Savunmayacağım.

Nazzy

Üye
Herşeyin güzel olacağını düşünerek yani olumlu düşünürek hareket etsek daha iyi olur

Vying

Üye
Herşeyin güzel olacağını düşünerek yani olumlu düşünürek hareket etsek daha iyi olur
Umarim hersey guzel olucak dostum. Bu hafta sakinim ama ilk zamanlarda biraz gerginlik oldu bi kutuplasma oldu kalp kirmalar oldu. Herseyin yoluna girecegi inancinda olmak istiyorum elbette

kafadar33

Üye
alternatif oyunlara yönelin beyler o zaman ne denilebilinirki acılınca gelirsiniz siz de ne kadar meraklısınız anlamadım hazır olmayan yemek önüne geldiğinde geri
gönderen sensin hazır olmadığı icinde dert yanan sensin bekle da bi hazır olunca tadına bakacan sende....

Nazzy

Üye
Umarim hersey guzel olucak dostum. Bu hafta sakinim ama ilk zamanlarda biraz gerginlik oldu bi kutuplasma oldu kalp kirmalar oldu. Herseyin yoluna girecegi inancinda olmak istiyorum elbette
Bu gerginlik normal yalnız tek taraflı düşünmemekte çok önemli bizim için nelerle uğraştıklarını düşünmemiz biraz empati kurmamız gerekebilir

TswX

Üye
sorunlu bir oyun oynamaktansa sorunsuz bir oyun oynamayı tercih ederim geç açılsın olabilir böyle şeyler

Hellraiser

Üye
Arkadaşlar sabırlı olalım. Benim şahsi fikrim oyunun tamamen mükemmelleştirilme açısından gerekli önlemlerin alınarak adımların atıldığı yönde. Hepimiz bir an önce oynamak istiyoruz fakat getirisi-götürüsü hesaplanarak yapılıyor bu işler. Saygı duyup beklemek en mantıklısı.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt