Öneri Satan'ın Kapsamlı Bug - İstek - Öneri - Şikayet listesi

Satan

Üye
Maşallah çok yapıcı bir konu olmuş. Gerçek bir bug tester görüyorum. Ama bana kalırsa bu buglarin ve hataların tamamı düzeltilir, zor şeyler değil. Bence en büyük sıkıntı classlarin oynanış mekanikleri ve bunlarin sadece belli bir oyundan esinlenmiş olması.

Piyasada harika PVP ve PVE oynanış mekanikleri olan oyunlar varken, neden çağdışı bir oyundaki classlari bire bir aktarıyoruz ki? Ben isterdim ki 4 class varsa bunların tamamında en azından 10-15 farklı build yapabilelim, oynanış çeşitlensin, daha hızlı, akışkan olsun
Halihazırda olan sınıfların animasyon ve efektleri iyileştirilse, silah ve element hasarları, true damage gibi hasar çeşitleri gerçek anlamda diğer oyunlardaki gibi yerleştirilse, 3 buildi tam anlamıyla yapabilsek kâfi.

Mesela Warrior için hasarı az gerçek bir tank seçeneği olsa. Farklı zırh silah ve stat gerektirse. Veya tam olarak knight seçeneği olsa, orta hasar ama daha hızlı oynanışı olan. Her class'ın farklı PvE ve PvP yetenekleri olsa kendine has.

15 değil gerçek anlamda 3 build olsa o bile güzel olurdu.

anil

Üye
Halihazırda olan sınıfların animasyon ve efektleri iyileştirilse, silah ve element hasarları, true damage gibi hasar çeşitleri gerçek anlamda diğer oyunlardaki gibi yerleştirilse, 3 buildi tam anlamıyla yapabilsek kâfi.

Mesela Warrior için hasarı az gerçek bir tank seçeneği olsa. Farklı zırh silah ve stat gerektirse. Veya tam olarak knight seçeneği olsa, orta hasar ama daha hızlı oynanışı olan. Her class'ın farklı PvE ve PvP yetenekleri olsa kendine has.

15 değil gerçek anlamda 3 build olsa o bile güzel olurdu.
Eveet ben de onu demek istedim zaten, yani her sınıfta 3'er taneden 12 build gibi.

Satan

Üye
Benden bu kadar arkadaşlar, iki gündür oyuna giriyorum yapacak birşey bulamayıp çıkıyorum. Gördüğüm kadarıyla fazla oyuncu da kalmamış. Olan da bug tespiti için değil pk atmak için takılan kocu tayfa, e onlarla oynamak da istemiyorum. Size kolay gelsin.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt