İstek Saygısızlık,Fazla naz aşık usandırır. İçeri!!!

suchen

Üye
1)Discord sunucusunda announcements kanalı varken, tüm kanallarda mesaj gönderimini engelleyip sohbet kanalından duyuru geçiliyor.
2)Arkadaşım ticket atıyor problemini belirtiyor, otomatik cevap gibi merhaba savaşcı problemini bize ilet diye cevap alıyor.
3)Bakım yapılacak, çat diye haber vermeden, adam yerine koymadan sunucu bakıma alınıyor.

Bu yazdığım hususlar bana saygısızlık olarak geliyor, çok severek oynadığım rise onlineı oynayamıyorum.Lütfen bize saygı duyup haberli yapın şu işleri.

iBOOOOO

Üye
Umarım mesajları silen ve konu kapatan bir moderatör gelmez :)

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Merhaba.

Şu an için oyunumuz yeni açıldığından kaynaklı bizimde beklemediğimiz bir dizi problem/sorun çıkmakta ve bunları hemen çözüme kavuşturmak için 7/24 çalışmaktayız.
Bakımlarımız bazen bizim planladığımızın dışına çıkabiliyor bu nedenle maalesef.

Discord kanallarının kapalı olma sebebine gelecek olursak tahmin edersiniz ki çok fazla yeni katılan kullanıcı mevcut aramıza ve çok büyük bir kısmı sadece ( oyuna dahi giriş yapmamış, oyunla alakası olmayan ) kötülemeye gelip, sağa sola saldırganlık yapmak için gelen kişiler. Bu nedenle sorunlarımızı minimize edene kadar kapattık sadece, en kısa sürede tekrar sohbet kanalları konuşmaya açılacak.

Taurus

Üye
Ben bu oyunu yeni indirmedim her testine katıldım geri bildirim verdim şuanda oynuyorum şikayetim eleştirim var konu açıyorum siliyorsunuz yorum yapıyorum siliyorsunuz yaptığınız iş mi ?

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Eleştirilere açık olduğumuzu bilmeniz gerekiyor bu durumda zaten uzun süredir bizi takip ediyorsanız, demek ki bir yerde dozu kaçırıyor, sinirinize hakim olamıyor söylememeniz gereken şeyler söylüyorsunuz, bu nedenle sadece kurala uymayan konunuz siliniyordur.

Eleştiri yaparken kendinizi de yaptığınız eleştiri tarafına koyup düşünürseniz bir sorun yaşamazsınız bence.

ahmetbey34

Üye
Eleştirilere açık olduğumuzu bilmeniz gerekiyor bu durumda zaten uzun süredir bizi takip ediyorsanız, demek ki bir yerde dozu kaçırıyor, sinirinize hakim olamıyor söylememeniz gereken şeyler söylüyorsunuz, bu nedenle sadece kurala uymayan konunuz siliniyordur.

Eleştiri yaparken kendinizi de yaptığınız eleştiri tarafına koyup düşünürseniz bir sorun yaşamazsınız bence.
gerçekten komedi gibi bizimde anlayamadığımız sorunlardan dolayı anlık bakıma alıyoruz dıyorsunuz .anlayamadıgınız sorunlar olucaktıda neden oyunu açtınız onca pus eşyası sattınız..

lMorteux

Üye
Bu duruma sevinmelisin adamlar oyun daha iyi olsun diye ugrasiyorlar kimse bize onu alin bunu alin demedi zaten telafisi yapilcak dediler biraz sakin ol brom seviyorum seni

iBOOOO

Üye

Her biriniz aynı değilsiniz zaten aranızda şimdiye kadar benim şahsen olumsuz olarak gördüğüm 1 kişi var hiç bir şekilde eleştiriye açık değil kendisi hesabımı kapatma ile tehditte bulunmaya kadar gitmiştir kendisi ve yapmışta sanırım önceki hesabıma giriş yapamıyorum :)

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Her biriniz aynı değilsiniz zaten aranızda şimdiye kadar benim şahsen olumsuz olarak gördüğüm 1 kişi var hiç bir şekilde eleştiriye açık değil kendisi hesabımı kapatma ile tehditte bulunmaya kadar gitmiştir kendisi ve yapmışta sanırım önceki hesabıma giriş yapamıyorum :)
Forum üzerinde çok büyük kural ihlali olmadığı sürece bir banlama/yasaklama yapılmıyor. IP Adresinizden önceki nickinize de baktım ancak herhangi bir yasaklamanız bulunmuyor. Sadece bu hesabı oluşturduğunuz için '' Multi Hesap '' nedeniyle diğer hesabınız yasaklanacaktır kısa süre içerisinde güvenliğe takılıp.

iBOOOO

Üye
Önceki hesabıma giriş yaptığım zaman sayfa yüklenmiyor beyaz ekranda kalıyordu öylece. Geçmişi temizleyip profilime giriş yapmadan bakabiliyordum neyse yeni üyelik açtım şuan bir problem yok teşekkür ederim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt