Seri + Basma Bug BU oyunun lag probleminden kaynaklanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ofa0636

Üye
Laglı pazar server larında anımasyonu geç kutucugunu işaretledik den sonra seri şekilde enter tusunu basıldıgında hızlı bi şekilde + basılabılıyor bunu bir arkadaşımdan öğrendim ve bunu birçok leather basan arkadaş da yapıyor bende hile veya program olmadığı + oranlarında herangi bir deiğişme olmadığı için bi kaç defa bu şekilde leather bastım ve satmak için pazara koydum 5-6 saat sonra çarım dc oldu ve tekrar girmeye çalıştığımda çarım ban yemişti. ben hiçbir program kulanmadım bu sadece oyunun bir bug ı ben bu bugdan yararlandım evet ceza olarakda 1. Ceza - 3 Gün Hesap Yasaklanması yemem gerekirken süresiz kısıtlama yiyorum ve ticketlardan neden süresiz ban yediğime dair geri dönüş alamıyorum bana verilen cvp sadece bu

makro/3 parti yazılım ile haksız kazanç elde etmeye yönelik hareketinizden dolayı sınırsız olarak hesabınız erişime kapatılmış

adil bir ceza istiyorum 65 lwl yüzde yüz karakter kolay kasılmıyor.

Nic xGODZILLA

Wanker

Üye
evet bole birsey var ve bir cok kişi yapıyor banlanmana anlam veremedim sacmalık....

ofa0636

Üye
DC dan neden süresiz ban yediğim sorusunun cevabı beni engeliyolar

BOZBAYIR12

Üye
insanların emeğini hiç yere çöpe atıyorlar bu sebeple ban mı olur millet sağa sola teleport oluyor bu oyunun insanların emeğine saygı duyması lazım zaten adam hile kullanmamış ki kalıcı ban saçma olmuş bence acil banı kaldırmaları lazım bir özür ile..

ofa0636

Üye
bug kulanarak bir şuç işlemişim ben bunu kabul ediyorum ama bunu birçok kişi yapıyor ben süresiz bana karşıyım

BOZBAYIR12

Üye
süresiz ban sadece koxp kullanan dupe yapan kişilere atılır birde macrodan 4.5 kere ban yedikten sonra olmalı yani bu oyunda lag oluşmasından dolayı itemi hızlı bastıysan ne olmuş basma olasılığını yükseltmemişsin haksız kazanç nasıl elde ediyorsun bence bunun bir cevabı olmalı bir ban olacaksa bunun adı kalıcı ban değil en azından kardeşim bence biran önce bu hatalarından geri dönmeliler şirket prensipleri hatalarından geri dönmek olmalı

Akc

Üye
Oyundaki bugu kullanmak ban sebebi olabilir doğru ama sonuçta buna bug denemez çünkü yaptığı enter spam ile itemin geçme olasılığı artmıyor sadece zamandan tasarruf etmiş oluyor. Bence burada süresiz ban verilmesi saçma olmuş.

Digital

Yönetici
Game Master
Merhaba,

Destek için ticket sistemini kullanınız.

İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt