Öneri Serüvenim boyunca gördüğüm hatalar & önerilerim

Slizzle

Üye
Parti sekmesi ayarları düzgün çalışmıyor. Şahsi fikrimce sorunun sebebi ; parti ayarları sekmesinde uyguladığımız ayarların anlık uygulanıyor olması.

Örneğin HP göster butonu tikli olmasına rağmen 'minimal barlar' tickini kaldırdığımda herkesin HP'si siliniyor. Düzeltmek için tekrar HP göster butonuna tik atmam lazım.
Partiye biri girdiğinde de (ss de görüldüğü gibi). Sadece o partiye sonradan katılanda HP gözükmüyor, uygulanan ayarlar kendini kaydetmiyor/tekrarlamıyor.
unknown.png

Bu arada "buffları göster" butonu çalışmıyor, buff gözükmüyor veya ben göremedim.

Bir diğer acilen düzeltilmesi gereken sorun ise ışınlanma yerlerinde her bölgeye tıkladığımızda sağ alt bölgede yazan bölge açıklamasının (description) değiştirilebiliyor olması.
Metin kutusu gibi istediğimizi yazabiliyoruz oraya....

Önerilerimden bir tanesi de C ye basınca oturma/kalkma tuşunun sadece oturma ile değiştirilmesi. Space ile kalkarsan daha iyi olur diye düşünüyorum. Ve ciddi optimizasyon problem olduğunu da belirtmek isterim. Oyuncular PvP yapmaya başladığında bu sorun daha çok göze batacaktır..

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt