Sahi... Karakter Silme Diye Bir Buton Var Ona Ne Oldu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enescelik

Üye
Oyununun başlarında olan bir özellik sonrasında istismar ediliyor diye kaldırılmış. Bu mudur yani çözümünüz? Ticket attığımda nft basın filan diyorlar... Arkadaş madem kaldıracaksınız butonunun orda ne işi var. Şimdi çözüm olarak o butonu silinde tüy dikin... Bu olayı başka türlü çözüme kavuşturulması lazım. Hesapların 4 kere silme hakkı veya yılda 1 2 silme gibi...

Anthelior

Üye
yılda 1 2 silme gibi
Kesinlikle böyle bir şekilde gelebilir. Gerekirse kural koyulur, örneğin 2FA aktif olmayan hesaplarda karakter silinmesi durumunda kurtarma yapılamaz, 2FA aktif olanlarda işte x gün içinde dönüş yapılırsa kurtarma yapılabilir diye, böylelikle yok hesabım çalındı yok yanlışlıkla sildim yok şu oldu yok bu oldu bahanelerinin önüne geçilir.

Oyunumuzun önü açık istediğimiz her türlü geliştirmeyi yapabiliyoruz diyorlar, karakter silme de bunlardan biri olmalı.

Bir kere zaten en baştan böyle bir "silme" işleminin olmaması absürt de neyse :D

PLuTOOOOO

Üye
Oyununun başlarında olan bir özellik sonrasında istismar ediliyor diye kaldırılmış. Bu mudur yani çözümünüz? Ticket attığımda nft basın filan diyorlar... Arkadaş madem kaldıracaksınız butonunun orda ne işi var. Şimdi çözüm olarak o butonu silinde tüy dikin... Bu olayı başka türlü çözüme kavuşturulması lazım. Hesapların 4 kere silme hakkı veya yılda 1 2 silme gibi...
6250 rise Cash satmak dururken neden böyle bir şey yapsınlar ki. Daha önce 2 3 kez ticket attım siz silin madem izin vermiyorsunuz diye. Nft basın diyolar. Bu uygulama bana bağğgzı şirketlerin uygulamalarını hatırlatıyor.

Zogguko

Üye
her türlü güvenlik önlemi alınabilir, zaten bunun örneği farklı bir oyunda 10 yıldır söyleniyor 10 yıldır 23423 farklı çözüm üretildi. firmanın bahanesi şuydu "koreye ilettik yapmıyorlar" şimdi türk firması olarak bu tarz sorunları hızlıca çözeceğini söyleyen firma aynı şeyi uyguluyor ve yapmıyor. ne anladım bu işten ?

PLuTOOOOO

Üye
Guvenlik için olduğu falanda gerçeği yansıtmıyor. Adalet için istenirse istenmeden hacklenip silinen karakter aynı şekilde yerine konabilir. 2fa,authenticator uygulaması item guvenligimi sağlıyor ancak karakter guvenligimi sağlamıyor o yüzden silme kapalı öyle mi? 2 kez kod girilebilir,belli bir Cash karşılığında yılda 1 2 silme hakkı olabilir,karakter silindikten sonra 15 gün yeni karakter eklenme yada açma zaman aşımı konabilir. Steam wow vs o kadar çok örneği varken neden inatla nft diyip 6250 rc ye bagliyorlar anlamiyorum

PistoleroTR

Üye
Aslında cevap çok basit "projenin sürdürülebilirliği için bunu yapmak zorundayız". Bu kadar basit :)

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
4 Karakter açtıysan yenisini sadece NFT basarak boşa çıkartabilirsin. Karakter silme gündemde yok.

İyi oyunlar.

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
adam zaten ilk mesajda bunları söylemiş neye cevap verdiniz ? mesela gündemde neden yok bunun cevabını merak ediyor.

Dediğim gibi gündemde yok şuanda düşünülmüyor. nedeni şirket politikası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt