Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oyuna girince direk bu hatayı alıyorum karakter değiştirince o karakterde almıyhorum sadece 1 karakterde veriyor pazardan item çekip giydik niye bu hatayı verdi anında? nick cyberpunkkk
Merhaba, hatayı alan kullanıcılar Rise Online Launcher (oyun başlatıcı) üzerinde bulunan Dosya Kontrol seçeneğine tıkladıktan sonra tekrar giriş yapmayı deneyebilirler. Sonucu lütfen benimle paylaşın.
İyi eğlenceler
Merhaba 12 gün oldu ne destek taleplerinde çözüldü ne discord ticketlarında ne de discord özel rowlara yönlendirdiklerinde çözüm alabildim. Artık resmen konuyu birbirlerine paslıyorlar. Sıkıldım iyice 12 gündür giremiyorum. Preiumu filan geçtim artık. Keşke hiç başlamasaydım da demiyorum ama gerçekten bunaldım artık yani. İlk gün oynadım sorunsuz bir şekilde bir daha oynayamadım ya giriş ekranında yada ışınlanırken kesinlikle atıyor. Herkes forumlardan link atıyor birebir uygula filan diyor. Discorrda mod eşliğinde denedik sonuç aynı. Yoruldum artık