biancofox_
Üye

Kulaktan doğma bilgiler bazen kafa karıştırıyor aslı varmıdır kim söyledi neye göre söyledi beklenti içerisine girelimmi ?
Yarın yani dimi haftaya salı olmasınZindanlar gelecek güncellemede bir aksilik olmazsa aktif edilecek. Güncellemenin ise salı günü gelmesi planlanıyor.
Bir aksilik olmazsa evet yarın.Yarın yani dimi haftaya salı olmasın![]()
Zindan da inş pot atmazİnşallah bir aksilik olmaz. Solo oyuncular için exp ve item kasmak çok zor. Belki zindanlar işi kolaylaştırır.
Günlük giriş hakkı olacak. Giripte tüm gün level kasarım diye düşünüyorsanız hiç beklemeyin. Bir zindandan levele göre max %1 exp alırsınız.İnşallah bir aksilik olmaz. Solo oyuncular için exp ve item kasmak çok zor. Belki zindanlar işi kolaylaştırır.
Bunca zamandır bir tane bile bildirim yok , kulaktan duyma bir haberi dogrulamak için gelip adam bilgi verdi gitti ya abi nasıl bir topluluk yönetiminiz var aklım almıyor artık.Zindanlar gelecek güncellemede bir aksilik olmazsa aktif edilecek. Güncellemenin ise salı günü gelmesi planlanıyor.
Bu konu hakkında ROW Discord sunucusundaki tr-sohbet üzerinden günlerdir bilgi veriyoruz. Ek olarak forum ve biletler üzerinden de bilgiler veriliyor.Bunca zamandır bir tane bile bildirim yok , kulaktan duyma bir haberi dogrulamak için gelip adam bilgi verdi gitti ya abi nasıl bir topluluk yönetiminiz var aklım almıyor artık.
neden bu konuyu açtığımı anlamışsındırBunca zamandır bir tane bile bildirim yok , kulaktan duyma bir haberi dogrulamak için gelip adam bilgi verdi gitti ya abi nasıl bir topluluk yönetiminiz var aklım almıyor artık.
Bence bu tür oyuna hype verecek güncellemelerin etkinliklerin duyurusunu genel bildirim üzerinden yapılsa daha iyi olur. öyle dedi bu dedi kim dedi orda gördüm burda gördüm vs.vs. can sıkıcı gerçektenBu konu hakkında ROW Discord sunucusundaki tr-sohbet üzerinden günlerdir bilgi veriyoruz. Ek olarak forum ve biletler üzerinden de bilgiler veriliyor.
Resmi olarak gelmediği için o tarzda bir duyuru atılamaz. Güncellemeyle eklendikten sonra dediğiniz gibi paylaşılır.Bence bu tür oyuna hype verecek güncellemelerin etkinliklerin duyurusunu genel bildirim üzerinden yapılsa daha iyi olur. öyle dedi bu dedi kim dedi orda gördüm burda gördüm vs.vs. can sıkıcı gerçekten
En azından forumda bir konu ve dcdede sabitlenmiş mesajlar olabilirBence bu tür oyuna hype verecek güncellemelerin etkinliklerin duyurusunu genel bildirim üzerinden yapılsa daha iyi olur. öyle dedi bu dedi kim dedi orda gördüm burda gördüm vs.vs. can sıkıcı gerçekten
güncelleme gelmeden tr sohbette belirtilmesi yanlış o zaman , herkes için süpriz olsun oyuncular arasında doğrumu yanlışmu tereddütünde kalmayalım.Resmi olarak gelmediği için o tarzda bir duyuru atılamaz. Güncellemeyle eklendikten sonra dediğiniz gibi paylaşılır.
Yetkililerin verdiği bilgi bu şekilde. Bahsettiğiniz gibi doğru bilgiye ulaşmak için forum & discord veya oyun içerisinden yetkililere ulaşabilirsiniz.güncelleme gelmeden tr sohbette belirtilmesi yanlış o zaman , herkes için süpriz olsun oyuncular arasında doğrumu yanlışmu tereddütünde kalmayalım.
Nasıl yani discordta bir yetkiliye x_kral_Tr yeni guncellemede ne var söylermisin diye mesaj attığımızda bize direk icerigi bire bir söylüyorlarmi, bu aşırı ilginç geldi şuanYetkililerin verdiği bilgi bu şekilde. Bahsettiğiniz gibi doğru bilgiye ulaşmak için forum & discord veya oyun içerisinden yetkililere ulaşabilirsiniz.
Yetkililerin açıklamış olduğu bilgilere ulaşmanız açısından belirtildi. Resmi olarak paylaşılmayan hiçbir içeriğe bir kullanıcı erişemez.Nasıl yani discordta bir yetkiliye x_kral_Tr yeni guncellemede ne var söylermisin diye mesaj attığımızda bize irek icerigi bire bir söylüyorlarmi, bu aşırı ilginç geldi şuan
x_kral_TrNasıl yani discordta bir yetkiliye x_kral_Tr yeni guncellemede ne var söylermisin diye mesaj attığımızda bize direk icerigi bire bir söylüyorlarmi, bu aşırı ilginç geldi şuan