Sebepsiz Ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ken321

Üye
Başlık dikkat çekmek için sebebini arkadaşımdan az önce öğrendiğimde forum açtım.

22.06.2022 Tarihinde sabah leather set bastım fakat bug varmış ben 1 haftadır aynı şeyleri yapıyorum. 1. leather set basıp pazar koyuyorum 2. dungeon giriyorum. İşlerimden dolayı bir süre oyun ile ilgilenemediğimden 1 haftadır bu şekilde hesap en azından boşta durmasın dedim fakat bug varmış yani ben zaten şuan oyunla pek ilgilenemiyorum maksat hesap boşta kalmasın ama gel gör ki hesap ban yemiş.
Oyunun hatasından dolayı bunu suistimal edenler için okey ama benim hesabın verilerini kontrol ettiklerinde 1 hatfadır sabit yaptığım şeyler yani yazık günah değil mi binlerce materyal var hesapta. Totalde 100k 'dan fazla materyal var hesapta ben bunları satın almadım saatlerce günlerce topladım.
Rogue 64lvl - Warior 63lvl - Mage 55lvl

Ek olarak hesabımda ne kadar Leather varsa ve o gün bastığım ne kadar item varsa hepsi silinsin hiç önemi yok ben sadece hesabımı geri almak istiyorum.

Hesap adı: Ken321
Ticket attım fakat geri dönüş yapılmadı.
Hesabımın açılmasını yada belirli süreliğine yasaklanmasını talep ediyorum buradan yetkililere rica ediyorum. @SunRise @BEARFACT

Son düzenleme:

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Bu tarz konuların yeri maalesef forum değil, bir ceza aldıysanız destek bileti açmanız gerekmektedir. Açtıysanız cevabını beklemeniz gerekmektedir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt