İstek Saklanan yöneticiler ve olmayan açıklamalar

ByBrky

Üye
Uzun zamandır bir yöneticiyle yada açıklamayla karşılaşmadım. Oyun nasıl ilerleyecek? Şuan ne ile uğraşılıyor? Etkinlikler ne zaman başlayacak? Hiç bir konu hakkında bilgimiz yok. Sanki offline hikayeli bir oyundayız, ama o kadar kötü yazılmış ki yapacak bir şey kalmadı. Girdik, baktık, çıkıyoruz gibi bir hissiyat var. Ne zaman bir yönetici ortaya çıkıp biz buradayız diyecek?

orkungenel

Üye
Beklentisi yüksel olan kişilerin çoğunun güvenlerini yitirdi yönetim. Yakın zamanda bir hareketlilik beliyorum ben ama eğer gelecek güncelleemlerde beklentiyi karşılamazsa oyuncu sayısında çok büyük düşüşler olur gibi gözüküyor.

ByBrky

Üye
Beklentisi yüksel olan kişilerin çoğunun güvenlerini yitirdi yönetim. Yakın zamanda bir hareketlilik beliyorum ben ama eğer gelecek güncelleemlerde beklentiyi karşılamazsa oyuncu sayısında çok büyük düşüşler olur gibi gözüküyor.
Şu bi gerçek, her geçen gün aktif oyuncu sayısı azalıyor. Bu genel olarak tüm oyunlarda böyle sadece bu oyuna özel değil. New World'ün ilk günü bile 32. günü arasında devasa bir fark vardı. Fakat burada oyuncuların bırakmasına sebep olan ekstra şeyler görüyorum ve bunu tersine çevirecek herhangi bir hamle göremeyince üzülüyorum.

wultrox

Üye
Sizden parti istendiğinde cevap bile vermiyorsanız, aynı tutum size yapıldığında pek bir olumlu dönüş beklemeyin.
Sözüm meclisten dışarı.
Oyuncu kitlesi , Parti başkanları adam görev için yer istediğinde cevap bile vermiyor.
Boş bile olsa almıyor.
Ne bekliyordunuz ? oyunu yapanlarda sonuçta sizin kafada

morganlefay

Üye
artık new age başlıyor (başlayamadı).
New age denilen bırak yeni dungeonlar, etkinlikler vs gelmesini varolanları da kapatmakmış demekki :)

ByBrky

Üye
artık new age başlıyor (başlayamadı).
New age denilen bırak yeni dungeonlar, etkinlikler vs gelmesini varolanları da kapatmakmış demekki :)
Toplulukla iç içe olacağız söylemlerinden sonra bu şekilde davranmaları sıkıntı doğuruyor.

ForVictory

Üye
Sizden parti istendiğinde cevap bile vermiyorsanız, aynı tutum size yapıldığında pek bir olumlu dönüş beklemeyin.
Sözüm meclisten dışarı.
Oyuncu kitlesi , Parti başkanları adam görev için yer istediğinde cevap bile vermiyor.
Boş bile olsa almıyor.

hahahah hocam ne alaka. Partiye almadılar diye konuyu nerden nereye getirmişsiniz

kingoforcs

Üye
bence siz çok sabırsızsınız ne oldunuz ne var bekleyin bakalım daha server başlayalı ne kadar oldu.

ByBrky

Üye
bence siz çok sabırsızsınız ne oldunuz ne var bekleyin bakalım daha server başlayalı ne kadar oldu.
Kendimi düşündüğüm için burada değilim. Bir şey olduğum da yok. Konuyu çarptırmayın. Oyunun geleceği için soru soruyoruz. Maalesef bizim ülkemizde her alanda böyle. Bir şeyi yapana değil, önce neden yaptın diye sorana karşı çıkıyor memleket.

Solyd

Üye
Oyun çıkalı 1 ay olmuş, 1 ayda 3 güncelleme gelmiş adam diyor ki yöneticiler saklanıyor. Sana her dakika bu hafta karakter animasyonları ve drop oranları hususunda çalışacağız tarzında bir rapor mu verecek ahhahahh.

Bunun haricinde dungeon'ların kesinlikle aktif edilmesi gerekiyor. 65 olan arkadaşlar için oyun artık sadece akşam işten gelince pk atıp çıkmaktan ibaret.

Edit: Ayrıca mesleklerin de crafting kısımlarının artık aktif edilmesi gerekiyor diye düşünüyorum.

ByBrky

Üye
Oyun çıkalı 1 ay olmuş, 1 ayda 3 güncelleme gelmiş adam diyor ki yöneticiler saklanıyor. Sana her dakika bu hafta karakter animasyonları ve drop oranları hususunda çalışacağız tarzında bir rapor mu verecek ahhahahh.

Bunun haricinde dungeon'ların kesinlikle aktif edilmesi gerekiyor. 65 olan arkadaşlar için oyun artık sadece akşam işten gelince pk atıp çıkmaktan ibaret.

Edit: Ayrıca mesleklerin de crafting kısımlarının artık aktif edilmesi gerekiyor diye düşünüyorum.
Gelen 3 güncellemede çok ufak detayları kapsıyor. Oyuna olmayan bir şey eklemediler. Hatta olan şeyler hala kapalı. Kimsenin burada rapor beklediği de yok. Bak kendin yazmışsın. Şu gelmeli bu gelmeli diye. Bi beklentin var. Bizimde var ve bu yüzden soruyoruz. İyiyi örnek alsınlar istiyoruz kötüyü değil. Artık bir çok oyunda yama notlarıyla birlikte yol haritası hakkında oyunculara bilgilendirme yapılıyor. Burada senin aleyhine bir iş de yapmıyoruz. Desteklemek istemiyorsan destekleme, köstekte olma...

Vioneeraa

Üye
geldik battık gidiyoruz diye oyun mantıgını paraya çevirmeye çalışan arkadaşa tek cevabım yallah kapı orda kanka ağlama burda fazla

Deasis

Üye

O gelen 3 tane şey kesinlikle güncelleme değil, ufak tefek düzeltmelerdi. Kaldı ki o yapılan düzeltmeler de zaten yıllarca süren test döneminde yapılması gereken çok basit şeylerdi. Dungeon beklemek için kesinlikle 65 olmaya gerek yok oyun şuan 60tan sonra bitiyor. Bir tek 62 skilli için mageler 2 level daha kasıyor.

Oyun açılmadan önce 10 günde 1 "işte bilmem ne zırhının çizimi, işte bilmem ne animasyonu vs." diye oyunun hangi aşamada olduğunun videolarını atan aynı yöneticiler değil miydi? Şimdi de "dungeonlar şu aşamada, yeni güncellemer şu durumda vs." diye video atabilirler ya da açıklama yapabilirler diye düşünüyorum?

Sertoskii

Üye
Sözüm meclisten dışarı.
Boş bile olsa almıyor.
Aradığım yorumlardan birisi, ama sonra şöyle cevap verir bazı oyuncular 'kardeşim cevap vermek zorunda değilim' o zaman yönetimde sana olası bir durumda cevap vermek zorunda değil. Yaşattığını yaşarsın derler ya o misal buda.

ByBrky

Üye
O gelen 3 tane şey kesinlikle güncelleme değil, ufak tefek düzeltmelerdi. Kaldı ki o yapılan düzeltmeler de zaten yıllarca süren test döneminde yapılması gereken çok basit şeylerdi. Dungeon beklemek için kesinlikle 65 olmaya gerek yok oyun şuan 60tan sonra bitiyor. Bir tek 62 skilli için mageler 2 level daha kasıyor.

Oyun açılmadan önce 10 günde 1 "işte bilmem ne zırhının çizimi, işte bilmem ne animasyonu vs." diye oyunun hangi aşamada olduğunun videolarını atan aynı yöneticiler değil miydi? Şimdi de "dungeonlar şu aşamada, yeni güncellemer şu durumda vs." diye video atabilirler ya da açıklama yapabilirler diye düşünüyorum?
Güzel yorum. Sadece oyunun daha iyi olması için katkı yapmaya çalışıyoruz. Ama insanlar içindeki fanboyluktan heralde olayı bambaşka yerlere çekiyor. Üstüne birde suçlama yapıyor. Ama daha öncede dediğim gibi maalesef ülkemizde soru soran insanlar hep yargılanmak isteniyor. Twitchde yayın yok, youtubeda video yok, forumdaki konularda yorum yok, discordda odalar kapalı yazı yazan yok, herhangi bir yol haritası yok. Örnek veriyorum; sadece güncelleme notlarının sonunda önümüzdeki 14 gün içerisinde zindanların açılmasını planlıyoruz gibi yol haritasını söyleseler olay bambaşka bir hal alır.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt