Scepter Staff nereden ve + kaç düşüyor?

SleeplessUll

Üye
Bir paper mage olarak kullanabileceğim ideal silahlardan birinin scepter Staff +8 olduğunu gördüm fakat nereden düştüğü hakkında bir fikrim yok. Bilgisini paylaşabilecek, yardımcı olacak birileri varsa çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.

Soru da bilgiden doğar, cevap da. - Hz. Mevlana

ReginaMeis

Üye
Bir ara sattığım bir staff vardı paper için ama. Direkt +8 düşmüyordu. Harpy veya Soothsayer'dan düşmüştü.

thedarga

Üye
scepter staff düşmüyor. +1 olarak alıp basıyorsun paper giysiler gibi

SleeplessUll

Üye
paper giysilerle aynı oranları. tamamen şans. 3 tane 7 den 1 tane 8 paper da bastım. 10 tane den 1 tane de :)
bu oranlar gerçekten ağır rng gibi geliyor bana, geçen gün üst üste 3 tane +7 geçerken 2 gündür +6'da yanıyor hepsi, sanırım yazılımı daha iyi hissetmem gerek :ROFLMAO:

sz240mon

Üye
Az önce elimdekini 16M'e sattım. Tam sayısını hatırlamıyorum fakat envanteri 10-15 kere doldurup boşaltmama rağmen +8 Scepter elde edememiştim. Üretmeye çalışmak riskli. Maliyetine göre piyasa fiyatları gayet uygun. Satıcı bulmanızı öneririm.

MrJacues

Üye
Az önce elimdekini 16M'e sattım. Tam sayısını hatırlamıyorum fakat envanteri 10-15 kere doldurup boşaltmama rağmen +8 Scepter elde edememiştim. Üretmeye çalışmak riskli. Maliyetine göre piyasa fiyatları gayet uygun. Satıcı bulmanızı öneririm.
Çok uyguna satmışsınız, elinizdeki eşya basma ihtimaline oranla çok yüksek RNG faktörü gerektiren bir eşya her ne kadar Common bir item olsa bile +8 şans faktörü zor. Tekrar belki 16M'e basamazsınız çünkü dediğiniz gibi gıcık bir upgrade oranı var belki %5 veya daha düşük.

MrJacues

Üye
yeşil ile bastım ki buradaki admin daha önce scrolların birbirine üstünlüğü yok demişti.
Merhaba sevgili Helper,

Herhangi bir veriyi şuursuzca veya bilgi sahibi olmadan oyuna işlememiz imkansız. Şu an oyunumuz erken erişimde ve düzenlenmesi gereken birçok şey var. Bu aşamada birçok şey tam oturmamışken değişmesi olası olan bilgileri rehber olarak paylaşmak ardından da sürekli değiştirmek zorunda kalmak pek akıllıca bir hareket olmayacaktır. İlerleyen zamanlarda yeterli ölçüde bilgilendirme yapılacaktır.

Silah ve zırhlara dair "drop" listesi; ilerleyen zamanlarda paylaşılacak dahi olsa sadece harita veya etkinlik özelinde genel olarak paylaşım yapılacaktır, yaratıklara özel drop bilgisi paylaşılmayacaktır.

Hammadde ve materyallere dair "drop" listesi; en yakın zamanda detaylı olarak paylaşılacaktır.

Crafting ve tarifleri; en yakın zamanda detaylı olarak paylaşılacaktır.

Upgrade oranları;
Certain
Very High
High
Medium
Low
Very Low
şeklinde paylaşılacaktır. Herhangi bir eşyayı yükseltmek istediğinizde başarıyla yükseltme şansınızı oyun içi arayüzde yukarıdaki ifadelerden birisi ile belirtilmiş şekilde görebileceksiniz.
Örneğin; +4'e yükseltmek istediğiniz "epic" bir eşyayı Epic Upgrade Scroll ile yükseltmek istediğinizde "High" oranını gösterirken, Arcane scroll ile denediğinizde "Medium" şeklinde gösterecek. Yine "Certain" olarak ifade edilen yükseltmeleri görebilecek ve %100 başarı ile yükseltme yapacağınız eşyaları ve seviyelerini öğrenmiş olacaksınız.
Justice böyle bir şey yazmış. Yürürlüğe geçti mi bilmiyorum ama bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.(y)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt