Öneri Salın gitsin

osmanyeginoglu

Üye
oyunu gördük anladık her şey çok güzel.alfa süreci şu levelleri direk 70 yapında birazda pk keyfi yaşayalım.açıkcası 58 levele kastım ama silinecek diye uğraşmak zaman harcamaktan başka bişey değil.açıkcası oyunun son çıkacağı zamanı bekliyor olacağım alfa süreci bukadar sıkı görevler olmamalı diye düşünüyorum...

Black Vortex

Üye
alfa 1 in amacı pk yi test etmekti. alfa 2 nin amacı bu görev vs diğer mekanikleri test etmekti. amaç o zaten. sen pk yap, oyunu gör anla diye alfa 2 açılmadı.

KarpathiaN

Üye
oyunu gördük anladık her şey çok güzel.alfa süreci şu levelleri direk 70 yapında birazda pk keyfi yaşayalım.açıkcası 58 levele kastım ama silinecek diye uğraşmak zaman harcamaktan başka bişey değil.açıkcası oyunun son çıkacağı zamanı bekliyor olacağım alfa süreci bukadar sıkı görevler olmamalı diye düşünüyorum...

Pr server degil ki burasi 70karakter alip pk atasın. TEST surecinde ekiple birlikte hazırlık ve cozum amaclı buradasın. Olaya cok yanlıs bakmıssın bence.

Alvarez

Üye
Pr server degil ki burasi 70karakter alip pk atasın. TEST surecinde ekiple birlikte hazırlık ve cozum amaclı buradasın. Olaya cok yanlıs bakmıssın bence.
Hocam alfa 1 de mekanikler boyle iyi degildi. Bu mekaniklerle de test etmek gerekiyor arkadas bunu anlatmaya calismis.

LosTurcos

Üye
Firmanın önünde bir plan program var, ALFA 1 PVP idi ALFA 2 PVE

Muti

Üye
Alfa-2'nin amacı Pve'yi ve görevleri test etmek olduğu için dediğin olmaz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt