saintx
Üye

Sabah 8.30 da işleme katkı olsun diye oyun oynayıp kobay faresi gibi kullanılıp birde bu işte bi sıkıntı var diye konu acan bunun için maaş almayıp tamamen katkı saglamak amacında olan userler varken cevap yazılmasına şaşırman cok ilgincSabah 08:30 da forumdaki şikayet konusuna cevap yazmak. Farklısınız hocam.
Yanlız uyarı sonrası hareket kabiliyetimi engelleyip civiliyor sistem relog atmak durumunda kalıyoruz.Merhaba
Sistemi test ediyoruz bu tarz uyarılar görmeniz normaldir, işleyişteki tüm veriler toplanıyor.
E benim yaptığımında teste geri bildirim olduğunu fark etmen gerek yani yalakalık denen perdelerin izin verirseAlfa testlerine katılmak zorunda değilsin. Kendini buna mecbur hissetmemelisin. Açık betada veya resmi açılışta oyun hazırken başlayabilirsin. Eğer Alfada sürecinde oyunu oynuyorsan yaşadığın bu tarz durumları düzeltilmesi gereken bir problem olarak görmen lazım. Sana kimse makro kullandığın için bu hatayı aldığını söylemiyorBu bir test aşaması.
Allah Allah bir şeyi komik bulup şaka diyince isyan etmiş mi oluyorum? Yani bi userin maddi getirisi olmadan ss alarak sorunu göstermesi gayet sıradan normal bi davranış ama bu işten para kazanan ve işi olan yöneticinin bu konuya ilgi göstermesi gayet normal ve sen bu bakış acısıyla yalaka değilsin anladım hocam.Sen geri bildirim yapmıyorsun, isyan ediyorsun. Konu Başlığın '' Şaka? '' Daha önce birçok Alfa testinde bulundum, buraya yazıyor olmam yalaka olduğum anlamına gelmez. Testi yapan ekibe yardımcı olmak istediğim için buradayım. Yoksa hazır olmayan bir oyunu kim oynamak ister. Ama bu oyun farklı. Şuan alfada oynayan insanlar bazen hırslarına yenilip en yüksek seviyeye hemen ulaşabilmek için makro gibi yöntemlere başvurabiliyorlar yada en yüksek seviye eşyaya sahip olmak için saatlerde aynı slotta farmlayabiliyorlar. Tabiki herkesin istediğini yapmakta özgür fakat Alfa'nın asıl amacınun bu olmadığı kanaatindeyim. Oyunda şuan son levele bir an önce ulaşmanın getirdiği hiçbir avantaj yok. Oyunu inceleyerek, görevleri tamamlayarak yapanlar zaten alfa bitmeden son seviyeyi görecektir. He sen buna yalakalık diyosun ben de gelecekte oyunun güzel günlerini gördüğümde '' ben de alfada hata arayıp destek olmuştuk'' diyeceğim![]()
şikayet konularına laf etmek için her şey söylendi şimdi saat mi kaldı ?Sabah 08:30 da forumdaki şikayet konusuna cevap yazmak. Farklısınız hocam.
Dostum sakin ol, yorumum konuyu açana değil konuya cevap vereneşikayet konularına laf etmek için her şey söylendi şimdi saat mi kaldı ?
bide alfa bu demeye başlamışsın sonra devamını okumadım
adam feedback veriyor, yine gelip adama yok sabahın köründe şikayet ediyorsun yok alfa diye başlıyorsunuz. desteklediğini sanan senin kafandaki insanlar bu oyunu desteklemiyor, sadece gelişmesini engelliyor.
artık forumda yalakalık yapacam diye saçmalamayı bırakın.
Evet yalakalıgın oyundaki bi hatayı belirten usere degil yetkisi olan yetkiliye belki buf scrol verir sana officalde be umut dünyasıDostum sakin ol, yorumum konuyu açana değil konuya cevap verene![]()
peki. alıntı veya cevapla kısmını kullanmadığınız için direk konu sahibine yazdığınızı düşündüm. mesajın sonuna not ekledim size özel değil forumda bunu yapan herkese itafen olduğunu. beni bu durum baydı çünkü, bu yüzden anlayışıma biraz önyargı karıştı.Dostum sakin ol, yorumum konuyu açana değil konuya cevap verene![]()
Anlamamak için direnme lütfen. Çok basit anlatıyorum. Konuyu okuyan yönetici kimin açtığına değil mevzunun ne olduğuna bakıyor ve cevap yazıyor. Aynı durumla sadece sen karşılaşmıyorsun. Ayrıca kodunu değiştirdiğin sürece magenin staff vuruşunu saniyede 100 de yapabilirsin, 100 saniyede 1 kere de yapabilirsin. Bu oyunda staffın nasıl vurulacağı, ne sıklıkla vurulacağını başka oyunlar belirlemeyecek diye düşünüyorum.Allah Allah bir şeyi komik bulup şaka diyince isyan etmiş mi oluyorum? Yani bi userin maddi getirisi olmadan ss alarak sorunu göstermesi gayet sıradan normal bi davranış ama bu işten para kazanan ve işi olan yöneticinin bu konuya ilgi göstermesi gayet normal ve sen bu bakış acısıyla yalaka değilsin anladım hocam.
+KOMİK cünkü bi magenin staf combosunu macro olarak algılamak cok sacma yani yazılımsal olarak zaten mage dmg arası denetlenir istediğin kadar hızlı bas o tuşa hızlanmaz hasarın
+KOMİK cünkü bi cok slotta zr1 yaparak kasan okcular varken bu uyarıyı bana veriyorsa bi sıkıntı var
+KOMİK cünkü ben macroyu savunmadım senin yalaka olduğun fikrini savundum acıklamanın benim tezimle alakası bile yok.
+KOMİK ben hata aramana yalakalık demiyorum sabah 8de cevap verdin vay be kaile aldın helal sana diye şakşakcılık yapmana yalakalık diyorum.
Arkadaşım İQ derecen oda sıcaklığında geziyorAnlamamak için direnme lütfen. Çok basit anlatıyorum. Konuyu okuyan yönetici kimin açtığına değil mevzunun ne olduğuna bakıyor ve cevap yazıyor. Aynı durumla sadece sen karşılaşmıyorsun. Ayrıca kodunu değiştirdiğin sürece magenin staff vuruşunu saniyede 100 de yapabilirsin, 100 saniyede 1 kere de yapabilirsin. Bu oyunda staffın nasıl vurulacağı, ne sıklıkla vurulacağını başka oyunlar belirlemeyecek diye düşünüyorum.
Aslında alıntı butonuna tıkladım fakat alıntı yapmamış. Ekranda gözükmemesine rağmen alıntı yapar herhalde diye düşündüm ama bundan sonra cevapla butonunu kullanacağımpeki. alıntı veya cevapla kısmını kullanmadığınız için direk konu sahibine yazdığınızı düşündüm.
Yazılım bilgini sorguladığım için özür dilerim.Arkadaşım İQ derecen oda sıcaklığında geziyor
Bahsettiğim oyun RİSE yani bu oyunda staff combosunda yapabileceğin hız belirlenmiş. Animasyon bitmeden hasarın cıkmasından bunu bile anlarsın hiç beynin olmasa bile
Sadece ben karşılaşıyorum demedim karşılastım ve vakit kaybetmeden bildirdim cünkü bu oyunda en son bu tarz bi olayda yakalanması gereken karakter mage macroya el verişli değil cünkü
Kodunu ( kod dediğin neyse artık) değiştiremezsin animasyonunu sıfır yapsan bile cıkacak hasarı databaseden cektiği icin vuralacak hasar bellidir.
LÜTFEN YETKİLELERİ YALAYACAK BAŞKA Bİ KONU BUL KENDİNE ya da geri bildrim ver işe yara.