Öneri SEISM0 F0RESTCHEFFFF AnDY1 şu 3 pm halen milleti dolandırmaya çalışıyor!!

ImHardman59

Üye
SEISM0 F0RESTCHEFFFF AnDY1 şu 3 pm halen milleti dolandırmaya çalışıyor.
SEISMO adlı hırsız bana pmden itemi alıcam 16 gb ama buq var bana sattığında ben bunu pazara koyamıyormuşum dedi F0RESTCHEFFFF Pm ile Bende Bu Arada arkadaşım clandan OOKİDNapper arkdaşımı çağırdım dorion1 çağırdım giremediği için dorion 6 geçtik bana SEISM0 geçer geçmez trade attı ımHARDMAN59 Hesabıma kabul etmedim OOKİDNapper clan arkadaşıma itemi verdim pazarı kurdurdum bak dedim öyle buq yok dedim ve bana yazdı eline takarmısın itemi ve o arada OOKİDNapper itemi istedim takmak için o sırada clan arkadaşıma benden önce trade atıyor OOKİDNapper Ben Trade attım diye sanıyor ve tradeyi okeyliyor itemi bizden çalıyor lütfen ilgilenirseniz sevinirim bu hırsız halen dorionda 3 hesapla milleti doalndırmaya çalışıyor Bu kişinin 3 Hesabı var

Biz Bir Oyuna geldik Bizimde hatamız var ama giden Kaleb,s hate +3 Rise Online Loglara ve konuşmalara bakarlarsa olay anlaşılır 2 gün olcak halen bekliyoruz Adalet bekliyoruz Arkadaşlarda dikkat etsin bu hırsızlara

Ekli dosyalar

• hırsız.png
    hırsız.png
    4.8 MB · Görüntüleme: 95
  • hırsız1.png
    hırsız1.png
    223.5 KB · Görüntüleme: 95

XXFOXX32

Üye
Bu tür olaylar sıkça bu tür MMPORG oyunlarında karşılaşılıyor ve neden destek bekliyoruz ... Emek vermeden bu tür insanlar malesef gerçek hayatta ve sanal dünyada da karşımızda lütfen değerli yöneticilerimizi bu olayla ilgilenmesi için destek ekibi oluşturmasını rica ediyoruz. Teşekkür ederim.(N0FriendOnlyWar)

JOURNAL

Üye
Sözlerime öncelikle geçmiş olsun diye başlıyorum,

Oyun yönetiminin umarım birşeyler yapacağını düşünerek;
Oyuncularının yaşadıkları bu tarz konularda insiyatiflerini kullanarak daha düzgün, elit bir ortam sağlamalarının gerektiğini düşünmekteyim. Çünkü, bu olayın çözümü eğer çözülmezse bu insanlıktan nasiplerini almamış lavuklar bu işleri yapmaya devam edip insanların günlerce, aylarca, hatta yeri gelip yıllarca verdiği emeklere knight online'daki gibi çökecekler. Benzetmek gibi olmasın yönetimi NTTGame gibi yaparlarsa, kim bilir tarih kaçtı. Hala çözmediler ve insanlar devam ettiler piyasa çökmüştü. Oyun lanetlenmiş gibi dolandırıcılardan geçilmiyordu o aralar. Umarım diğer oyunculara örnek teşkil edip dolandırıcılık yapma zihniyetini yerleştirmezler. Çünkü bunun bir yaptırımı olmalı.
Logları görüntüleri konuşmaları mevcuttur. Bu tip insanlar oyunda olduğu gibi realda da dolandırıcılık yapmakta olduğunu düşünüyorum. Ancak, bu insanlar realda yakalandığında bunun bir cezai yaptırımı var. Aynı şekilde oyun yönetiminin bunu göz önünde bulundurması gerek.

Tekrardan geçmiş olsun dostum.

DRAGONMAN

Üye
Hırsız her yerde hırsız ama bu tip insanlar her zaman her ortamda şekil değiştirerek insanların emeklerini ve önemlisi zamanını bir şekilde çalmaktan vazgeçmeyecektir Bu tarz problemleri yetkililerin oyunun huzuru güvenliği bozulmaması açısından sıkı takipte kalarak inisiyatif kullanması problem yaşayan oyuncularında sorunları çözülmesi açısından tabi büyük önem taşıyor

ImHardman59

Üye
teşekkürler arkadaşlar herşey için hepimiz bir olduğumuz için sayın rise online ekipbinden güzel bir mesajını aldım ve Şöyle Sizinle Paylaşmak istedim Aarvad topraklarını korumamızda bize yardımcı olduğun için sana minnettarız. Raporun neticesinde ilgili oyunculara cezai işlem uygulanmıştır. Fakat Şimdi Bir Sorun varki KALEB,S HATE +3 İtemim Oyuncu piyasasına karıştığı için itemi geri vermiyolar yada veremiyolar bilmiyorum bu nasıl olur Bu Oyunun içine herşeyi eklerler silebilirler ama konu biz olunca tek kişi mahdur oluncamı silahmızı alamıyoruz ben günlerce defalarca kaçırmadan zindanıma girip o silahı aldım umarım son attığım ticketlar boş gelmez Rise Onlinenin adaleti böyle kalmamalı saygılar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt