyi kesemezsiniz demiyorum. Farm yapan bazı arkadaşlar var, savunmasız yakaladığınızda muhtemelen bir kaç skille yatacaklardır. Ekseriyetle canlarının azalmasını bekleyip vurmak için uygun zamanı yakalarsanız. Bu size yeterli ise, ucu açık bir listeye gereksinim duymazsınız. Sıradan sayılabilecek "Rare" kategorisindeki takılar/kıyafetler/silahlar ile başarabilirsiniz.

Ekip oluşturup, kaotik ortamlarda ben de varım diyebilmeniz için, defans, rezistans ve attack yönünden çok yönlü bir kombine ihtiyaç duyacaksınız. Oyunculuk burada devreye giriyor. Bu şekliyle de hatırı sayılır işler yapabilmeye imkan tanıyan partinizdeki insanların birbirleri ile koordinasyonu.

1.ci alternatif için maksimum harcayacağınız tutar 300m'i geçmez.

2.ci Alternatif için harcayacağınız miktar ise, kısmen alternatif çeşitliliğini baz alıp asgari/azami arasındaki değer 16 ila 20 bin arasında.

Saygılarımla

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt