İstek Savaşlarda rekabet ve ödül sistemi

ZeusHazretleri

Üye
Merhaba arkadaşlar aklımdan geçen bir öneriyi sizinle paylaşmak istiyorum. Oyundaki savaşların bir amacının olmasını full pvp tabanlı rekabet olmasını istiyorum.

Bu rekabeti attırmak ve savaşlara katılım oranını arttırmak için cezbedici ödül sistemi olabilir.
-Kazanan Irk Exp Artışı
-Kazanan Irk Np Artışı
-Keeper guard tarzı koruyucuları kesen ya da koruyan oyuncular için ayrı ödül sistemi vs gb...

Sizinde düşüncelerinizi alabilirmiyim

Son düzenleme:

Sis

Üye
Katılıyorum, savaşlar kuru kuruya yapılırsa; PVP alanlarından farklı bi haz vermez. Kesinlikle bir ödülü olmalı.

Siyah34

Üye
Savaşları sadece adam keserek değil. Farklı görevler le de kazana bilelim. Örneğin kalenin duvarını tamir et veya esirleri kurtar

CAZBEM

Üye
Merhaba arkadaşlar aklımdan geçen bir öneriyi sizinle paylaşmak istiyorum. Oyundaki savaşların bir amacının olmasını full pvp tabanlı rekabet olmasını istiyorum.

Bu rekabeti attırmak ve savaşlara katılım oranını arttırmak için cezbedici ödül sistemi olabilir.
-Kazanan Irk Exp Artışı
-Kazanan Irk Np Artışı
-Keeper guard tarzı koruyucuları kesen ya da koruyan oyuncular için ayrı ödül sistemi vs gb...

Sizinde düşüncelerinizi alabilirmiyim

26.10.2020 tarihinde öneri şikayete bıraktığım bi öneriydi .​

National point IRK PUANI ile SATIN ALIM . Knight online oyuncularına hitap edilmeye çalışan bir oyun olucağı için np demek herhalde sıkıntı olmaz . NP ile satın alım olmalı ki çok güzel tatlı olur düşüncem herkes beğenicektir bunu . Her 20k np de 1 %100 drop oranı artışı sağlayan 1 adet toz veya pot tarzı bir item olucak ve bu item 12 veya 24 saat sürmeli orası size kalmış . Her 50k np de 1 adet %15 rare %85 high class item içeren kutu verilmeli her kutunun ismi rengi farklı ve şans oranları üstüne geldiğimizde gösterilebilir , bunlar trade edilebilir . Her 100k np de +1 stat alınmalı ve max +15 stat alınmalı . 500k np de 1 kereye mahsus +7 en yüksek seviye zırh istediğimiz kısımını almalıyız ve trade edilmemeli . 1m np de ise 1 kereye mahsus +7 en yüksek seviye silah veya kalkan almalıyız ve trade edilmemeli . NATİONAL POİNT IRK PUANI YARIŞI OLMALI HER AY . EN ÇOK NP KASAN IRKA ÖZEL BUFF VERİLMELİ VE 1 AY KALMALI DİREK KAZANAN IRKIN +%5 HP +%5 MP +%10 ATACK POWER +%10 DEFANCE VERİLMELİ . BUNU SAĞLAMAK İÇİN HER 2 IRKIN MAXİMUM SAYIDA OYUNCU ALMASI GEREKLİ MİSAL 5 BİN PROTEAN 5 BİN VAZGEEÇENLER OLMALIKİ DENGE OLSUN ADALETSİZLİK OLMASIN . PK ANLAMLI OLSUN VE HERKES BİR OLSUN KENDİ IRKI İÇİN SAVAŞSIN HEM KENDİ İÇİN HEM IRKI İÇİN SAVAŞSIN .BU DURUM İTTİFAK OLMANIN DA ÖNÜNE GEÇİCEKTİR. İTTİFAK (KARŞI IRKLA ANLAŞIP BİRBİRİNİ ÖLDÜRMEME OLAYI ) BU SAYEDE ARKADAŞI DA OLSA HER TÜRLÜ ÖLDÜRMEK ZORUNDA ÇÜNKÜ NP YARIŞI VAR KENDİ BUFFLARINI KAZANMAK VEYA KAYBETMEMEK İSTEYECEK. 2. başlıkta belirttiğim gibi ırk değiştirme olmamalı ki anlamı olsun .

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt